QUARTERS.

Dom här staterna finns nu på min hylla, bara ett antal kvar.

NEW YORK
WEST VIRGINA
MAINE
VIRGINA
NORTH DAKOTA
MONTANA
CONNECTICUT
PENNSYLVANIA
MASSACHUSETTS
OREGON
VERMONT
UTAH
DELWARE
NEW HAMPSHIRE
HAWAII
WASHINGTON
RHODE ISLAND
KENTUCKY
WYOMING
LOUISIANA
NEBRASKA
MARYLAND
DISTRICT OF COLUMBIA
OHIO
MISSOURI

DET TAR SIG.

Det här är min bulldog.



ONSDAG 29 SEPTEMBER.

September drar sig mot sitt slut, så gör också dagen, gör mig ingenting. Jag är redo för oktober.
Känner även att jag gjort mitt med läxor för dagen, ja nu ska det bara njutas av sista timmarna med chaite, choklad och jordnötter.

Det här med att längta är konstigt. När man inte är hemma så är det dom där mest vardagliga sakerna man längtar efter, inte julafton, inte partyn, inte kalas. Jag längtar efter att vakna på morgonen gå upp och möta pappa vid frukostbordet som redan är klar. Åka bil med Dennis. Dricka kvällskaffe i soffan med MammaPappa och Dennis. Få dom bästa pussarna av Wilma. Stå i köket och käka snacks medans man väntar på att lördagmiddagen ska bli klar. Att bara vara hemma.

Hur tar man vara på tiden när man längtar?


DYNGT KÅT OCH HUR HELIG SOM HELST.

Jag är bara så trött på hur superdupermorsor, självuppoffring, martyrskap, husfridsknull och falska glättiga fasader. Jag längtar efter verklighet, sårbarhet, och magar med hudbristningar. Efter människor som vågar vara sig själva och utan djupa klyftor mellan hur de känner sig och vad de verkligen visar upp. Efter nya Marior som av egen vilja och egen funnen kåthet vågar be sin Josef om helt egoistiskt sex när lille Jesubarnet somnat. Mammor är väl också människor, eller? Sårbara. Svaga. Vilda och ömma. Känslor som kommer och går. Tänk om vi skulle våga vara oss själva en stund innan vi dör. Tänk om vi skulle fatta hur jävla vackra vi är.

Nu ska jag jag äntligen läsa Mia Skäringers bok.

TISDAG 28 SEPTEMBER.

Konstigt nog tog jag mig upp i morse, jag blev nämligen väckt två gånger i min skönhetssömn igår, klockan 23.oo och klockan oo.3o!, jag var ilsken. Lisa Forsberg behöver åtta timmars sömn för att överleva, det fick jag inte igår.

Konstigt nog blev det en bra dag iallafall. Det tar sig på min lilla bulldog och mammas ring blev klar. Hade satans egna träning som jag tog mig igenom med nästan ett leende på läpparna bara för att den var över. Hela kroppen värkte och om mamma hade stått där framför mig hade säkert tårarna kommit. Pina var det.

Malory har nu hjälpt mig med matten och jag lärde henne ett till tio på svenska. Hon låter som Sylvia blandat med en överklasskärring från Amerika som försöker prata svenska! Vackert!
Sen blev det gratis glass från DQ, som Malory flörtat, äntligen gav det resultat.
Sov lisa sov.

VETTIGT.

Den här kvällen har inte bestått av något vettigt alls, men jag orkar inte ens må dåligt över det. Jag fick. Allt ovettigt jag gjort, läst i min underbara bok, druckit te, läst i vogue, kikat runt på internetten, käkat godaste kvällsmelliset.
Detta betyder bara att morgondagen kommer bli allt vettigare, inte sant!




Just ikväll slog faktiskt det här min älskade välling.
Tänkte tillbaka på dom varma sommarkvällarna vi hade på björkudden när alla var samlade, PappaMammaOlleDennisLinneaWilmaLisa. Vi käkade turkiskyoghurt med houng och hackade mandlar!

VETTIGT.

