LÖRDAG 29 NOVEMBER.

Idag ville shaylas pappa ta med oss på shopping. Och det ar bara för att han tyckte att jag behövde longhors-tröjor. Kan ju inte sitta och titta på amerikanskfotboll med Danny utan longhorströja! Tack.
Om expediterna hemma var lika sega som här i Texas skulle fan alla sluta handla. Jag blir stressad när det går för segt. Det tog 18 minuter att slå in ett kapet för damen, sjukt!
Sen åt jag fan världens godaste macka. Som jag sen spelade bowling på. Men tyvärr måste jag klaga på golvet eller om det var skorna, jag fastna i golvet och fick inte iväg klotet för fan,. Plus att alla kloten gick till vänster. Ja proffset har talat.


FREDAG 27 NOVEMBER.

Klockan 06.00 satt vi i bilen för tror det kallas black friday, alltså dagen-efter-thanksgiving-shopping. Var faktiskt lite halv tufft att shoppa på morgonen. Men hitta lite smått och gott. Tyvärr så palla inte jag och Shayla trycket så vi tog en lite nap medans Mamman och syrran fortsatte. haha.
Shopping sliter mer på kroppen än vad man tror. Till kvällen blev det en julfilm som jag somande fint till...


TORSDAG 26 NOVEMBER.

Thanksgiving.
Ja faktiskt min första thanksgiving i mitt liv. Fränt? ja det vill jag lova.
Morgonen började med att jag fick se världens största turkey! inte illa. Sen slog jag och Shayla på stort och gjorde världens godaste tårta. Det var gb-sandwish god choklad röra, gb sandwich igen, chokladröra och gb sandwich sen avlsutades det hela med whipped cream. Fint må ni tro.

Sen bar det av till hela tjocka släkten Contreras. Jag åt och åt och blev sjukt mätt. Ni förstår inte hur mätt jag blev,. Käka lunch ett, sen var jag inte sugen förens tio igen. Inte likt LisaForsberg, men sant.
Det spelades även lite basket på kvällskvisten.
Får inte glömma att i familjen Contreras klär man granen på thanksgiving, kvällen.



ONSDAG 25 NOVEMBER.

Det blev en dagstur till Amarillo för shopping med Shayla och hennes mamma och pappa Danny.
Brorsan olle, jag vill lova att jag har hittat världens bästa dagen-före-julafton-klapp till dig, du kommer dö.
Blev även lite sugen på att köpa en pannlampa till pappa min, men sen kom jag på att han kan faktiskt få fortsätta att låna min.
Blev godaste middagen på en frän kinarestaurang, med eld! Sen avslutades kvällen med bio, The blind side. Riktigt bra film. Lärde mig att man ska aldrig köpa något som inte känns som man vill sätta på sig det redan i affären. Bra!



TISDAG 24 NOVEMBER.

Prick en månad kvar till julafton.
Jag är nu i Stinnett hemma hos Shayla. Det påminner lite om Grycksbo i storlek, men betydligt mycket bättre glass på diary queen än på macken i Grycksbo. Det blev en lugn kväll. Jag fick även träffa Shaylas Mima och Papi(mormor&morfar), sköna typer.

Jodu...


MÅNDAG 23 NOVEMBER.

Ny måndag, ny vecka. Jag känner mig närmare hemma för varje dag, närmare människor jag älskar.
Två lektioner idag, två lektioner imorgon sen blir det thanksgiving, skönt. Så imorgon tar jag och Shayla hennes Pontiac till Amarillo. Där ska det ätas som aldrig förr, vad jag har hört så det enda man gör över thanksgiving är att äta. Har inte jag något emot. Kan hända att det här blir en skön vecka!
Nej nu ska det pluggas en del, packas och sen ska jag dyka ner i min nya bok.
Hej.


LÖRDAG 21 NOVEMBER.

Jag börjar nog förstå hur några dagar det är kvar tills jag kommer hem nu.

Lördagar ska man vara rädd om för dom går alltid för fort. Jag tog tag i dagen. Pluggade på en lördag som jag lovat mig själv att aldrig göra, men nu var det gjort. Blev träning med Paulina, oj vad smidig jag blev. Hann även med 4 minuter av basketmatchen, såg för första gången i mitt liv en mörk som var brännskadad, jag mådde dåligt.

