TISDAG 30 MARS.

Min 40-åriga vän på engelskan sa idag, "Oj du har spring-ben Lisa" Är det en komplimang eller, oj korvben. Ja, vad vet jag.
Annars så var det en rätt fin dag, och nu har mitt mini-påsklov börjat. Hade lite lätt träning, för imorgon ska det tävlas, jag är redan nervig, 1500m är aldrig lätt, och vem har sagt att det ska vara lätt. Imorgon kommer jag undra vad fan jag håller på med, men efteråt ska jag känna en jävligt bra känsla, ja det är bara att bestämma sig.

Varmare tider, om det är, men känns lite fel när det är 30 grader varmt och träden inte ens har slagit ut, bara lite lite gröna. Nej jag klagar inte, bara funderar lite.

Glad Påsk!


MÅNDAG 29 MARS.

Bra-veckan framför mig, två skoldagar sen blir till att åka till Austin för Texas-relay. Göttans. Det blir 1500m och stafett ( 200-200-400-800) så alltså en 800m-lopp också. Hoppas på att det finns sjukt mycket ägg där. Hur ska den här påsken annars bli egentligen? Jag och brorsan har ju letat ägg tillsammans i 20 år, hur fan ska han klara sig själv där hemma?
Väder-Lisa vill annars tala om att det var 28 grader varmt idag, imorgon 32, onsdag 30... Ja det är fint.
Men annars har dagen varit en längta-hem-dag, blir lätt så när man har lite mycket. Dennis kom med kloka ord, sen blev allt genast lättare. Räknat matte, för imorgon ska jag vara smart för ett tag, (matteprov).
2 månader kvar.
Hej!


LJUVA LIVET.

Paulina sitter och drömmer om det ljuva livet...
Hon kommer med frågan,  Vem skulle du helst åka till L.A med lisa, Victoria Silvstedt eller Natacha Peyre?
Victoria är den sista jag skulle vilja åka på semster med, och Natacha vet jag fan knappt vem det är.
Varför inte åka med er kär vän istället.
Paulina drömmer vidare,.. Men tänk på alla fester du skulle kunna gå på, ALLT!

Tur att vi är så sjukt olika, man lär sig så mycket mer då.

"She wears high heels, I wear sneakers."


PENGARBRORSAN.

Hallå, ah
I see, it's fine.

Nej han går inte att tröttna på, och han är väldigt bra att räkna matte till.Moneybrother.


LÖRDAG 27 MARS.

Tävlingsdagen.
8oom var loppet, jag var nöjd med tanke på att näsan var full av snor jag flåsade som en gnu och har aldrig i mitt kära liv känt en sådan motvind. Men det var ju lika för alla, sant sant. Jag vann och det blev 2.13!
Träffade på en och annan svensk, coach började tydligen prata med Anna Wessan före mig,tror faktiskt att han hörde att hon skrek på vårat kära modersmål, han sa tydligen till henne efter mitt lopp, " nu gjorde hon lika igen, öppnade för sakta, vad ska jag säga" Det är faktiskt inte så lätt att öppna fort när man har en vägg framför sig.
Träffade även en Hans, han hade tydligen spanat in mig och trott att ja hon måste nog vara svenska eller norska, blond/rödhårig, ja han hade så rätt!
Hemfärden var lika lång som ditfärden, jag hade fått färg på näsan!

Får inte glömma att jag var väldans nära Mexico, så nära att jag nästan kunde ta på landet.


FREDAG 26 MARS.

Tog mig friheten och satte mig i den lilla bussen med alla kastare och de två små långlöparna Tallem (Kenyan) och Anthony (mexican) till El Paso. Lång resa, såg ett antal filmer, åh The blind side är väldans bra.
delade rum med Lorianne, det gick fint, hon skulle inte upp och duscha klockan sex som alla andra dagar i veckan, tack och lov. Väl framme åkte vi och kände på banan, skämtar inte med det gick bara att springa åt ett håll, blåste som fan! Fast man springer ju bara åt ett håll i friidrott kom jag på. Ha!
Sen blev det goda buffbuffén, och läggdags!

