FREDAG 29 APRIL.

Var i metallstudion ett antal timmar idag, försökte pyssla ihop det sista inför nästa vecka. Gick fint. Natasha hade mig sig små minikorvar instoppade i croissanter, amerika slutar aldrig förvåna en, men dom var trevliga.
Träningen blev inställd på grund av storm, coach ville inte att vi skulle få sandlåda i munnen/magen. Tack. Jag och Malory tog oss en sväng till gymmet istället.
Nu har jag gjort precis allt istället för att börja på mitt självporträtt. Ta tag för fan!
GOINGAR I REPRIS! DOM DÄR VAR INTE ATT LEKA MED...

VAD SJUTTON.

Nu är jag trött på det här,trött på cafeteria mat.
Nu vill jag hemma till mammas underbara kök och riktigt svensk husmanskost!
Ge mig köttbullar, ge mig lax, ge mig torsk, ge mig leverpastej, ge mig sill, ge mig svenskt mjukt bröd, ge mig messmör, ge mig bregott, ge mig fil, ge mig müsli, ge mig smörgåstårta, ge mig räkmacka, ge mig bullens kokkorv, ge mig marabou, ge mig grytor, ge mig kokt potatis, ge mig allt!

TORSDAG 28 APRIL.

Nio timmars skönhetssömn var precis vad jag behövde, sen blev det inte sämre när dom serverade mina favorit frenchtoast till frukost, dagen var som räddad!
Bara två lektioner idag, och sen kör jag hårt på facetime, hemlängtan blir bara värre och värre desto närmare jag kommer hemresa och svensk sommar.
I kväll slår jag och Malory på stort och kör en biopremiär Fast Five, klockan 00.00! Men först en kvällsfika på starbucks. Man får ju passa på med allt nu som mamma säger. Inte kan man sitta och åka ända ner till Arlanda varje gång man blir sugen på lite gödis-kaffe!
Hej.

VAD GÖR DET.

Igår fick jag ett alla hjärtans dag kort från Paulina.
Det var bara två och en halv månad försent, men vad gör det.
Jag blev väldigt glad, och det sjöng för mig, min och Paulinas låt!

ONSDAG 27 APRIL.

Hatar min ringsignal för gå-upp-och-ta-tag-i-livet-alarm på morgonen. Och idag var jag trött, trött som en åsna. Men det tar sig, sju dagar kvar i skolan, göttans!
Annars har jag och Malory varit och storhandlat på Wal Mart, fin stund.
Smakade också världens godaste vaniljglass! 50 cent för en Blue bell.

DET TAR SIG.

BLEV DJUPT.

TISDAG 26 APRIL.

Fan jag frös nästan i mina shorts idag. Ja mamma sa att det var kallt i hela världen! haha.
Min pistollärare var sjuk idag, så det betyder att jag bara har en ynka gång kvar att skjuta, sjukt tråkigt. Har ju nästan varit det roligaste den här terminen!
Hade middag och utdelning av olika priser för alla sporter på skolan idag. Jag råkade ta hem Kathleen Truelock Memorial award for Academic Excellence, galet! Fick också pris för Most Valuable Track Athlete. Blev ju en riktigt trevlig tillställning det där!
Nu har jag suttit och målat på ett hjärta i två timmar, dags för sängen.

SHIT POMMES.

Det har inte regnat i Levelland, Texas sen i Oktober 2010!
GALET!

MÅNDAG 25 APRIL.

MIN WILMA HAR GÅTT OCH BLIVIT SJUTTIOSJU ÅR IDAG, GRATTIS!
Butiksbiträdet på ace hardwear blev så glad att se mig idag att han kallade mig för hans favorit kund! haha. Fick skruvarna gratis, du är ju min enda kund från Sverige! gött. Men han gillade inte att jag var ute och gick i blåsten (stormen).. Tio minuter vind har ingen dött av?
Två av våra bästa tjejer i laget blev kickade idag. Dom hade varit ute och tjuvat lite på Burlington på skärtorsdagen och polisen hade tagit dom. KLANTIGT!
Provade på facetime idag, funkade ju riktigt bra, och toppen bra när skype har lite svårt att bestämma sig om jag ska vara offline eller online...
Om fyra veckor, eller 28 dagar sitter jag på ett flyg till Sverige!

