FREDAG 30 OKTOBER.

Efter gårdagens samtal med en kille från Schweiz om körkort här i texas så fick jag och Paulina för oss att kolla upp lite mer om det. Så vi tog oss en långpromenad till stadens så kallade körskola. Men det blev några stopp efter vägen, ett antal antikaffärer, kaffepaus och solning för Paulina och självklart en macka på subway. Men om vi fattat rätt kan vi ta körkort här för 30 dollar, både teoriprov och körning, hur billigt är inte det! Nu återstår det bara att vi måste lära oss att köra bil! Men det kan väl inte vara så svårt! haha.
Sen blev det skönaste träningen med hemskaste is badet.
Kvällen blir till att ladda för cross country tävlingen i New Mexico imorgon. Lycka till Lisa! Vi laddar med Heartbreakhotel och göttis.


TORSDAG 29 OKTOBER, IGEN.

Jo vill jag lova att kvällen blev händelserik.
Var till Buffalo wild wings med flickorna, mycket trevligt och mycket gott. På hemvägen blev vi stoppade av polisen, vi var fyra i baksätet och vi var två som hade bälte på oss, bra jobbat! Shayla som körde fick gå ur blien och prata med polisen, vi andra satt rädda kvar, andra polisen kom till oss för att fråga vart vi kom ifrån, smartskaftet paulina säger från Sverige! Alla andra i kör, Buffalo wild wings! haha. Var vi fulla nej, var vi tjugoett nej! Varför vi blev stoppade var för att det var något fel på registreringsskylten, och vi slapp undan böter! Tack. Men lite spännande var det allt.


TORSDAG 29 OKTOBER.

Igår hade jag t-shirt på träningen, idag såg jag första lilla flingan falla, hur sjukt är inte det? Men det var säkert bara ett lite skämt. Jag blev ju röd om näsa förra veckan och det var inte utav kyla, det var solen!
Jag vill inte ha vinter nu, jag vill ha vintern när jag kommer hem till jul!
Snö, kärlek och lussekatter.


28 OKTOBER.

Eesa Forsberg har äntligen införskaffat sig en halloweendräkt, vi tackar och bockar för steakgrabben och hans luftgittarspolare som ville köra oss en onsdag som denna. Och ja, här ser vi allt från den ljusa sidan. Det betyder att imorgon är det torsdag, en lektion sen helg, sen November!
Ja för fan, vi fick ju ett kylskåp i söndags!


TISDAG 27 OKTOBER.

Tisdagar är alltid en bra dag, det är sovmorgon och bara två lektioner. Lättaste träningen satt inte helt fel på det. Till kvällen var det tänkt att vi skulle gå spökvandring. Men vi var sena och så var det visst fel dag, får bli på fredag istället. Det blev starbucks och bowling istället. Och ja, Lisa kom två! Hel nöjd! jahh.
Men sen är väl fortfarande det största problemet med engelskan att bokstavera mitt eget namn. Inne på starbucks skulle kvinnan bakom disken skriva mitt namn på muggen, och jag sa lisa, hon hörde inte, så hon sa bokstavera, så jag gjorde det, men som vanligt på svenska, så igår fick jag heta Eesa! Tack! Varför ska a, e och i låta så lika, jag fattar inte! Ja, det var iallfall kul för stunden!
Ja för fan, Lisa fick prova Anthonys bil, gick ju kanon, bara man frågar vart gasen och bromsen sitter först!



SÖNDAG 25 OKTOBER.

Söndagen började som vilken vanlig söndag som helst här i Texas. Ni vet, sängen till halv tolv, brunch, pluggning,sovning och sen kommer det otroliga, det blåste alldeles för mycket så träningen blev inställd, hur skönt var inte det? Istället blev vi bjudna på riktig jävla steak, den satt finast. Men som sagt det blåste ju en del, de fick lov att öppna dörren på bilen för att grillen inte skulle släckas, så det var som att grilla i bilen.  Det blev även en liten roadtrip för att Justins vän John bil saknade olja, så tog en liten sväng på kvällskvisten.





LÖRDAG 24 OKTOBER.