Den här kvällen har inte bestått av något vettigt alls, men jag orkar inte ens må dåligt över det. Jag fick. Allt ovettigt jag gjort, läst i min underbara bok, druckit te, läst i vogue, kikat runt på internetten, käkat godaste kvällsmelliset.
Detta betyder bara att morgondagen kommer bli allt vettigare, inte sant!




Just ikväll slog faktiskt det här min älskade välling.
Tänkte tillbaka på dom varma sommarkvällarna vi hade på björkudden när alla var samlade, PappaMammaOlleDennisLinneaWilmaLisa. Vi käkade turkiskyoghurt med houng och hackade mandlar!

MÅNDAG 27 SEPTEMBER.

Imorse trodde jag nästan på mig själv, trodde det hade blivit höst, var lite kyligt i luften och gräset var lite fuktig (som inte alls hör till vanligheten). Men så var inte fallet, svettades satan när jag senare på eftermiddagen skulle till träningen. Jag tycker om hösten och är nu allt för trött på sommaren och sommarkläder, det ska vara ett avslutat kaptiel vid det här laget, på fredag är det första oktober.

Fyllde på förrådet.


PAPPA!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA.
JA, DEN BÄSTA AV PAPPOR ÄR DU.



SÖNDAG 26 SEPTEMBER.

This is my face
Covered in freckles
With the occasional spot and some veins

This is my body
Covered in skin
And not all of it you can see

And this is my mind
It goes over and over the same old lines....


Det här har varit en bra söndag. En söndag som jag har hunnit allt jag hade tänkt. Vakande väldigt tidigt men det gjorde mig ingenting. Läste ut boken, städade mitt rum, drack te och pratade med familjen. Lärde mig alla olika ställningar för yogaprovet imorgon. Läste den allt för långa historian bakom filmning. Ritade klart min bulldogteckning, nu ska det bara färläggas. Filade på mina metallbitar. Så har jag börjat läsa en väldigt bra bok Vickis vintage butik, så bra att det rullade några tårar ner från min kind.
Så har jag längtat, längtat hem. När hela familjen är samlad framför skype, men jag är på fel sida, fel sida om atlanten. Plus att det är söndag och söndag betyder familj för mig. Men det är bra att längta, man ska längta, inte konstigt att längta när det börjar närma sig en och halv månad från hemma. Jag längtar efter kärleken och jag längtar efter Sverige.


LÖRDAG 25 SEPTEMBER.

Grattis alla glada som springer runt och spenderar löningen. Själv får man vänta tills på måndag, och efter det blir det väl lagomt till Juli tvåtusenelva!

Arton timmar i buss, tjugo minuter springning. Ja vi tog oss en lite tripp till Oklahoma. Tog mig dock igenom en allt för lång resa tack vare P3s dokumetärer, jag blir helt fast och kan inte sluta lyssna, favoriten för helgen var nog ändå Rodney King, men svensken i Bolivia var också bra.
Att springa var dödens, det var amerikansk plattmark blandat med hackmoras äckligaste backar. Alltså var hela banan helt förjävlig. Konstigt nog så krampa inte min mage, men jag vill lova vad jag ville spy! Och värst av allt var nog att jag aldrig svettas så där mycket i hela mitt liv, hela håret var blött.
Men nu var det gjort.

Proppmätt efter en italian bmt från subway, och ny myser jag med tekoppen. Blir en tidig kväll så jag ska orka läsa ut boken.


ATT SAMLA.

Jag är bästa samlaren i världen. Eller var iallafall som barn. Jag kunde samla på allt, men stenar var nog min stora passion. Idag började jag samla på quarters (25 cent). Det finns nämligen en för varje delstat. Jag har redan fixat ihop arton stycken!


Sjukt fina för alla har olika motiv.

TORSDAG 23 SEPTEMBER.