"sweet mate!" "how are ya?"

reply: "im sweet mate"

TORSDAG 25 MARS.

Idag är det iallfall 25, grattis till alla ni som får lön. Själv käkar jag gratis mat tre gånger om dagen, ha! Inte behöver jag diska eller laga den heller. Grattis till Lisa också.
Rätt jobbig dag annars, med lite tårar och sånt, gillar inte när saker och ting går emot en, och när tårarna faller längtar jag genast hem till Mamma och Pappa. Men det gick över och nu är jag glad igen. Annars så var jag största flåset på träningen, men det gick iallafall. Nu är väskan packad och jag är trött som få. Det ska bli kul med en liten New Mexico tripp imorgon!
Hej.


Nu blir det film!



KONSTEN ATT FÅ SOVA.

Konsten att få sova, klockan måste vara närmare tio än nio, man ska ha gjort sina läxor och kissat.
Kellie min franska matteläxlärare har ännu än gång ståttt ut med mitt mattesníllehuvud och hjälpt mig. Det är stora tack. Matte gör mig trött, så himla trött att jag vill sova, men jag ska vänta lite till. En dag kvar till i skolan på denna vecka, skönt. Fyra dagars-skolvecka är nog det smartaste som finns, allt går skit fort!
Hej.

(är visst bara 24 idag,)

ONSDAG 25 MARS.

Känns som om det kan bli en fortsatt bra dag.
Supersprutan från igår har gjort sitt och jag känner mig nästan frisk som en nötkärna, förutom att jag nyser lite för mycket och att näsa rinner, men nästan frisk. Han sa ju faktiskt att det skulle börja verka i eftermiddag, så va fan! Nu myser man lite vid datorn innan jag ska springa iväg till träningen. Solen har letat sig fram också, jag mår bra!


TISDAG 24 MARS.

Om man tänker på datum som 24, så har jag prick två månader kvar i Texas, Levelland.
Annars så vaknade jag upp med en skrikande hals, skrikande efter hjälp. Jag gick till snälla doktorn och fick bästa sprutan, så imorgon eftermiddag ska jag vara frisk, fick bästa bönen också, tack! Mamma undrar vad det är för underliga saker de ger oss, det spelar ingen roll, bara jag blir frisk, för på lördag är det tävling i El paso, jag är sugen. 
Jag hitta en penny idag, städerskan tittade på mig och sa, you found a penny from heaven, djupt.
Jag börjar längta efter min Mamma och Pappa, inte så lite heller. Längta är bra.
Annars så är Paulina tillbaka från Florida, skönt, börjar kännas som vanligt igen. Gött!
25 grader sitter fint, hej.


MÅNDAG 22 MARS.

Maxad otur idag.
Kan fan inte bli värre än så här. Började med att bilderna jag skulle framkalla på fotot bara blev suddigt, måste varit apparaten, inte var det mig det var fel på inte. Senare på metallkursen, var min fina silverring nästan klar, skulle bara hetta upp den en sista gång med elden, tro på fan att jag eldade för länge så allt bara blev till en klump. Men jag bestämde mig för att vara effektiv och började på en ny, hade inte tid att sura. Men, gör jag inte en för liten ring nu istället! Jag packa min väska och gick där ifrån. Det var knappt så att jag senare vågade gå till träningen. Men den gick iallafall as bra. Men det var inte slut på oturen. Skulle aldrig kört kvällpasset i gymmet för sen fick jag ont i halsen. Det är det värsta jag vet, före krig, och det bästa som finns är att inte ha ont i halsen, näst bästa är fred. Nej jag är inte fröken sverige!


SÖNDAG 21 MARS.

Det blev hejdå dennis, hejdå L.A, men på återseende. Hej Las vegas, och hej Levelland!
Att säga hejdå kan nog vara det jobbigaste som finns. Men tio veckor kan gå fort, kommer gå fort, ska gå fort. Dennis,.


LÖRDAG 20 MARS.

Så var det sista dagen. Sorligt men sant, hur fort kan tiden gå egentligen. Ja ja, vi tog vara på dagen och drog till ett Wal mart. Sista shoppingen i down town och världens godaste burgare. En väldigt bra vecka med Dennis.


