BÄSTA.


CINNAMONMELT.

Cinnamonmelt och succéduon fick sätta kronan på denna Torsdag.
Det är så sjukt bra att jag kan skratta för mig själv, då har man lyckats.
- Hoppas du dör snart ditt jävla russinface!


TORSDAG 25 FEBRUARI.

Man ska vara glad för det man kan och inte ledsen för det man inte kan.
Men ibland gör engelskan mig tokig, jag blir så sjukt arg när jag inte förstår, så arg så att tårarna nästa kommer. Tack  Miss Shamburger att du inte tog i mig för då hade tårarna sprutat. Äh, det är bara att bita ihop som min kära kusin skulle sagt. Och på tal om att bita ihop kommer jag aldrig glömma när vi sprang ner till bryggan för att bada, ja då var det bara att bita ihop när vi sprang över kottarna med våra bara fötter. Man hade fan mer ont i tänderna än i fötterna efte det. Värt.


MOCA.

Nu har jag hittat museet jag bara måste få gå till i L.A, Moca. Verkar fränt.
http://www.moca.org/


TORSDAG 24 FEBRUARI.

Så har man avnjutit tre avsnitt av halv åtta hos mig med nymålade naglar. Så får vi inte heller glömma att vi fått in kanal sex som visar OS efter nästan två veckor, bra jobbat. Såg iallafall det fina guldet idag,. Tror tyvärr inte att Amerika är så sugna på att visa hockeymatchen ikväll, men heja Sverige, sen orkar nog inte lisa hålla ögonen öppna heller, förlåt Peter Forsberg, men du vet vart du har mig.
Nu är sommarvärmen snart tillbaka iallfall, skönt är det vill jag lova. Annars, jo såg två döda rävar idag, är säker på att dom var brorsor. Livet kan vara kort och livet kan vara långt.


TISDAG 23 FEBRUARI.

Is it true?
Här springer man runt i bara ben och det spritter i kroppen som när man var liten. Sen vaknar man upp ur drömmen och det snöar? Var det en dröm? Kom igen gud, vad vill du med det här? Ha ännu mer hungriga barn i Afrika?
Dennis åker och handlar med rastamamman och tar med pantburkarna, Lisa går till matten.


MÅNDAG 22 FEBRUARI.

Ligger här med ett big red i min mun och funderar över livet, men jag kommer inte fram till något.
Det finns så många saker som betyder så mycket, och så finns det dom andra sakerna som inte betyder någonting men som ändå måste finnas där som tar ens dyrbara tid ur ens liv. Vad är tid?, vad är väntan? Är det tid man aldrig någosin får tillbaka?
Ibland längtar man hem.


Slå tillbaka.

Slå tillbaka, hårdare.

SÖNDAG 21 FEBRUARI.

Snabbaste dagen på hela veckan är dagen, söndagar som man alltid tror att man ska hinna så mycket på. Klarade iallfall av lite läxor på morgonen, pratade med mammsen och pappsen och tog mig en brunch med Paulina.
Ännu en sväng till Lubbock för Paulina glömde sitt kort igår när vi shoppade så hon la undan allt och handlade det idag.
Nu ska jag mysa i min ensamhet med ostkex och låt den rätta komma in.
Att vara själv ligger tvåa på min topplista.


LÖRDAG 20 FEBRUARI.

Vi tog oss en sväng till Lubbock idag jag, paulina, malory, cockie och angelle. Trevlig trip., och jag som hade bestämt mig för att hålla i penagrna, L.A närmar sig. Men det gick inte, hitta ju värsta klippen, solglasögon, kofta och en klänning, dom hade sådan dragningskraft att jag fick lov att köpa dom. Tack Mamma och Pappa för stödet " det är klart att du ska handla om det är så där billigt"
Drygaste träningen idag,. var länge sen jag var så jävla trött och inte var det kul heller. Anntar att man måste ha sånna dagar också. Men iallfall, det känns som solen är här för att stanna, måste varit över tjugo grader idag, är faktiskt inte så sugen på den svenska snöstormen, HA.
Titta på läskig och bra film med Malory, så där att man måste blunda ibland när motorsågen kommer fram, kommer ej ihåg vad den hette. Nu har jag och Paulina småpratat i några timmar och sängen lockar. Hej.


Gratis är gott.


FREDAG 19 FEBRUARI.