Vaknade o3.15 av att Tayshia stod och bankade satan på tvn, jag blev sjukt rädd. Men man måste göra det ibland när det blir myrornas krig, sen funkar den igen. Föredrar dock mitt alarm på telefonen.
Det regnade i Texas idag, men jag klagar inte, för shit jävlar vad det behövdes. Nej jag klagar inte,  jag skulle gärna lämna 35 gradiga temperaturen nu och gå mot höst, jag gillar hösten plus att snyggaste höstjackan hänger i min garderob som jag inte kan använda.
Nu är det helg och jag käkar popcorn och sista påsen av Ahlgrens bilar, tur att mer svenskt godis är på väg.
Imorgon far jag till Oklahoma för att tävla på lördag. Har en åtta timmars trip i buss framför mig, jah!
Jag längtar hem, lite.

TISDAG 21 SEPTEMBER.

Idag är det inte grattis Lisa.
Men det är tisdag och det innebar morgonjogg o6.3o, klockan ringde ett tag innan jag fatta att det var klockan. Nästan som när man börjar drömma om signalen. Det betyder bara att man inte är utsövd, FAKTA.
Har börjat knåpat på en bulldog i designklassen, känns spännande.
Idag har jag pluggat satan som alla andra dagar, ärligt, har aldrig pluggat så här mycket i hela mitt liv. Vart ska detta sluta. Lycka till Lisa imorgon, för då är det satans egna matteprov som ska skrivas!
Nu ska jag försöka memorera saker som aldrig skulle vilja fastna i mitt huvud, men bara för att det kanske skulle kännas lite bättre imorgon, att jag iallafall försökte.

Sen kom jag och tänka på vad jag saknar mest här borta, det är inte marabou och det är inte bregott. Det är söndagar. Söndagar hemma då man fixar allt man inte gjort i veckan för att man vet att man alltid sparar det till söndagen. Sen fixar mamma godaste söndagssteken, pappa godaste potatisgrattängen, och jag själv, godaste efterrätten. Och när det var på den riktiga goda tiden när brorsan och lillan bodde i falun då kom även dom över. Käka gödis och sen myste man framför söndagsfilmen, såklart så var Dennis-kärleken med också.
Det är söndagar som jag saknar.

Goed kväll.

MÅNDAG 20 SEPTEMBER.

Grattis mig själv som har världens finaste namn LISA!

Jag skulle behöva tio timmar till på dygnet, två till sömn och åtta till det levande livet. Jag kommer bli tokig om det kommer att fortsätta så här, jag hinner ingenting. Man måste faktiskt hinna leva lite mellan, skola, träning och läxor.
Har jag ens tid med det här?

Den här blev iallafall klar. Nu blir det matte tills jag somnar.



DET TAR SIG.




SÖNDAG 19 SEPTEMBER.

Söndagar i amerika går alltid för fort. Hinner aldrig allt jag borde. Men gjorde ett tappert försök idag, bra Lisa.
Bruncha med Malory, plugga satan i satans matte, och fixade lite med designläxan. Middag och träning och sen var kvällen slut. Slitit lite till, men nu är det fan läggdags Lisa.

Imorgon är det alla Lisors dag, så grattis mig själv!
jag fick en fin bok av MammaPappa, Vickis vintage butik, den ska läsas när tid ges.
Hej.

.


LÖRDAG 18 SEPTEMBER.

Att bryta sina egna löften. Mitt största löfte var att inte plugga satan på lördagar, idag bröt jag det ännu en gång.
Men det var värt det, väckte Malory och Shayla några timmar senare och vi drog oss mot Lubbock. Först fick det bli lite snabbshopping, snabbshopping behöver inte betyda att man inte hittar något, jag fynda!
Sen tog vi Shaylas blixt till fotbollsmatchen (läs amerikansk fotboll) mellan Long horns och tech, vi kom fram men styrningen sluta fungera, Shayla fick jobba satan för att ens komma in på parkeringen. Haha.
Vi hängde utanför matchen, det här är sjuktsjukt, men folket kommer dit tidigt på morgonen sätter upp tv-apparaterna på flaket sen låter dom bilen stå på hela jävla dagen, sen grillar man och sitter och tittar på matchen! Ja iallafall, Long horns vann, Lisa kunde stolt åka vidare till partyt i sin long horns tröja som hon fått av Shaylas pappa.
Partyt höll på allt för länge, jag är inte van att vara ute och ränna till fem på morgonen, jag lova, jag stupa i säng.
Trevlig lördag.