FREDAG 19 MARS.

hollywood var för stort för att klaras av på en dag så vi åkte dit igen. Hann se lite mer stjänor, och käka lite mer cinnamon melts. Blev en sväng till universal studios citywalk, massa fränt och massa starbucks och sen fick det avslutas med bio, alice in wonderland, 3D var läskigt och första gången.


TORSDAG 18 MARS.

En till sväng till Santa Monica.


ONSDAG 17 MARS.

IHOP!


TISDAG 16 MARS.

HOLLYWOOD VAR DET.
Ja det blev en liten rundtur, hollywoodskylten, beverly hills och såklart Rodeo drive. Man ville ju inte missa något. Jag hade tänkt att se alla stjärnorna, men efter 2 och en halv timme åt ett håll, bara en sida av gatan så började det kännas ganska hopplöst när man såg att det bara fortsatte, och sen åt alla möjliga håll. Men några puddingar hitta vi allt. Livet är allt bra bra!






dennis limmade direkt.


MÅNDAG 15 MARS.

Santa Monica hela jävla dagen!


TRAPP.


TRAPP.

http://www.youtube.com/watch?v=F5L66-ywvu8

SÖNDAG 14 MARS.

Tröttaste fötterna efter en dag med mycket promenad. Vi tog oss en sväng till MOCA, fräsigt museum. Där jag äntligen fick se lite Andy Warhol. Sen höll vi oss på gatorna i down town.
Snart blir det söndagasmiddag!










LÖRDAG 13 MARS.

Vi tog oss en liten, eller lång tågtrip till Camarillo outlet.
Var helt sjukt stort, man hade kunnat gått där i flera dagar om man had haft tid. Vi fick istället välja affärerna man ville in på. Hitta riktiga godsaker.



FREDAG 12 MARS.

Ohoj.
Jag och Dennis är i L.A nu, vi hittade på varandra.






TORSDAG 11 MARS.

Tuppen var jag, sov gjorde jag sen hela vägen till Dallas. Väl framme vid tävlingen var det finaste solen med bästa värmen. Timmarna gick och när det började närma sig Lisas 800m-lopp hade solen gått ner, vinden tagit vid och, sommarvärmen var som bort blåst. Men vi sprang, vann på 2.13, ibland får man skylla på vädret, jag var nöjd. Blev också 400m-stafett, skit kul, och skit kallt, och 56,8.
Kom hem igen vid halv fyra på morgonen, duscha, packa klart, ta sig till flygplatsen. Hej!


ONSDAG 10 MARS.

Sista skoldagen avklarad på ett tag, eller iallfall elva dagar, underbart.
Jag tycker om att packa, men bara i början när du har struktur och ser vart allt är, men sen är allt bara ligger där och du inte inte längre kan se vad som ligger under, nej då blir jag bara nervös. Men äsch, tror jag har allt nu, och väskan skulle ju nästan vara tom sa mamma så jag kan shoppa när jag är där!
Dennis är nog snart på arlanda, fränt, han kommer till L.A imorgon kväll, så han kan checka läget tills jag kommer på fredag morgon. Ska bara klara av en tävling imorgon, som jag redan börjar nerva för, men det är bra det.
Försökte mig på en liten matlåda, men blev lite svårt när Bettsy stängt köket pågrund av att någon lagt rå kyckling där över natten för några dagar sen så det stank i hela dormen, straff kallas det. Så en plastpåse fick bli skärbräda, en kniv var för slö så saxen var bättre att hacka paprika med. Men gott blev det. Har fått för mig att jag inte springer så bra på kakor, chips och macka, men det tror Coach Beene.
Snart blir det sängen, ska upp o6.oo imorgon!


TISDAG 9 MARS.

Jag går mest runt och är lycklig för tillfället. Hitta 28 cent idag, det gör inte dagen sämre, blåste för mycket idag så det blev lättans plättans träning, gjorde inte mig något det heller. För på torsdag blir det första tävlingen ute, nära Dallas, kan inte minnas vad det hette. Spännande, om jag är sugen!
Försökte få lite läxor avklarade, men blev en sväng till wal mart. Matten får vänta, man vill ju inte bli för bra. Imorgon ska fotot in, lätt det bästa kursen i år. Bra lärare Donatelli, bra val Lisa! Hon undrade hur jag kunde klara mig utan min kille så länge. Det är inte lätt som en plätt, men visst funkar det.