Varför är det alltid så svårt att säga hejdå, även fast man vet att vi ses snart igen. Så är det alltid mycket värre att vara den som står kvar, och vinkar, men jag anntar att det var min tur nu. Tårarna var nära, men jag bet ihop. Har iallfall varit toppen att Mamma, Pappa och Olle varit här, hur skönt är det inte att vara med familjen, dom som känner en allra bäst, bara vara den Lisa jag är. Men varför går tiden alltid för fort när man vill ha den som längst? Men det betyder iallfall att det var något bra.
Har iallfall visat den bästa delen av Texas, Wal Mart. Säger igen, Ica Maxi släng dig i väggen. Jag skulle kunna gå där i timmar, eller gör, lika gjorde familjen, dom har tamme fan allt! Eller som coach berätta för dom idag, Texas har allt förutom en djungel, så sant. 
Igår, fredag blev det buffalo wild wings, göttans, Pappa hitta fränaste cowboyhatten, sen så klart flanering på Wal Mart plus mys på hotellet. Idag var det lite Levelland och lite Lubbock sista svängen, Sonic, Starbucks och mitt egna lilla hak här i staden där jag bor.
Nu försöker jag mysa satan med svensk hederlig Marabou, men känner mig nog lite ensam., Men sånt går alltid över. Imorgon är en ny Söndag, en söndag jag aldrig provat på!





Det är alltid någon som ska ta kortet, självutlösare vart var du?


TORSDAG 22 OKTOBER.

Idag var en dag när jag bara kunde vara glad, allt kändes bra, jag var lycklig för livet, inte ens vinden som var iskall kunde ta ner mig, eller en timme&femton-minter springning. Gladaste dagen på länge. Prata med alla nära och kära, Linda, Dennis och familjen. Troy frågade om det var kylan som gjorde mig galen, jag svarade och sa att jag känner väl mig som hemma! ahh. En riktigt bra höstdag var vad det var.
Kvällen avslutades sedan med att Paulina skulle få mig att ligga still i sängen och inte göra någonting, något jag hatar, men hon lyckades. Det blev bara en liten promenad till Burger King sen där vi såg en kille med absolut värsta munnsåren. När han sen gick förbi oss sa Paulina, akta dig Lisa de kanske smittar, genom luften eller?
Sen fick hon mig att ligga ytterligare två timmar helt still i sängen, galet. Nu ska det sovas, Hej!


ONSDAG 21 OKTOBER.

Ja nu har familjen Forsberg fått texas-förkylning. Fast Lisa har blivit fri från den, anntar att det var jag som bjussa på den för dom i helgen. Men på fredag är dom här igen, och förhoppningsvis friska!
Har kommit på att hösten har kommit till Levelland men känns så konstigt när det fortfarande är 25 grader varmt,.. Höst och värme går inte ihop. Men löven faller. Det känns ju inte som man behöver krypa upp under en filt med te direkt. Men jag myste iallfall till kvällen med andra avenyn och välling, grejer de.
Straff-träningen i morse bestod iallfall av 30 minuter trapplöpning, ni vet hur det känns när man går upp för tidigt, man mår illa, precis så var det. Om två månader och tre dagar är det den 24:e bara så ni vet.


TISDAG 20 OKTOBER.

Dagen började med musikprov och avslutades med buffalo wild wings.

Imorgon 06.30 ska vi straffas med träning för att en jävla tjej har svårt att komma upp på morgonen. Hatasatan! Så nu blir det sängen vill jag lova...


MÅNDAG 19 OKTOBER.

Vet ni vad, nu har Lisa varit här lika länge som det är kvar till jul, alltså nio veckor, ja det är bara sjukt sjukt, hur fort kan tiden egentligen gå?
Nu har iallfall familjen varit här och hälsat på, hunnit dragit och ska komma tillbaka på fredag igen, för de har bara tagit bilen till Amarillo.
Det var på fredagen dom kom, då blev det lite shopping i Lubbock och lite mys på hotellet, lördagen bestod av rodeo, spelar ingen roll hur mycket pengar jag skulle få, jag skulle aldrig sätta mig på en galen tjur, eller häst ( även fast den är betydligt mindre.) Men det var iallfall kul att titta på, och söndagen blev det Buddy Holly museumet, ja det var fränt, ytterligare lite shopping och sen middag på Rockfish, göttans!
Och vi får inte glömma att lisa har blivit frisk av världens bästa hostmedicin, tack doktorn, och tack för bönen du bad, den gjorde susen.