FREDAG 17 SEPTEMBER.

Ingen sovmorgon vill jag lova. Anton och jag skulle bli fotgraferade med lite annat folk från basketen och rodeon utanför banken med bankfolket, svårt att avgöra om det var värt det. Om jag har fattat det rätt så tas det en ny bild varje år, haha.
Försökte plugga lite satan, sova lite satan, ladda lite satan och sen var det dags för tävling i Lubbock, texas Tech. Betydligt mycket större tävling än sist, vi var iallafall över hundra. Jag kom åtta precis som förra året efter alla kenyanskor och min springkompis Natoya från Jamaica. Man undrar vad man håller på med, är störstaste pinan när man springer, men när man väl kommit i mål och pustat lite så känns det inte som det var så farligt. Sjukt.

Men bästa för dagen var att Shayla kom! Har inte träffat flickan sen i våras, det var fint!
Allt fick avslutas med Mc donald's och filmen Precious, fin men sjukt sorlig.


KRAMAR.

Krama kan nog vara det bästa som finns.
Igår fick jag den finaste kramen på länge. Det var tjejen i min designsklass, hennes lilla syster med down syndrom gav mig längsta och finaste kramen. Flickan var nog bara två år men hon gillade att kramas, jag med!
Gjorde dagen.

DET TAR SIG.


TORSDAG 16 SEPTEMBER.

Har ingenting att klaga på över den här dagen, och jag har sett blixtrar och dunder!
Väldigt skönt för både hjärta och själ att bara ha praktiska ämnen två dagar i veckan, hur skönt är det inte att bara sitta och rita och fila, pyssla satan. Tänk om man kunde överleva på det.
Men dagen slutade inte där, vi slapp även en ruskigt tuff träning och fick köra lite lätt och skönt, dom ville spara oss lite för morgondagens tävling iallafall. Hur nu det ska gå när man har världshistoriens värsta träningsverk i låren, ärligt, jag håller i väggarna när jag ska sätta mig på toa. Det är illa.

Englands-David frågade mig idag om jag kunde hjälpa honom med han engelskaläxor! Vet inte om han har missförstått det här med att jag är från sverige. Han har engelska som första språk för fan! Så det enda kloka jag kunde komma fram till är jag måste se ruskigt smart ut! Ha. Till svar fick han iallafall att jag är nog inte till så mycket hjälp men om du inte kan hitta någon bättre så visst!

Malory och jag såg nyss Killers, sjukt bra. Vi hann även med lite shopping på walle och glass på DQ.
Nu är det helg och imorgon kommer kanske Shayla, underbart.



KLART!

Andra projektet klart.



ONSDAG 15 SEPTEMBER.


Så kan det gå...
Jag har väldigt svårt att raka mina blonda strån på knänen, antingen blir jag helt lurvig av att jag skippar knänen, men idag ville jag göra det ordentligt, kolla hur det gick. tror att jag tar i lite för mycket!

Yoga är fan inte att leka med, började dagen där, men fy fan, jag blir ju helt slut. Så när jag stod där i någon slags hundställning som läraren kallade det, då kom jag på att jag tränar fan elva gånger i veckan om jag räknar med yogan, shit pommes. När jag berätta det för mamma sa hon, men gör tre pass till lisa så tränar du ju två gånger om dagen! Nej nu får det räcka!
Annars har dagen gått sjukt fort, och trettiosju grader varmt har jag räknat ut att det var idag!
Nu är det välling som gäller, sen sova.

TISDAG 14 SEPTEMBER.


MÅNDAG 13 SEPTEMBER.

Vaknade faktiskt i morse, men vet inte om man var utsövd., Men efter två äggvitor,( kokta) jordgubbar, vindruvor, biscuit med phille och marmelad och tranbärsjuice så stod jag på benen.
Överlevde dagen, med lite ilska och lite glädje! Ha. Trodde jag hade vant mig med värmen, men idag var det bersvärligt att springa, det rann rent ut sagt om mig.
Pluggat satan, och det är sant. Paulina, dom bombar mig med läxor!
Fixat och donat med födelesdagspresenter till två herrar också.
Nu sitter jag här och trycker i mig torkade plommon, inte för att jag är hård i magen, jag bara tycker om dom.
Sängen skriker efter mig nu!


