TORSDAG 29 APRIL.

När man går ut från engelskalektionen på torsdagar känns allt väldigt bra. Hela veckans tunga väska man haft efter sig hela veckan bara släpper. Torsdagar betyder mycket, att man inte måste plugga, att man inte måste känna sig som man känner sig en måndag, att man kan festa till på jordgubbar, packa för alla roliga tävlingar, att det är Bella och Tyra show, och att man nästan måste kolla på Sommaren med Göran ( Göran med G) varje underbara torsdag!
Jag har gjort mitt sista matteprov idag, haft min sista engelska, eller nästan, har bara finals kvar.
Idag har jag också köpt bästa telefonkortet, 3000 minuter för 140 kronor, så den som inte svarar när jag ringar får det inte lätt vill jag lova. Köpte även en Arizona pomegranate green tea, dennis min kosta bara 1 dollar! haha.
Äh nu måste jag börja mitt MYSASATAN.
New Mexico imorgon, göttans!


ONSDAG 28 APRIL.

När det går i ett, när man andas av bara farten, när man glömmer bort att tänka, när det snart bara är två veckor kvar i skolan. Ja då går det i ett.
Till skolan, till träning till extra lektioner, till plugga lite mer och lite mer och sova. Men man ska inte klaga, tiden går ju väldans fort iallfall. Ibland går allt bara väldigt lätt och ibland har får man bara för mycket grus i såren.
På fredag är det sista april, jag och paulina får fan fixa en egen lite brasa i New Mexico, kan säkert bli uppskattat!
Nej nu ska jag fortsätta på mitt korsord, där jag sätter in ord som jag inte har en aning om betydelse, men vill man så går det!
PUSS


Försökt att vara allt på samma gång, det är så mycket man kan göra och borde och vill, men mitt i allt så ska man räcka till!


TISDAG 27 APRIL.

Äta, skola, äta, skola, träna, äta, plugga, ja en helt vanlig dag. Men den här dagen var lite speciell, jag hade mjölksyra i ansiktet. Det drog i både över och underläpp, i hela jävla ansiktet. Men det var ändå inget mot rumpsyran. Jag tyckte så sjukt synd om mig själv att jag klämde fram en liten liten tår, som ingen såg. Så tänkte jag att den där tåren hade iallfall mamma sett. Ja, jag längtade hem tack vare en jävla massa mjölksyra!
Annars är det fint, pluggat matte med min matte-kellie och käkat glass på DQ med Malory. Nu är det bara läggdags kvar och 27 dagar till New York!
Hej.


MÅNDAG 26 APRIL.

Bankett för alla sportisar på skolan.


Lisa-Mike-Paulina

Paulina-Chris-Tayshia-Lisa

Harmony

Angelle- Cookie


SÖNDAG 25 APRIL.

idag var dagen vi tog en trip till Amarillo för kalas! Riktigt jävla amerikanskt barnkalas! Hamburgare, körv, cupcakes och en göttig tårta plus det bästa, en riktigt pinata! Vem slog sönder den om inte Lisa Forsberg, tyckte så synd om alla barn som kämpat så hårt men inget hände, så ja, det fanns lite mer än bara ben på armarna vill jag lova!
Blev även en lite tur till Shayla, jag hade saknat den tjejen mer än jag trott, eller ibland kanske man bara glömmer bort att känna efter, men ändå en bra känsla i kroppen när man fick krama om henne!
Så till kvällen blev det volleyboll med hennes vänner, ja, svenskarna var väl bäst som vanligt. Pizza och sen var det bara att ta bilen tillbaka till skolan med Paulina, Anthony och Robert.
Fin Söndag.


OKLAHOMA.

Bästaste tävlingen. Nytt pers, tävlingsrekord, southplainsrekord och ett kärt distriktrekord (Dalarna). 2.08.20!
Jag var nöjd och glad och värd choklad. Annars så var Oklahoma ett rätt trevligt ställe, med tanke på att vi bara såg arenan, hotellet och två restauranger. Vi får inte glömma Klara&Sara också!
Fick också känna på hur det känns när någon går en på nerverna på riktigt, nästan enda in i själen. När man känner att man inte är intresserad av hur många rutor hon använde av toapappret, eller hur kall dusch hon kan ta, eller hur många gånger hon ringt sin kille, eller vilka shorts hon ska våga ha, eller hur hon ska knyta skorna..... Det enda som är bra med sånna personer är att dom somnar rätt bra på kvällen efter att munnen gått i ett hela dagen.
Bra lördag.