Lisa Forsberg var trött som attans när hon vaknade, när man är så trött så man inte orkar gå på toa. Men kunde ändå inte somna om. Hur gör man? Så jag tog en fin frukost med french toast. Sen blev det mys med boken mannen under trappan. Gick och framkallade foton för fotokursen, jag gillar det, känns inte som en läxa.
Inte hänt mycket men ändå en skön dag, värmen är på väg.
Kvällen avslutades iallfall med en promenad till Mc donald's, kaffe och cinnamon melt. Göttans.
Tack för fint kort Linda, man blir glad.


TORSDAG 18 FEBRUARI.

Två veckor sen kan Lisa köpa sin egen öl i Amerika, fränt? vad vet jag.

En del av kvällen spenderades på affären som jag håller kärt, Wal Mart, en annan del med att trösta en flicka. En annan del med att ladda natten med gröt, och sen en del med party.
Torsdag, det är läskigt hur fort veckorna går här. Men jag har satt det i ett system hur man ska tänka, inte för att jag vill att tiden bara ska springa iväg, men ni vet vad jag menar. Jag längtar efter en kär hand.


ONSDAG 17 FEBRUARI.

Om det är våren som kommer nu så kommer jag bara bli lyckligare och lyckligare. Ja det är helt klart den bästa tiden. Hallå björkar och musöron, eller kanske hallå bomullsfält. Men jag kommer aldrig glömma dagarna när man var barnet och fick springa till skolan utan jacka, det var livet, livet var underbart, livet är underbart.

Men på tal om coach Beene så hör jag nog till dom få som gillar grabben, men han kan göra mig glad, och jag kan skratta. Idag frågade jag om det var okej att jag skulle komma lite sent till träningen imorgon för jag skulle framkalla lite foton till fotokursen, han funderade en stund och sa sen okej, men lisa om jag skäller på dig för att du är sen imorgon kan du väl påminna mig om att jag sa att det var okej idag! Jag gillar.

Om tre veckor kommer min man till Amerika, underbart.
Om tretton veckor kommer min Brorsa till Amerika, underbart.

Jag längtar efter Mamma och Pappa.


STOLT.

Stolt svensk på fat tuesday.
Shit svenskarna bara hovar in massa guldmedaljer. Men jag är frustrerad, jag kan inte hitta någonstans att se loppen, svt vill inte visas här i Texas. Inte bra, jag vill hem till soffan och familjen, jag vill ha os-stäming inte shorts!

FETTISDAG 16 FEBRUARI.

Ge mig en semla för fan.
Fast det inte är det godaste som finns.
Man ska bara ha en.

 


SÖNDAG 14 FEBRUARI.

Alla hjärtanasdag!
Så jag började dagen med göttans choklad, tack mamma och pappa!
Frukost på mexikansk resaturang, äggröra med chorizo, bönor och tortilla, gött, sen någon trevlig efterrätt som jag inte minns namnet på, men gött och proppmätt. Det var sol idag, enda tills Malory skulle visa mig floden, blåste läskigt mycket och blev läskigt kallt. Mera mexikansk mat hemma hos Malorys mamma, ja gött. Sen visade Malroys lillebrorsan sin tågsamling, shit, han hade hur mycket som helst.
En liten nap innan det var dags att dra sig tillbaka till Levelland igen, men jag har haft en riktigt trevlig helg, tack!





LÖRDAG 13 FEBRUARI.

Dagen börjades med pannkakor.
Sen blev det en liten bilfärd till Caverns national park. Hur fränt som helst och hur läskigt som helst. Vet inte hur långt ner under jorden vi var, men det tog en timme ner, och sen gick vi runt en timme där nere, så coach Beene du kan vara lugn det blev en lördags-workout. Jag hade lite dödskänslor där nere, och var rätt lättad när vi äntligen kom upp med hissen. Allt är så mycket läskigare när man inte är hemma i trygga sverige, men allt kan väl rasa där också, lika så falukoppargruva. Men nu har jag iallfall klarat av en av hundra saker man måste se i världen.
Sen fortsatte vi släktträffen, hem till mamman, och sen hem till fastern och familj, där dom hade fått för sig att jag var från Venezuela, haha vilket skämt, låter det som Sverige? Lärde dom lite bra svenska ord.
Bio igen men idag en bra en, valentine's day.
Hem till Pappan och spela på hans spelmaskiner tills jag ögonen tröttnade, kan lova att jag sov gott. Vad säger man för mycket frisk luft kan vara farligt.










CARLSBAD.