SÖNDAG 12 SEPTEMBER.

Hur långt fram i livet får man planera?

Fyra timmars sömn i natt, och jag är inte ens hängig, vad är felet?
Promenerade till järnaffären två gånger idag, en gång när det var stängt, en gång när det var öppet. Jag lovar, jag flanerade där inne, hitta faktiskt en hel del. Ha!
Annars har det nog varit en helt vanlig texas-söndag,. Som fick avslutas med DQ-glass, tack Malory!
Nu är det chai som dricks så jag ska bli varm och skön i magen och sen slockna!


DUNDER KVÄLLEN.

Sjukt bra kväll igår!
Jag Malory och Kelly tog oss ut, började på en pub som låg på en innergård. Blev dock inte så långvarigt på grund av musiken, illa illa illa. Plus att en kille slog ut våra drinkar, men gentleman som han var fick vi pengar till nya! Så vi gick vidare och hamnade på en gay club, haha sjukt bra, sjukt roligt!
Till slut fick det hela avslutats på ihop! Har aldrig varit så gott med pannkakor tidigare.
Jodu!






FÖRSTA PINAN AVKLARAD.

Ja så sant, första tävlingen avklarad. Var inte så illa förutom att banan aldrig tog slut, kändes snarare som jag sprang tio kilometer och inte fem kilometer. Men iallafall, tog mig in som trea, och jag är nöjd. Som lag vann vi ju för fan! Heja!

FREDAG 10 SEPTEMBER.

Det är underbart att vakna o6.15 av att roomien skriker i telefonen till sin pojkvän!
Det värsta är inte att bli väckt, det värsta är att jag inte kan somna om på morgonen, jag blir dunderpigg och vet inte vart jag ska ta vägen, men tack Stieg Larsson att du kunde hålla mig sällskap en morgon som denna.
Sen blev det fotografering för cross countrylaget, kul att alla små mexikankillarna ser ut som små farbröder när coach Beene säger att man ska vara klädd som om man skulle kunna gå till kyrkan, lika med stiligt. Stilig betyder inte att man måste ta Pappas kostymbyxor, lila slips och sju storlekar förstora blanka skor, pojkarna ser ju bättre ut till vardags för fan!
Åkte till Lubbock och käka lunch på en italiensk restaurang, gött!
Träning och isbad,middag och tvättning, film med malory och nu te och marabou marsipan. Jag försöker komma i stäming för fem kilometer tävling imorgon. Heja!

Natten.

TORSDAG 9 SEPTEMBER.

Går jag verkligen som en karl?
Det var en tjej här om dagen som sa, Lisa! Du går som en grabb. Kanske är jag lite maskulin iallafall.

Nu dricker jag iallafall Chai te och käkar ritz, göttans. Har sett The Ugly Truth med Malory nyss, lyckligt slut och allt, jag var nöjd. Sen hitta vi en Texasserie vi måste börja titta på, vi har bara en 40 avsnitt kvar, kommer räcka bra den här hösten.
Sista dagen i skolan den här veckan, fyra-dagars-skolvecka måste vara det bästa gud kommit på, det blir liksom två fredagkvällar på rad, (torsdag,fredag), underbart.
Coach hade seriöst snack med mig idag, han talade om för mig om jag inte ligger före den "feta" (egentligen den sjukt muskulösa kvinnan) från New Mexico på det första steget på tävlingen på lördag, då kommer han låta mig springa fem kilometer till efter tävlingen. Detta är bara kul för att hela förra cross country säsongen låg och jag fega bakom henne tills det var en kilometer kvar, då börja jag kuta. Coach gilla inte det för han visste att jag var mycket bättre än så. Men det är ju drygt att springa fem kilometer för fan!

Jag längtar efter Dennis.
Hej.


BÄSTA POSTEN.



Tack Mamma&Pappa.

ONSDAG 8 SEPTEMBER.