JOLLY.

Suger på en karamell och lyssnar på Melissa Horn. Fin torsdagsavslutning. Egentligen sitter jag och väntar på att min pappa ska vakna så att jag kan plinga honom på skype. Känner bara att jag måste prata med namnsdags-GÖRAN nu nu! Min Pappa hade nämligen gått upp ett på natten för att öppna lilla presenten från mig, loggat in på skype och försökt ringa mig, men jag var inte här! Fan. Men nu är det jag som väntar....

TORSDAG 22 APRIL.

Jag vill lova att det går i ett nu.
Torsdag igen, det innebär att det är väldigt lite tid kvar tills man kommer hem till kära Sverige och alla kära igen. Jag längtar efter MammaPappa, jag längtar efter alla nu, så mycket att jag lätt skulle kunna klämma fram en tår fast jag inte är ledsen. Men 37 dagar det är ingenting, tiden går iallfall för fort.
Fin dag, jobbig träning och sen stendöd, men vi tog oss iallafall till walmart, kanske mest för att få se dom söta små valparna igen, ville stoppa en i ryggan för fan!
Väskan är packad för Oklahoma imorgon, jordgubbarna ligger här bredvid mig och här tänker jag stanna tills jag somnar, blir inte mycket mer ikväll.


DQ.

Min hjärna har förvandlats till ett stressmonster! Det enda jag tänker på just nu är hur jag inte kommer hinna klart med allt. När man tänker så, tappar man sugen och går och käkar glass på Diary Queen med flickorna istället. Ja, skolan kör mig ner i botten.
Men annars är jag glad! Röd på näsan med ändå tusen fräknar. Solen är här för att stanna, det känns i luften.
Plus att det är skönt att höra att flygen börjat gå igen, för det står inte på nu Brorsan, 32 dagar till New York!
Men nu är det lika bra att gå och lägga sig, glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.


ONSDAG 21 APRIL.

Svensk tid.

VAD ÄR DET FÖR EN DAG,
ÄR DET EN VANLIG DAG?
NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG,
FÖR DET ÄR MAMMAS FÖDELSEDAG,
HURRA
HURRA
HURRA.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

TISDAG 20 APRIL.

Jag blir mörkrädd varje gång jag tar fram almanackan och ser hur lite tid det är kvar. Två och en halv vecka kvar till finals, hur fan ska jag hinna allt?
Dagen började med kyla och slutade med sporttop, shorts och tjugofem grader varmt!

Annars, Olle och jag har bokat biljetter till Roky Erickson i New York den 25 Maj! Kan bli fränt.




SÖNDAG 18 APRIL.

Allt var fortfarande blött när man vaknade upp, men jag vill lova att solen var framme idag! Blev det gamla vanliga, skype med Dennis, MammaPappa och brorsan. Brunch och sen promenad till Wal mart för lite götta och små saker. Kors i taket men Paulina köpte mörkare hårfärg, blir det inge mer "blondinpaulina"?
Ut i solen med jordgubbar och luftslottet som sprängdes, skönaste stunden. Middag, plugg och ja nu blir det Sommaren med göran för hundrationde gången, vill bara ha lite svensk sommar feelings.

LÖRDAG 17 APRIL.

Det här kan jag leva länge på.
Tävlingsdag, nervösdag och regndag. Så jag höll mig mest på bussen fram tills jag skulle springa. När jag värmde upp för 800m så tyckte jag att en tjej var väldigt bekant, men tänkte inte mer på det. Väl på start linjen efter allt blixtrande och åskande så var det visst Sanya Richards jag skulle springa mot, och inte nog med det, jag vann! haha, jag vann över världsstjärnan, os-medaljören. ( Det var visst hennes första 800m-lopp, men det skiter jag i.)
Det här ska jag leva länge på! Plus att det blev pers, 2.09!
Pissblöt och tillbaka på en buss som luktade värmestuga uppe i Sälen, (värsta jag vet). Vilade en timme för att sen springa 1500m, ville inte, men då kör coacherna med det vanliga " Ta det som en träning" Fan eller. På startlinjen hade jag vatten över skosnörena, jag lovar himlen hade öppnat sig för oss. Men jag plaskade runt mina nästan fyra varv och var okej-nöjd. Tävlingen avbröts sen efter mitt lopp. Törra kläder, mat och sen kan jag  lova att vi sov hela vägen hem!
Trevlig helg!