Nu sitter jag bara här och tycker synd om mig själv pluggar på mitt musikprov medans dom andra är på bio. Men sånt är livet.
Imorgon ska jag bada naken, imorgon ska jag skratta igen.


ONSDAG 14 OKTOBER.

Alla människor har lika värde heter det, men ursäkta mig, och jag säger att det bara är ren bullshit. Om jag kör en gammal rostig ford så inte fan har jag samma värde som han i nya mercan i filen bredvid. Påstår du det så måste du vara religiös eller en jävla politiker. Innerst inne tänker nästan alla snubben i mercan har helt klart ansträngt sig mer det syns, smartare det ser man ju, lyckligare givetvis. Med alla dom påläggen så har man klart en bättre macka, missförstå mig inte det här är inget jag tycker är fel, jag vill inte ut och kasta gatstenar och skit, jag vill inte bli speciellt rik eller så allt jag ville var att bli han i mercan.

Om alla tänker jobba när jag kommer hem om nio veckor kan jag lätt tänka mig att kolla igenom tusenbröder en gång till. Oj jag blir helt kär, och hade nästan glömt bort hur jävla bra det var. Tack för påminnelsen Paulina.

Annars så snorar jag satan och vill helst bara ligga i min säng och läsa min bok Desert Flower. Hemskt bra, och bra och hemsk, förstå mig rätt. Får inte glömma att vi var och tävlade igår, Lisa vann och tänkte att det här är sista gången jag springer cross country, okej det har lagt sig lite nu, men det har aldrig i hela mitt liv varit så jobbigt att springa. Tänk er ett stort flyg fält, först springer du åt ena hållet sen vänder du och springer åt det andra hållet, bara tjockt tungt gräs och dy. Det var ilska hela vägen. Och alldeles för varmt. Men kvällen avslutades med godaste hamburgaren.

Igår kom bästaste paketet på posten, choklad går alltid hem, sjukt bra Dennis.

   
  

Krya på dig Lisa!

SÖNDAG 11 OKTOBER.

LÖRDAG, JA VAD SÄGER VI 360 GRADER.

Söndag det är en sån där dag när det känns som man inte gör någonting men ändå så går dagen så sjukt fort. Men vi har iallfall kollat igenom alla avsnitt av svenska hollywoodfruar.
Men det bästa med denna dag var att vi råka komma in på tusenbröder. Hur bra var inte den serien? Fick ju bara lov att titta lite...
Jo men god natt.


LÖRDAG 10 OKTOBER.

10/10 betyder min kärleks födelesdag, så vi säger grattis Dennis Ellström, och vi sjuger en visa. Vad är det för en dag är det en vanlig, nej det är ingen vanlig dag för det är Dennis 20 års-dag, hurra hurra hurra....

Plus att Lisa har haft tävling på hemmaplan., Är arg och ännu mera arg. Alla hade sagt det var tre varv vi skulle springa för att göra hela loppet 5km. Men när Lisa trodde vi hade ett varv kvar var det visst dags för spurt, Lisa hade för mycket krafter kvar med blev iallfall tvåa, tack. Ja, det var sjukt kallt idag, vart har värmen tagit vägen? Pappa säger iallfall att det ska bli 26 grader på måndag, han har koll.
Ska man skämmas för att man kommer från Sverige nu? Hur dåliga kan man bli. Ha! Fotboll, äsch.





FREDAG 9 OKTOBER.

Shit, nu har tydligen en kille i trackteamet fått svininfluensan, aj. Eller dom säger iallfall att han har alla symptomen. Så honom skickade dom hem, tack och lov. Tyvärr så bor jag granne med hans tjej.
Men nu har jag laddat upp med det bästa!
Mamma jag lovar att jag inte ska stoppa fingrarna i munnen, eller peta mig i näsan.



TORSDAG 8 OKTOBER.

Här är inköpslistan på lösviktsgodis Mamma!


Jag är ju egentligen mycket mer för Karamellprinsen men nu så hitta jag bara Karamellkungen. Men hans godis är ju helt okej också. ha! Och mamma, Karamellkungen=Icasupermarket, Karamellprinsen=Icamaxi.


ONSDAG 7 OKTOBER.