En till tur till Lubbock, samma pizza idag, ja den var sjukt god vill jag lova. I kön in till bion hamnade jag bakom en läskig tjej som inte kunde sluta titta på mig. Efter att hon hade frågat två gånger hur jag mådde, och jag svarat trevligt två gånger, tyckte jag att våran konversation var klar med inte hon. Jag tycker inte om när främmande människor tittar mig djupt in i ögonen. Till slut slutade jag svara på hennes konstiga frågor. Amerikanare....
New moon var väldigt mycket över förväntan efter att jag sett twilight igår.
Men glassen med cookie dough plus ores slog allt!




FREDAG 20 NOVEMBER.

Fredag har alltid varit en av mina favoritdagar, även fast söndagar ligger kärt om hjärtat.
Jag var duktig och tog tag i mitt pluggande hela förmiddagen,plus att jag hade fina konversationer med pappa och dennis. Efter det skulle det bli en liten simtur, men det var stängt, ogillar när det inte blir som man tänkt sig, fick bli några simtag i duschen istället.
Till kvällen blev det sen att åka till Lubbock med Malory för att titta på New moon. Biljetterna var såklat slutsålda, så vi köpte till imorgon istället, bra för lisa, för hon har inte sett Twilight. Blev godaste pizzan och sen lite julklappshandling. Kändes bra. Sen tillbringade vi 90 minuter på Barnes & Nobles bookseller. Bra affär., vi fick lov att ta en liten cheesecakepaus i allt tittande. Köpte en bok, uglies.
Malory är en bra tjej.
Hem till kära Levelland igen och försökte hålla mig vaken till twilight, men det var hårt, bomba mig själv med vindruvor, men inte ens det hjälpte. ah! Ja fredagar,...



You better find a way boy, that' the world today.

TORSDAG 19 NOVEMBER.

Fin dag. Vaknade innan klockan ringde, det kändes bra.

Vintern var som bort blåst, det var sol och lisa hade t-shirt.

Fick paket på posten, hur kan det vara så kul att få brev och paket?

Åt en kanelbulle.

En gammal gubbe knöt upp mitt skosnöre på gymmet.

Simmade långt bort från skvättar-gubben som inte kan simma.

Klurade på skjuts i 2 timmar innan vi gav upp och käkade yoghurt istället.

Äh, det är lika bra att sova.


ONSDAG 18 NOVEMBER.

Dåliga dagar måste finnas för att man ska kunna känna när dom bra är här. Ja, idag var en dålig dag. idag är det den artonde det betyder att att det är en månad till artonde nästa gång. Artonde den gången kommer lisa vara i luften i 15 timmar, 15 timmar till Sverige. Ja jag längtar satan nu. De här fyra månaderna är nog det snabbaste i hela mitt liv och det har varit helt sjukt bra dagar,jag har aldrig lärt mig så mycket på fyra månader som jag gjort nu. Men också fyra månader av längtan, men jag tycker om att längta och jag har lärt mig att det är nyttigt.

På tal om något helt annat så har jag och Paulina fått tre nya bästisar i badhuset,. Tre små mexikanska tjejer. Sju, nio och tio år. Efter badet så skulle vi duscha, vi gjorde som vanligt som svenska tjejer gör när dom duschar efter bad, man tar av sig bikinin för att bli ren från klor.
Lilltjejen säger då : I think it nasty to be naked!
Ha! Skön lilltjej.

Nej nu får det festas till på lite yoghurt. För lisa har faktiskt pluggat satan.


MÅNDAG 16 NOVEMBER.