FREDAG 16 APRIL.

Buss, buss och lite mer buss. Ja vi åkte buss hela dagen, hela vägen till baylor. Prov löpte lite på banorna och åkte sen och åt min ablsout godaste buffé här i Texas. Det fanns verkligen så där mycket att man inte visste hur man skulle få plats med det på tallriken, och om det inte får plats på tallriken, då får det inte plats i magen.
Vi var överlyckliga för att vi trodde att andra avenyn funkade på hotellet, men inte, när vi väl skulle börja titta så, buffrade, och buffrade och buffrade det. Vilken dag.

TORSDAG 15 APRIL.

Hade inte suttit helt fel med dom nyinköpta gummistövlarna som står hemma i Sverige idag. Jag hoppade mellan vattenpölarna i mina converse. Det har regnat konstant hela dagen. Tung dag, jobbig engelska, jobbigt matteprov, jobbig engelska igen. Konstigt att inte träningen var jobbig. Men sen blev det ändå ett jobbigt iskallt is bad.

Bra sak, hade dubbel samtal med brorsan och morsan på skype, alltid lika bra. Om 39 dagar Brorsan!
Nu blir det svensk televison.
Imorgon åker vi till Dallas för att springa lite, kan bli trevligt!
Hej.


TISDAG 13 MARS.

Jag hade min onda ögon på matten idag, det är läskigt men jag tänker inte på det när jag gör det, om inte någon säger till mig ( linda- nu tittar du så där elakt igen). Men Miss Davis måste trott att jag ville mörda henne eller något. Men jag hade nästan anledning till det. 95 minuter konstant matte-prat utan paos, är inte okej.

Annars då, hade en såndan mjölksyra idag efter träningen, mjölksyra som aldrig tidigare skådats. Kan man se en mjöksyra? Ville skrika allt vad jag hade, men la mig istället på banan och titta upp i himlen och klagade över min syra till coach Benee.

Luftslottet som sprängdes var hur bra som helst igår, så bra att jag får lov att börja läsa boken igen.


Lika stora framtänder, lika mycket fräknar.

STIEG LARSSON.

Nu ska det bli mys, hur mys som helst, men göttans film. Luftslottet som sprängdes.
Har bestämt mig för att jag pluggat klart för dagen.


MÅNDAG 12 APRIL.

Äntligen har mitt bortkomna påskpaket kommit till rätta. 19 dagar.
Tack Mamma och Pappa, satt som finast.




NEW YORK.

43 DAGAR KVAR BRORSAN. OCH JAG ÄR TJUGOETT ÅR.


SÖNDAG 11 APRIL.

Söndagen fick börjas med en springtur med Paulina, vi såg både det ena och det andra. Död hund som bara var skinn och ben, död fågel och en läskig hund som yrade runt. Brunch, Ryan tror att amerika har så långa reklamer på tvn för att man ska hinna sträcka på sig, kissa och hämta mer läsk och chips.. Bra tänk.
Math, math math, tills huvudet verker, vad skulle man göra utan Kellie, ja inga läxor skulle iallfall bli gjorda. Tvättat har jag också gjort, försöker och försöker men min vikning kommer aldrig bli som kära mammas. Så¨har jag kommit på hur lite tid det är kvar i skolan, hur ska jag hinna allt? Har inte ens tid att stressa.
Nu blir det mys, orkar inget mer.
Hej.

I get a feeling when I look at you. Kärleken.


DET FINNS BRA LÄXOR.




LÖRDAG 10 APRIL.

Tävlingsdag, tävling i Lubbock  Texas Tech.
Sprang 400m och 4x400m stafett. Gick fint, men stafetten gick väldans mycket bättre, ( 58.35 sen 55.8 ). Vi blev trea!
Var hur varmt som helst, där vi satt i skuggan innan vi skulle springa hade dom regn(slang i taket där det kom alldeleds lagomt mycket vatten, hela tiden., var som ett skönt litet bris, ni vet som när man sitter på bryggan en varm sommardag och det blåser lite från sjön.
Göttans.
Blev en lång dag, vi kom inte ifrån tävlingen förens vid halv elva på kvällen och då åkte vi ändå ifrån våra 10km killar. Och hur underbart är det inte att ha shorts halv elva på kvällen. Då är det njutning. Middag på Mc donald's innan vi åkte hem. Dusch och sova satan.