Måndagar och onsdagar kommer att döda mig. Jag har en kvarts rast mellan varje lektion, så även min lunch är på femton minuter. Idag sprang jag till matsalen, slängde ihop en macka (jävligt god en), sprang till engelskan (nya klassen) haha, men när jag kommer dit visar det sig att dom bytt klassrum, fick springa hela vägen tillbaka, och ja, jag var sen men läraren skratta bara, och även ännu mer när jag berättade att jag gått till fel klass i en veckas tid!
Annars så har jag och Malory spenderat tre timmar av våra liv på Wal mart, underbart. Hitta massa välbehövliga-saker, måste-saker, bra-saker och goda-saker!
Pappa du behöver inte längre vara orolig över din födelesdagspresent, den är nästan klar!
Hopp i säng, klockan står på 06.oo


Glömt att berätta att jag provade på livet som uteliggare i NY.

TISDAG 7 SEPTEMBER.

Sjukaste sjukaste sjukaste hände på mötet idag. Harmony blev kickade från teamet! Tack vare en sur jävla mattant som inte borde få finnas, förlåt men hon är jävlig.
Annars så fick vi andra lite straff, springa backex12 utöver den vanliga träningen, var inte allt för jävligt iallafall.
Nu känns det som en sväng till Wal mart inte skulle sitta helt fel.
Hej.


SÖNDAG 6 SEPTEMBER.

Jag som trodde jag var nogrann och ordningsam.
Men vem fan läser så fel på schemat att hon går till en klass på fel dag, i rätt klassrum, med fel lärare, två gånger om. Det är Lisa Forsberg. Hämtar ut böcker för klassen, men läraren säger att det är fel, byter böckerna. Inte konstigt att det är fel böcker om man går till fel engelskaklass, jag har gått till en klass som har båda läsning och skrivning, när jag egentligen ska vara i en klass med bara skrivning. Nu är bara problemet att jag hellre vill vara i fel klass, ska försöka fixa det här imorgon, va snäll coach!

Idag bjöd NY-grabbar på middag, om det var gott, och tack Angie för en ruskigt god tårta.

Hänt mycket tok här över helgen, så morgondagens teammöte kommer inte bli kul. Igår var det slagsmål i pojkarnas dorm, Englands-David drog ner byxorna på Sudan-David, Sudan-David blev tokig och började sloss och polisen kom. Idag är dom vänner.
Harmony smet in på lunchen för att hon tappat bort kortet man behöver, hon har försökt hela helgen att få gå in, men matkärringen har sagt nej hela tiden. Problemet är att man inte kan göra ett nytt kort under helgen, och hon var väl hungrig som alla andra. Så idag kom polisen och tog henne, hon fick handklovar och åka polisbil, hon är tillbaka nu!
Igår hade en hel del vattenkrig, gick lite för långt när det börjades kastas munnvatten och mjöl, polisen fick rycka ut igen. Polis polis, det här är löjligt.

Nej nu ska jag somna till Sunes sommar. Hej du!


KLART.






DET TAR SIG.


SÖNDAG 5 SEPTEMBER.

Började dagen med att försöka ha en kommunikation med MammaPappa på skype med 5 sekunders fördröjning. Vi tröttnade alla rätt fort så jag tog tag i läxorna i stället. Käkade lunch och sedan funkade det mycket bättre, internetet var väl inte riktigt redo för ett amerikasvergiesamtal.
Skype kan vara räddningen, skype ska inte underskattas.
Hade träning på eftermiddagen, vi var lite för trötta, lite för varmt, och lite för utråkade för att bara springa, så det blev distansfotboll med en alldeles för mjuk boll.
Åkte sedan och käka mat på ett mexikanskt ställe med Kirsten och flickan med tvåtusen flätor (fatta nackspärr, eller fatta stark nacke), iallafall, sjukt gott. Vi tittade sen på Law abiding citzen.
Nu är jag för trött för att ta tag i något vettigt, ska somna till Luftslottet som sprängdes. Man kan läsa en bok tre gånger.


PEACE&LOVE.

Det är vår och man börjar längta.
Peace&Love är här och man njuter.
Efter känns det lite tomt, men sommaren har bara börjat.
Peace&Love hör nu till sommaren.
Nu är det höst.