EN ANNAN DAG, ANNANDAG PÅSK.

HÖJ!
Vi dricker kaffe och snart blir det en promenad till ace hardwear för lite skruvar och magneter. Sista pysslandet i mina art-klasser den här veckan.
Pappa snälla, kan du inte slänga ihop en liten silververkstad i garaget!



PÅSKDAGEN 24 APRIL.

Coach Barkers fru kom och hämta upp mig på morgonkivsten efter att jag dödat två skalbaggar och en mega spindel i badrummet. Jag var bjuden på påskfrukost i deras kyrka. Coach gör sjukt goda pannkakor!
Jag är imponerad på folk som orkar gå till kyrkan varje söndag, jag blir så rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen, tänk allt man skulle hunnit på den där timmen! Tror till och med att coach blev lite rastlös, han satt och måla en granskog på sitt papper! haha.
En liten lugn stund i solen, eftermiddagslur och två kokta ägg! Glad påsk.
Nu kanske man ska ta och njuta av att man är ledig imorgon..
Hej.

PÅSKAFTON 23 APRIL.

Det kallas att hålla sig i skuggan.
När det är 35 grader varmt och luftfuktighet på vad vet jag, då blir man svettig utav att bara peta sig i näsan. Men vi ska vara glada, solen sken och man skulle ha varit lycklig. Vi slapp iallafall Thunderstorm!
800m, det tar sig men än är jag inte nöjd!
Goule min kära träningskamrat sprang iallafall i mål på 2.00.85! Jag var stolt!
Sanya Richars och Jeremy Wariner var också där.

LÅNGFREDAG 22 APRIL.

Bussresa till Waco som tog hela jävla dagen.
Bra att jag har blivit sjukt bra på att sova på buss. Att jag satt mitt emot en stor person gjorde det hela inte sämre. Hon la sig på golvet och sov, jag fick fyra säten!
Det var fuktigt i Waco.
Kvällsfika.

TORSDAG 21 APRIL.

Värmen är här för att stanna, varit över 25 grader varmt i en vecka nu. Lika så får solkrämen stanna på mina bara axlar..
En till skolvecka avklarad, det betyder att det är två vanliga veckor plus finals week kvar. Tror att jag har kontroll över situationen, förutom sista inlämningen i min drawing klass " whats on your mind" . Jag har tusen saker on my mind precis hela tiden, min hjärna går på högvarv jämt. Måste ta en funderare på det där.
I morgon åker vi till Waco för att tävla på Baylors tävling. Gick bra där sist, förutom att det blixtra och dundra när jag sprang 800m, sen när det var dags för 1500 hade jag vatten upp till skosnörena. Dom fick ställa inte de sista grenarna efter mitt lopp, SÅKLART!
Malory har åkt hem för att fira påsk, så jag myser för mig själv, trycker i mig plommon och hoppas på att slippa bli bajsnödig, vore drygt! Tiden går sakta. Ska nog trycka en film!

GLAD PÅSK FÖR FAN!

RIKTIGT JÄVLA PÅSKGODIS!
TACK.

GRATTIS MAMMSEN!

MIN MAMMA FYLLER ÅR IDAG!
HON ÄR VÄRLDENS BÄSTA.

ONSDAG 20 APRIL.

Om jag hade varit fem år igen hade jag suttit på mitt rum och målat gula kycklingar just nu. Istället sitter jag i rum 43 A och är 22 år gammal och läser världens bästa bok. Åren går!

Förstår inte riktigt vart den här våren har tagit vägen, ynka två lektioner kvar i drawingklassen och alla lärare börjar prata om dom sista proven. Är det inte skönt så säg!
Och jag springer på, coach talade också om att om jag inte persar så får jag inte åka hem. Kanske dags att ta i och känna lite blodsmak nu va!
En sommar i Texas skulle bli allt för varmt för Lisa Forsberg!
Imorgon blir det smörgåstårta på värdshusvägen, jag skulle vilja vara där...

EN LITEN OLYCKA.