FREDAG 9 APRIL.

Så vad tog den här fredagen vägen?
Har fått ett och annat gjort, men öj den var snabb. Frukost, fotoläxa, skype med pappsen, träning, lunch, foto-labbet, skype med mammapappa och dennis, sola, duscha, middag, pyssel-läxa, skype med dennis, och nu, nu ska det bli mys med film.
Men läskigast idag var ändå när läskiga gamla mannen kom fram i cafeterian och skulle förklara för mig hur man gör en riktig texas-steak. Tog cirka tio minuter, sen sa ha hejdå Lisa och klappa mig på axel, HÄR KOMMER DET VÄRSTA, HAN SA  I love you!
Han är läskig, vad gör man?

Att få tillbaka pengar på skatten, gör en lycklig, hur lycklig som helst!
Hej.

DET...

Det tar sig...



PYSSEL.

Nu blir det pyssel.
Har varit i fotostudion idag, helt själv. Två timmar rann iväg rätt fort. Skön stund.
Nu ska det klippas och klistras. Favorit sysselsättning. Sax och limm, om det är bra!





Mc donald's

Kvällen fick tillbringas på donken med Paulina, Malory, Kellie, Anthony och Robert. Trevlig liten fika.
Blev även en liten sväng till Wal Mart.
Paulina frågade Rondell (cirkeln) vad han gjorde på sin födelesedag igår, han svarade jag fick sova. Bra kille, smart kille, han kommer komma till OS och jag kommer kunna säga, den där killen gick jag i samma klass som, den där killen sprang jag med. Rondellen.
Helg nu och jag är lycklig.

TORSDAG 8 APRIL.

Jag längtar efter sommarmornar.
Jag längtar efter sommardagar.
Jag längtar efter sommarkvällar.
Jag längtar efter sommarnätter.
Jag längtar efter svensk sommar.

ONSDAG 7 APRIL.

Paulina sa att hon tränade för att bli (för att ta det på svenska) "hemmafru" idag. Hon dammsög hela rummet, in i var enda liten vår till och med. Har aldrig sett henne gått in för städning som denna kväll. Men jag funderade en liten stund och frågade henne sen, men om du vill bli en lyxlirare-hemmafru då ska du väl inte städa själv eller? Så hon kom sen på att hon städade alltså helt i onödan idag. Tjejen. Jag var, är imponerad iallfall. Annars så har det räknats matte med Kellie tills jag fick huvudverk. Nu är det bara läggdags kvar. Hej.

FLIPSIDES.

Lätt godaste kexen jag någon sin ätit. Pretzel på ena sidan och sen crakers på andra.
Tuck kan slänga sig i väggen, likaså digestive.


MÅNDAG 5 APRIL.

Man kan bli förtvivlad eller bara väldigt arg av att läraren skriver så oläsligt så att man inte kan läsa frågorna till texten som man ska ha prov på.






SÖNDAG 4 MARS.

FICK LOV ATT TA FRAM MINIRÄKNAREN FÖR ATT SE OM DET VAR SANT,
56 DAGAR KVAR I USA. HUR FORT KAN TIDEN GÅ EGENTLIGEN. LISA MÅSTE MÅ GÖTTANS.


VÅR ELLER SOMMAR, VAD VET JAG..

Om det inte är spring i benen så är det inte vår, och om det inte är vår så är det inte spring i benen.


 


PAULINA...


AUSTIN OCH PÅSK!

Toppen weekend i Austin med Texas Realys.
Sprang lite 1500m på onsdagen som gick helt okej, vann mitt heat. Vilade på torsdagen och nöjt av värmen och vårblommor. På fredag blev det sen stafett, sprint medley (200+200+400+800) Jag sprang 800m på 2.08.08! Gladaste Lisa efter det, plus att vi kom trea och gjorde skolrekord!
På lördagen blev det sen lite mer njutning, eller svettning på läktaren i 30 graders värme. Var nästan inte behagligt, och varmare blir det. Träffa Sara och Mary, Skönt att få prata svenska, jag och ryssen var nämligen dom enda vita från vårat lag som fick åka. haha, alltså oss plus 21 svarta! Vi syntes.
På hemvägen hade jag tre säten för mig själv som jag utnyttjade flitigt medans coach spelade högt ur sin ipod och sjöng med i Eminen och Madonnas låtar.
Glad Påsk.




RSS 2.0