DET TAR SIG.




LÖRDAG 4 SEPTEMBER.

Började dagen med en 90 minuters bussresa för att komma till Texas backar. Sprang nio kilometer och faktiskt njöt av livet, gräshopporna surrade och ormarna hördes i gräset, Lisa höll sig mitt i vägen för att gardera sig för att kunna springa åt båda hållen om ormarna skulle få för sig att komma fram. Men bästa var ändå att Coach Beene hade tagit med sig toapapper till flickorna, fick lov att kissa i vildmarken. Omtanke är bra.
Väl tillbaka var jag helt utslagen och tog en liten nap på två timmar.
Lunch och middag, och tiden bara rinner iväg, vet inte vad jag gör av den, men det är kanske så det ska vara. Var iallafall iväg och köpte lite lördagsgodis.
Nu går Legally blond om och om på tvn, ettan, tvåan och sen kör dom ettan och tvåan en gång till, rätt skönt när man känner att man inte orkar titta hela tiden.
Hej du!



Det tar sig.




FREDAG 3 SEPTEMBER.







Det hela började med att Sam (till vänster) undrade om Marilyn Monroes prick var riktig. Tayshia fick fram pennan, det blev prickar, ögonbryn, ja man ville ju vara värre så jag tog fram apparaten/maskinen.
Allt hände nog tack vare att Camp rock var så sjukt dålig.

Body Bags.

A murder of crows looks on in silence
from the eucalyptus trees above
as we stand over the bodies—
who look as if they might roll over
to wake from a dream and question us
about the blood drying on their scalps,
the bullets lodged in the back of their skulls,
to ask where their wives and children are
this morning, and why this hovering
of flies, the taste of flatbread and chai
gone from their mouths, as they stretch
and rise, wondering who these strangers are
who would kick their hard feet, saying
Last call, motherfucker. Last call.


TORSDAG 2 SEPTEMBER.

Vaknade hundratio gånger den här natten och trodde den var över. Jag blev glatt överraskade varje gång jag såg att det var timmar kvar tills klockan skulle slå sex. När man väl fått på sig springskorna och är ute är det inte så fel att springa runt sjön, rätt fridfullt egentligen, dagen har inte ens börjat.
Så gjorde man sista skoldagen för den här veckan, hur fort får tiden gå.
Vi göttade oss i varandras svett på träningen vill jag lova, shit jag svettas fan mer än pappa nu för tiden. Måste bara betyda att man börjar bli man, som jag har väntat.
Käkade sen middag med Kirsten på Taco Villa, bra tjej, bra stund.
Kvällen har sedan tillbringats framför designläxan.




Det tar sig, god natt.

ONSDAG 1 SEPTEMBER.

Så var hösten här, höst med trettiofem grader varmt. Alltså måste det finnas olika höstar.
Det börjar bli rutiner här på andra sidan atlanten. Träna, frukost, skola, lunch, skola, träna, middag, plugga, fika och slutligen sova.
Men jag och Malory och hennes roomie, (amerikanska namn är sjukt svåra att komma ihåg, jag som trodde jag var bäst på namn) hann iallafall klämma in en liten sväng till Lubbock, köpte allt man behövde till min design klass, en sväng till Target och sen fick kvällen avslutas med bio. OTHER GUYS. Jag fick skratta enda från magen, skönt.


TISDAG 31 AUGUSTI. MORMORS DAG.

Jag säger grattis Mormor på 89 års-dagen och sjunger en sång.
Jag säger även grattis till mormors mor, mormor, morfar, mamma, anna och mig själv för idag är det Arvid som har namnsdag, tidigare fanns också det vackra namnet Arvida som jag och alla andra på mammas sida heter, ja grattis var det.

Jag har hamnat rätt, designklassen jag hade idag kändes skit bra. Jag ska få rita hur mycket abstrakta former och vinklar som helst. Det är det som är bäst att rita, ingen kan säga om det är rätt eller fel, det är bara jag som bestämmer. Annars så var smyckesläraren mycket glad att ha mig tillbaka, känns bra.

Sett två volvos idag.




RSS 2.0