En jävligt kall start på nya veckan, var för sjutton frost på rutorna,. Så då var kanske texas sommaren över iallfall. Men inte ska vi klaga inte, sommar till mitten av november gillas.
Så var den där cross country säsongen över också, känns lite tomt, kommer inte att träna med alla dom typerna som jag sprungit och svettats med i tre månader, för sen blir det track, äntligen.
Fick en vecka off, men jag och Paulina tog oss till gymmet, och visst fan kändes det att det var ett tag sen. Sen avslutades det med lite bad.
Plus att det blev en liten kvällstur till Wal Mart<3

Paulina är en duktig tjej, var och fixade sina naglar idag, fint blev det. Men sen fick hon för sig att hon skulle göra rent sitt smink. Bra tyckte jag. Nagellackremover funkade tydligen skit bra, funkade också lite för bra på de nyfixade naglarna. Haha

Jag vet, jag är helt sjukt bra på att äta kanelbullar/cinnamon rolls.  Om det är något jag skulle leva på så är det kanelbullar.


SÖNDAG 15 NOVEMBER.

Härlig trip till National för cross country, hann med två stater, Missouri och Illinois, inte illa. Inte gjorde vi annat än äta och springa heller. Men det är inge fel med det. Det var inte heller något fel att vi otippade flickor kom trea, vi som knappt skulle få åka med! Härligt härligt. Själv slutade jag på 24 plats, får vara nöjd, var över 200 med. Får inte heller glömma och lisa sket till US national anthem före starten, ska jag vara ärlig så kändes det rätt bra. Ja visst fan blev det en trevlig helg!




ONSDAG 11 NOVEMBER.

Tre dagar, måndag, tisdag onsdag. De dagarna har inte varit bra dagar för Lisa Forsberg. Alldeles för tunga dagar med tomt innehåll. Blev inte bättre när jag prata med mamma och pappa, föll några tårar, men hur sjukt är det inte att det alltid känns bättre efter några tårar. Lisa längtar hem nu. Jag längtar efter att få vara i en famn som jag känner.
Fyra dagar, torsdag, fredag, lördag och söndag. De kommer bli bra dagar, vi flyger till Illinois imorgon för att springa National på lördag, det kommer bli fränt. Den här gången åker passet och visumet med, bra Lisa.
Nej nu ska Paulina och jag mysa satan till Heartbrakhotel, man ska inte säga nej till svensk film inte.
Hej.

Så längtar jag efter min hund, fick låna den här för en natt.


TISDAG 10 NOVEMBER.

Det här är resultatet av att använda converse lite för mycket.


SÖNDAG 8 NOVEMBER.

Ja vi börjar med grattis alla Pappor, och jag tänker på min bästa Pappa.

Det blev kyrkan här i Texas för första gången, tack och lov att jag hade djungelvrål i väskan, räddaren. Var väl så där halv kul som vi brukar säga, men jag vill lova att den där timmen i kyrkan rädda min dag. Efter det fixa Crystals mamma godaste kalkonmackorna, åt för mycket som vanligt. Sen blev det down town för shopping, billig shopping vill jag lova. Införskaffa mig lite julklappar det är alltid bra.
Sen började väl det hetta till lite vill jag lova. För det var nämligen så att vi var bara 400m från Mexico, och Mexico är ett farligt land har jag lärt mig. Och smartskaften Lisa och Paulina hade inte med sig sina visum överallt som det var sagt, för man vill ju inte tappa bort dom. Så det började snackas om att vi skulle bli kvar, för utan visumen skulle vi inte komma tillbaka, jag klämde fram lite tårar men det brydde sig inte stenarna till vakterna något om. Nu måste jag bara tala om att vi hade inte tagit oss över till Mexico, vi var på usa-sidan, men det är tydligen så sjukt många som försöker ta sig över illegalt så dom måste kolla alla som lämar staden Loreado också. Vi började iallfall våran resa tillbaka till skolan, och när vi väl kom till vägtullen så fick vi frågan US-citizen? Vi höll oss till sanningen och det kom fram ett litet nej.. Vi fick åka till sidan, och dom undra hur fan vi kunde åka någonstans utan visum.. humm.. Efter ett långt sökande i databaserna fann dom oss, svenska tjejer med visum. Jag var lycklig att jag gick till kyrkan den här morgonen. Dom lät oss gå med orden att åk aldrig någonstans utan visum nästa gång, vi lovade och var lyckliga att vi bara hade nio timmar kvar till skolan. Det blev för mycket Mc donald's på hemvägen så bara hälften fick stanna kvar. Skit bra helg.





LÖRDAG 7 NOVEMBER.