Det blev en sväng till new Mexico, Carlsbad hem till Malory. Första stoppet blev hos Malorys farmor, skön dam, hon gjorde oss Burittos, och talade om att det här kan man bli pruttig av. Men sen drog hon till Las vegas med karln sin. Sen korssa vi gatan och hälsade på Malorys pappa, var en trevlig pappa!
Sen blev det bio med hennes vänner, tyvärr var jag alldeles för trött och alldeles för ointresserad  av overkliga filmer, så jag somnade, ärligt talat kommer jag inte ens ihåg vad den hette. Fredag.


Malory, farsan och hans älskade truck.


FREDAG 12 FEBRUARI.

Lyckans dag, fredagar kommer alltid höra till en favorit likså ordet lagom. Tänk om ändå amerikarna skulle kunna ha med det ordet lagom i ordlistan. Vad mycket lättare allt skulle bli. Eller är det vi svenskar som är torra och tråkiga som vill ha det mesta till lagomt. Vad vet jag. Vad jag försöker komma fram till är att vi hade foto för track idag. Alla var uppklädda till tusen flera tusen, amerikanarna kladdar på sig ögonskugga, höga klackar, korta kjolar och fixar håret som aldrig förr. Man känner knappt igen personerna som vanligtvis har en träningst-shirt och shorts i skolan. Själv är man livrädd för att det ska bli för mycket. Va fan lagom, lagomt är bra. Lagom är bra i alla lägen.

Det är vårsol ute, en vårsol som skiner så man bara vill klä av sig, men det är för kallt för det lisa. Det blir träning snart sen följer jag med Malory hem till New Mexico, det ska bli kul.

TORSDAG 11 FEBRUARI.

Jag bad till gudarna om is igår, jag fick istället massa snö. Var iallfall bättre än ingenting för första lektionen blev iallfall inställd.
Varför ska man lära sig på matten hur man tvättar händerna, jag fick minus bara för att jag inte gjort hål i det papperet och satt det i pärmen,illa. Om jag får minus för det, då vill jag ge min lärare minus för att hon spottar på mina papper när hon pratar.Hur hygieniskt är det?
Kvällen var en bra kväll, jag har haft ork och vilja att ta stora tag, gjort mina läxor och Dennis har hjälpt mig med bloggen, så tack, ett stort tack. Var på tiden för lite förändring.
Imorgon blir det förhoppningsvis New Mexico med Malory, tänkte följa med henne hem, kan bli trevligt. Bara inte coach ska sätta sig på tvären, kanske kan hota med hemfärd.
Nu ska den här kvällen avslutas med succéduon.

Största och finaste allahjärtansdagkortet av Malory, det är bra att vara i tid.


BRORSAN.

Brorsan.
Brorsan.
Brorsan.
Brorsan, du kommer alltid vara brorsan, den bästa brorsan man kan ha.
Jag ångrar hur jag kunde drömma om en storasyster när jag var liten, vad ska man med en storasyster till när man kan ha en storebror. Den bästa storebrosan. Olle för fan.


ONSDAG 10 FEBRUARI.

Jul-ilska på en onsdag en dag i Februari.
Satt på metallkursen och såga i min bakgrund som ska vara till mitt namn, när jag började fundera på vart min bokstäver höll hus. Leta igenom hela lådan tre gånger, innan jag kom på att jag måste slängt dom igår när jag städade eftter allt slipande på rummet. Klant-lisa hade varit så jävla dum att hon lindat in bokstäverna i papper, papper som jag sen trodde var skräp. Ner i papperskorgen, lisa var duktig och gick ut med soporna och sopgubbarna var duktiga och tömma kontainerna i morse. Jag sprang tillbaka helt förgäves för att leta. Dom var borta, fem timmars arbete var borta. Så vad ska lisa göra ikväll,... Såga!

 


MÅNDAG 8 FEBRUARI.

Hörde en bra historia.
Storebrorsan tyckte lillebrorsan var töntig när han plockade upp en en-centare från gatan. Pappan sa då, om ni plockar upp alla mynt ni hittar så dubblar jag det. Lillebrorsan fortsatte, en en-centare blev alltid två en-centare. Efter mycket letande hade han kommit upp till 1000 dollar.

Jag plockar alltid upp pengar som ligger på backen, spelar ingen roll om det bara är en cent. Pengar!
Så Pappa vad säger du, ska vi köra på de? Jag har redan hittat ett antal dollar.


Braigt paket idag, filmer och hederlig svenskchoklad. Amerika har mycket bra men inget slår Marabou.
Tack Dennis.


SÖNDAG 7 FEBRUARI.