Idag fick LisaForsberg dopingtesta sig för andra gången i sitt liv. Ha,. här fick man iallfall sitta själv på toan och slappna av för att försöka få strålen att pricka muggen. Tack och lov att jag pratade med brorsanOlle alldeles för tätt in på träningen så att jag inte hann kissa innan, tack Olle.

Annars är det tävling på hemmaplan på Lördag, coach säger att han vet att jag är i bra form, jag vill lita på honom och springa fort. Hur sjukt är det inte att Lisa är sugen på att springa 5 km, har aldirg hänt tidigare, måste vara något med texasluften. Eller så har jag bara gått och blivit tokig.

Fick sötaste brevet av Shayla idag. Gjorde dagen.




TISDAG 6 OKTOBER.

Om en vecka åker min Mamma, Pappa och kära bror till New York, om en vecka och fyra dagar åker dom till mig, Texas / Levelland. Har aldrig varit ifrån Mamma och Pappa så här länge i hela mitt liv. Jag längtar satan efter att få bästa och största kramarna.
Annars så tycker jag att allt känns lite bättre efter några tårar, man rensar bort att dåligt och in kommer nya bra tankar.

Jag hade inte gråtit sedan lågstadieskolan och tyckte inte om det. Det var blött och kladdigt. Gråt är för svaga människor. Gråt är ett teckan på ovilja att skärpa till sig och ett sett för människor med sämre intelligens att ta plats i offentligheten. Gråt hör hemma bland småbarn och lök.
Men något med den här gråten var annorlunda. Det var en lugn och saklig gråt. Bra gråt. Vatten som rensar kanaler ungefär som när man rensar takränna från löv och barr. Ett sätt gör negativ energi att försvinna och ge plats för bättre. Det var som om jag kunde känna hur alla oriktiga tankar flög sin kos och in kom nya. Bättre. En ny chans.
Jag gillade Jonas Karlsson bok, tack mamma och pappa.



MÅNDAG 5 OKTOBER.

Shit, jag missa kanelbullensdag igår, hur kunde det gå till? Det jag älskar mest i hela världen, var som bort blåst. Men de friterade kanelbullarna här är inte som Mammas hemma. Men det får nog bli en kanelbulle i efterhand iallfall. Idag har jag lämnat tillbaka min tredje telefon, det enda som känns bra med det är att det känns som man får nya pengar, nya pengar att shoppa för!
Annars så har måndagen varit som vilken måndag som helst här. Men jag är inne på min sjunde vecka här och det är elva veckor kvar till jul. Jo du.


LÖRDAG 3 OKTOBER.

Gårdagens fredag var en händelserik fredag. Började med något helt otroligt Lisa sprang 1,3 mil och tyckte det var alldeles underbart att vara ute och springa, underbart var väl kanske att ta i men det var helt skönt.
Fick reda på att jag måste välja mellan sverige och usa/texas/lubbock/levelland , vill jag kunna ringa någon här eller vill jag kunna ringa hem till mina nära och kära. Hårda beslut.
Kan ni tänka er hur hjälplös man känner sig när man sitter i mitten i ett baksäte i en amerikanskbil halv tre på natten med fyra amerikaner, en kvinna kör full och skriker, en man är ilsken och gråter, en kvinna skriker sluta och den fjärde sitter tyst. Och jag, lisa forsberg i mitten, säger bara, I understand nothing, like always... Ha ha vilken kväll.
Men visst fanns det några ljusa stunder under kvällen, det kanske bara blev en dålig avslutning.
Idag har det varit lördag, en lördag som bara har bestått av frukost, lunch och middag. Så har jag blivit så sjukt förälskad i en väska, ni vet när man känner att den där bara måste man han, oj shit.
Sitter nu och myser med mina goldfishkex, David & The Citizens och dennis på skype. En skön lördagkväll, yesbox.


Things they hold so dear.


TORSDAG 1 OKTOBER.

Det är oktober och fortfarande sjukt varmt, och hemma var det frost i morse. Jag tror jag trivs. Ha!
Jag var så jävla hungrig efter jävligaste träningen idag att jag fick det absolut kallaste is badet och sen åt jag så sjukt mycket, känns som om det vill komma upp nu, frensh toast med sirap gillar nog inte min mage eller så är det min mage som inte gillar frensh toast med sirap. Aj. Ja det är iallfall helg nu och lisa ska njuta satan.


RSS 2.0