Vaknade förtidigt som vanligt men fick till slut med mig Paulina till frukosten, och tacka fan för det för oj vad gott det var. Träffa sen en lite skum man vid poolen, som hade lägenheter i dom flesta av världens länder. Men som mamma säger, man ska inte tro på allt man hör.
Sen var det dags för att åka och titta på Crystals brorsa som skulle springa cross country. Ja det var sommarvärme, ja det var 30 grader varmt. Efter det tog bilen oss till Crystals hemstad Loreado, alltså ännu längre ner i södra Texas. Det blev sushi och gayklubb. Roligaste på länge!

Mannen var det.


Varmt var det.

Sushi var det.

Gayklub var det.

FREDAG 6 NOVEMBER.

Jo visst fan blev det en liten road trip till San Antonio med Crystal och Paulina. Iväg från bomullsfälten och få se lite grönt igen. Väl framme blev det godaste-Crystals-pappa-hemlagad-mexicomat, sen lite allt för stora kakor på de så låg Lisa skönt i den bästaste sängen.


TORSDAG 5 NOVEMBER.

Mat hit och mat dit, ja det är det enda man tänker på när klockan närmar sig tio här i Texas. Funderar på att ta en knäckemacka med ost, eller kanske subway, eller varför inte Taco Villa som Paulina vill prova på, fast egentligen vill vi ju till burger king, men det är inte bra. Snart vet man inte vad som är nyttigt längre, bara för att det inte finns något nyttigt. Vart är mammas köttbullar?
Men imorgon far vi till San Antonio, det kan bli trevligt, det blir trevligt!


ONSDAG 4 NOVEMBER.

Känns som det varit en tung dag, men när jag tänker efter så var den kanske rätt bra.
Det enda som är dödens är Mywritinglab, men Professor Ron Cearley tyckte att jag hade börjat bli en Texas-tjej.  fan eller, vill man ju inte.
Kvällen tillbringades iallfall i baskethallen där det blev middag, ( hur trött är man inte på att det är mer frityr än kyckling  på kycklingbitarna). Killarna vann iallfall med över 100 poäng! Så blev vårat cross countrylag presenterat. Ja hel trevligt.
Käkat kanelknäcke med ost, längtar hem...





TISDAG 3 NOVEMBER.

Det blir ett himla tjat om sommarvärme, men hur konstigt är det inte när man har shorts i November! Ska jag vara ärlig så är jag rätt nöjd, och har egentligen inget att klaga på.
Kan nog hända att det blir ett litet amerikanskt körkort för mig och Paulina, lite flyt och tur är det enda som behövs. Så tycker ju pappa att det vore jätte skönt om jag kunde övningsköra lite själv i rondellerna när jag kommer hem! På tal om rondeller så har jag inte sett en enda här i Texas, annat mot borlänge där man blir bombad.
Och jo, coach tyckte nästan att mina röda converse och rosa tröja passa idag, tack! Han har koll...


MÅNDAG 2 NOVEMBER.

Så var sommaren tillbaka i Texas, kan de bestämma sig eller? Men man ska väl inte klaga, vi njuter istället.
Bara så ni vet så ljuger jag inte när jag säger att det är 25 grader varmt.


Bästa t-shirten, Anthonys mormor, godis-mormor.

SÖNDAG 1 NOVEMBER.

Söndagar är bra att ha, en dag när man inte behöver göra någonting. Eller så tröstar jag och Paulina oss med det bara för att vi inte gör någonting på söndagar. Blev iallfall en kaffepromenad, det är bra.


LÖRDAG 31 OKTOBER.

Ja visst fan var det Halloween vill jag lova.







LÖRDAG 31 OKTOBER.

Så var snart Oktober över också. Men ska jag vara ärlig tycker jag bara att det är skönt.
Klockan ringde 05.30 och det var Regional i New Mexico, i deras ailen stad rosewile. Som vanligt hade Lisa två flickor från Kenya framför sig, men sen var det faktiskt Lisa som var trea, och hel nöjd! Och laget kom tvåa så nu blir det kanske National iallafall, vore skit kul! Killarna vann som vanligt.






RSS 2.0