Hej.

BLOND.

Paulina kom ut ur duschen., nyblonderad vill jag lova.
Hon säger att det är värre i verkligenheten, men det vette fan.
När man är blond, är man gul, orange eller vit? Eller alla!

Kellie säger det är different. haha!


MÅNDAG 8 MARS.

Internationella kvinnodagen, hej!
Det spritter i kroppen, jag är glad och tokig. Kom igen, kan fredagen bara få komma nu. Men jag är betydligt närmare Dennis nu, än jag var den 12 Januari. Ja det kommer tamme fan bli exakt två månader sen vi sågs sist. Ja underbart är vad det är!
Jag är väldigt bra på att längta.

I'm a pitbull, you're a dog.


LÄGGDAGS.

Fast jag fick för mig att börja packa lite, och städa lite, och tvätta lite.
Hitta en fin apelsin, undra vad den var varit med om.


SÖNDAG 7 MARS.

Dessa söndagar.
Ett antal timmar i skype, och ett antal timmar med matte. Tack Kellie, hjälptack. Är man smart så är man, är man inte smart så känns det helt hopplöst att bli smart på matte. Att räkna matte i 180 minuter är en annan värld för mig. Men som Mamma säger, man kan inte vara bra på allt Lisa.

Min Dennis har packat väskan, måndag, tisdag onsdag, sen så, torsdagmorgon är han på väg till mig. Hur mycket får man längta?
Plus att jag hittat en sjukt bra spellista på youtube, ibland träffar det bara helt rätt.

Mamma och Pappa grillarkorv i vårsolen och tar ett glas vin, ja det är mysa satan!


EN TIMME.

Ja det är precis vad det är, en timme till vasaloppsstarten.
Nu hade jag velat sitta uppkrupen i soffan med Pappa som alla andra år, ivrigt vänta på starten, och sen se allt bara bli till myror. Fixa frukost och sen tillbaka till tvn, mamma kanske har vaknat till liv och kommit också. Vasaloppet är helt enkelt det nästa bästa med Mars. Kaffe och bullar till målgången.
Men nu sitter jag här i Texas och har precis druckit upp en halv liter kaffe från BK gjort min metall-läxa, och vet inte hur jag ska kunna somna.

Fick för mig att lyssna till Suburban kids with biblical names ikväll. Dennis det var tre år sedan du lät mig lyssna på dom för första gången. Jag kommer aldrig glömma, jag kommer aldrig glömma något med dig.


LÖRDAG 6 MARS.

Vi sjunger för Linnea Grundström och säger Grattis!

Efter träningen idag hade jag skönaste napen på länge, drömde konstigaste drömmen om att våran Bettsy och en fetknopp kom in och undrade om Paulina verkligen var tillsammans med en Yankee, men jag tala om att så var inte fallet och visade kortet på hennes kille från Sverige.. Så dom gick ledsna ut igen. När jag vaknade sen fick jag lov att fråga om någon varit i i rummet, drömmen kändes alldeles för sann, haha.
Har kanske lite långtråkigt, och vill inte plugga, men jag har iallfall målat 20 naglar, ( Paulina+Kadian).
Men någon har glömt en film här inne, kan hända att vi tittar på den lite senare.

Dennis, glöm inte!


FEM TIMMARS BILDER.






TÅRTAN.


Vi får inte glömma att Dennis sjöng finaste sången igår. Vi hade tårtkalas i skypen, som sen får fortsätta i L.A. Han är bra.

FREDAG 5 MARS.

Texas vår och svensk sommar, ja jag vet det är ett jävla tjat om vädret, men det gör mig lycklig. Att få springa runt i 20 graders värme i mars och veta att det bara kommer bli varmare, det känns tryggt.
Träning imorse. Sen en sväng förbi fotolabbet, det är lite läskigt att vara där själv i mörkret. Mörker gör att jag får mina "någon kommer och dödar mig tankar". Men jag lever. Träning igen.
Och nu ska vi försöka oss på lite fredags mys, slumdog millionaire och massa götta, har ju tårta kvar för fan.