Idag var jag och Malory och såg Dear John.
Det föll tårar, massa tårar, fina tårar.
Jag trodde aldrig jag skulle kunna börja gråta bland folk, men jag har släppt på den spärren, jag är ingen sten längre. Det var nog en sådan där trettonårs-grej, jag gråter inte.
Iallfall bästa filmen på länge.


LÖRDAG 6 FEBRUARI.

Tävling idag, Texas Tech.
Jag sprang 8oom, och det gick skit bra och var skit kul, jag vann. Var tydligen skolrekord också. Jag träffade en svensk, Hanna, jätte trevlig tjej som går på skolan jag skulle till först, träffa även coachen, jag var fortfarande välkommen. Men mina planer är nog inte att stanna i USA tills jag är trettio. Men jag trivs.,
Kvällen avslutades med Pizza och svensk tv.
Jag var så trött i kropppen när jag skulle sova, jag blev tokig av allt krypande i benen. Det var som när man hade växtverk när man var liten. Ja tokig.
Efter som ni inte kunde komma och titta mamma och pappa så får ni en film här. Mamma, det är bara att trycka på play-knappen.






PLANER.

Dennis och jag planerar resan till Los Angeles.
Brosan och jag planerar resan till New York.
Det här blir fan en bra vår.


TORSDAG 4 FEBRUARI.

Ja det är dagen Dennis Mannen Lisa jag har varit kära i tre år. Tre år är 36 månader, och 1095 dagar,och 26280 timmar, och 1576800 minuter, och 94608000 sekunder. Väldigt mycket tid, bra tid, bra tider.
Ja, han är mannen som kör mig på spark och bjuder mig på semlor, vilken man, kan inte tänka mig något annat.
Hur kär får man vara?


ONSDAG 3 FEBRUARI.

Vi bad till gud idag.
Fast vi hade svårt att bestämma oss om engelska eller svenskan gav mest effekt här i Texas. Paulina tyckte engelska så vi gjorde ett jävligt bra försök. Lord, give us some snow! Snö och is betyder ingen skola, precis vad jag behöver, behöver vila upp mig.
Fast idag trivdes jag i skolan, tiden gick supert fort, hade faktiskt bara metall och foto. Jag ångrar inte dom kurserna.Störtbra.

Har helt glömt bort att berätta om dalahorse tröjan Shak hade i söndags. Jamaica-shak hade en t-shirt med en dalahäst, hur sjukt är inte det! Fick lov att fråga vad hon fått den från, hon hade tydligen köpt den i New York, och hur sjukt är inte det? Aja, sjukt snygg tröja.
Hej.


TISDAG 2 FEBRUARI.

Idag tyckte jag synd om mig själv, så där så att tårarna nästan vill komma. Det var inte mitt fel att jag inte förstod någonting det var lärarens fel, matte är farligt för hjärtat helt enkelt. Annars så åt jag fyra kakor till lunch. Jag skulle plugga satan idag, blev lite av varje, små tag. Skulle såga ut mina bokstäver i koppar, men fick så ont i handleden så jag kände att det var nog efter l och i.
Dennis förlåt att jag sa stor nej till Sol Sidan först, det var fan det roligaste på länge, gjorde dagen.


MÅNDAG 1 FEBRUARI.

Ny månad, nya vecka, nya tag.
Idag på fotot fick vi framkalla filmen, varken rullen eller framkallningen gick på tok, gud var med mig. På Metallen sen blev det att såga i koppar för första gången, jag fick gnessa på ordentligt, men fyra bokstäver l i s a ska nog gå. Powerwalk till postoffice för att posta paket, innan träningen. Träningen var kul idag, och det blir nog 8oom och 4oom stafett till helgen!
Råkade sen somna innan kvällsgymmet, men jag tog mig dit, gröt och nu sova!

NÄRMARE SKOGSTOKIG.

Sitter här och är närmare skogstokig än lycklig.
Satte på en tvättmaskin vid fem, ville stoppa tvätten i torktumlaren vid halv sex,. men nej, den var trasig, fanns en hel som var upptagen. Blev ledig så jag jag tog ur vems kläder det nu var och skulle stoppa ner mina egna, men tjejen kom och tyckte inte att dom var riktigt torra, så hon körde en timme till. Sen tyckte jag att den var min tur, men nej, upptagen igen, vem fan hann före? nu är klockan snart halv tio för fan och jag skulle ha myst ner mig i sängen och kollat en annan del av köping. Jag tänker inte ge mig. Matt!


RSS 2.0