HAPPYBIRTDAY ( HAPPY BIRTHDAY)

HA TÄNKT ATT DET SKULLE KOMMA BILDER FRÅN MIN BIRTTTTDAY, MEN DET VILL INTE BLOGG.SE

FÅR BLI SENARE. JAPP.


TORSDAG 4 MARS.

GRATTIS MIG SJÄLV LISA FORSBERG 21 ÅR!
SÅ HAR MAN FIRAT SIN FÖRSTA AMERIKANSKA FÖDELESDAG. FUNKADE DET MED, ALLDELES UTMÄRKT FAKTISKT. FAST NATTEN BÖRJADE MED ATT MAMMA OCH PAPPA SJÖNG FINASTE SÅNGEN, OCH SEN FORTSATTE DET BARA. FICK BÄSTA L.A-RESAN, OCH OLLE JAG LOVAR JAG SKA INTE BYTA KENTSKIVAN TILL LENE MARLIN. HAHA. DENNIS HADE SEN GJORT FINASTE FILMEN MED FINASTE SÅNGEN, DET VÄRMDE.

SIST MEN INTE MINST SÅ BLEV DET SURPRISEPARTY, FRÄNT. SEN VIDARE FÖR ATT FÅ KÖPA FÖRSTA ÖLEN PÅ AMERIKANSKMARK, COWBOYPARTY OCH SEN BUFFALOWILDWINGS. TOPPEN DAG. GRATTIS.

JA VAD SÄGER MAN BLIDER KOMMER IMORGON, NU SKA DET SOVAS SATAN.




ONSDAG 3 MARS.

Kom igen Texas!
Att spraya gräset ill-grönt med färg. Det gör ingeting att det ser lite torrt ut när man kan springa med bara ben. Ja fan, man blir lycklig av sol och värme. Heja. Paulina är tillbaka, allt som vanligt igen.Toppen.
Nej nu får det gärna bli en sväng till Wal mart, det bara behövs.
Imorgon är dagen.


LÄXOR.

Man kan ha roliga läxor och man kan ha tråkiga läxor.






TISDAG 2 MARS.

Tog mig en liten sväng till sjukhuset och tittade till min vän på morgonkvisten, mycket mycket bättre idag. tack och lov. Matteprov, engelskaprov, nej usch, det var inte min dag idag. Men annars så har solen lyst på Lisa, om det inte är våren som kommer nu blir jag galen. Men just nu känner jag att jag är på rätt ställe. Blev inte ett dugg avundsjuk när Pappsen skicka bild frän kära falun och kära baksidan.


MÅNDAG 1 MARS.

Nej du, ingen bra start på Mars.
Det blev sjukhuset med min kära vän, och där tillbringades kvällen.  Det är bättre nu.

SOLSIDAN.

Nu blir det solsidan och popcorn.
När jag stod där i köket och väntade på att dom skulle poppa klart, kom jag på att det är inte ofta jag och Dennis käkat popcorn ihop. Popcorn kan vara underskattat. Men jag kommer ihåg en av våra myskvällar, vi hade köpt fel götta, vi hade försökt oss på något annat en ben and jerry's, va fan. Dennis springer ner till ica och inhadlar. Kärlek var vad det var.




SÖNDAG 28 FEBRUARI.

Så har vi klarat av Februari.
Ja internet är tillbaka efter en lång längtan, försvann helt oväntat på fredag morgon. Är läskigt hur mycket jag har längtat efter det fast det bara varit två och en halv dag. Fan. Vill inte veta hur många timmar jag sitter här. Men vi har haft annat att roat oss med. Badat, fått fräknar och färg på axlarna, pluggat, sprungit, festat, ätit, wal mart, låt den rätte komma in, sommaren med göran, och kört bil. Lite nytta.
Det börjar dra ihop sig för spring break, jag vill packa väskan för fan!

Familjen är ute i tid, på torsdag smäller det Lisa!


RSS 2.0