Skulle göra drogtest/ kissprov idag.
Som vanligt fick man reda på det precis när man redan kissat. Tog mig 45 minuter och 6 glas vatten att få suget tillbaka för att kunna kissa. Efter mycket koncentration och avslappning fick jag till slut muggen halv full. Damen var glad, och jag var ännu gladare.
Men det är då lilla olyckan sker, damen har precis hällt över mitt kiss i två mindre behållare, då hon svänger runt lite häftigt och slår i dörren och mitt kiss kommer på hennes axel och arm! Tröjan blev blöt och armen kladdig och damen såg ledsen ut.
Visste inte riktigt vad jag skulle säga med sa förlåt, var ju faktiskt inte mitt fel!
Som tur var behövde jag inte kissa mer, det räckte det som var kvar i behållarna. Tack och lov!

TISDAG 19 APRIL.

Snart är det påsk, för sökte lätta hemlängtan med att titta på så ska det låta. Blev bara värre, allt var fel. Ingen värdshusvägen, ingen fredag-middag, inget mys, ingen mamma&pappa och ingen Dennis. Hur ska det egentligen gå när jag flyttar hemifrån på riktigt? Haha.
Nu ska jag krypa ner och läsa min nya bok.

LYCKA.

ATT FÅ PAKET FRÅN POSTEN.
BRA SKIVOR.
FÖRHOPPNINGSVIS EN BRA BOK.
GRÖNT PAKET= MED PÅSKPRESENT FRÅN MAMI&PAPI, ÖPPNAS PÅ SKÄRTORSDAG!

MÅNDAG 18 APRIL.

LÅNG DAG.
Så lång att jag bara vill åka hem, fick riktig jävla hemlängtan.
Var sjukt varmt på träningen också, så varmt att jag och Tiffany fick lov att ta en extra sväng förbi golfbanan för att svalka oss i vattenspridaren. Och varmare ska det bli!
Fått lite plugg avklarat och insett hur lite tid det är kvar i skolan. Men när ska jag inse hur sjukt lite tid jag har kvar i Amerika? Äh vi njuter.
Kvälls-frappe på donken och nu ska jag försöka sova gott.

KLAR!

Det tar sig, det tar sig..

SÖNDAG 17 APRIL.

Vi njuter lite av livet.
Sovmorgon och skype med the family och kärleken. Njöt lite till och blev bjuden på frukost, Malory slängde ihop lite spam och äggröra. Också det enda hon kan göra i köket, så kan det gå om man har haft en farmor som ställt allt på bordet för en! haha. Men gott var det.
Bio, och vi såg Soul Surfer, helt okej, men lite väl smörig. Alltid trevligt när det är baserat på en verklig historia.
Kvälls-pizza och lite snabbshopping på tj maxx, hitta lite " bra-att-ha-saker"
Fem veckor eller 35 dagar kvar, GALET!

NU.

Nu blir det starbucks och en efterlängtad frappuccino och sen bio.
Mys.

EL PASO!

Kom tvåa, men inte så mycket mer att säga.
Levde mest på lyckan efter att fått körkort.

SÅ HÄR GÅR DET TILL I TEXAS.

I Texas tar det 7 timmar och 10 minuter att ta körkort.
Man tar en 6 timmars teorikurs på internet där man måste få 70% på slutprovet, man har tre försök att klara det på. Var super lätt! Sen övningskör man tre gånger med en snäll vän i 60 minuter. Fixar alla papper, gör syntest och tar kort. Här i lilla Levelland fick man även köra upp samma dag, men jag blev så nervös så jag väntade två dagar.
Fredag morgon var dagen för uppkörning, var bajs nervös och skit stressad, hade uppkörning 08.30 och skulle med tävlingsbussen 09.00. Talade om för damen jag skulle köra upp med att jag var lite stressad, då sa hon bara att det här fixar vi på tio minuter. Ut på gatan och tog några högersvängar och några vänstersvängar runt i stan, sen tillbaka till körskolan. Då pekar hon på två stolpar som dom satt upp efter vägkanten, parkera mellan dom där nu! jag flinade lite till damen och började, fram och tillbaka och fram och tillbaka.... Äh det blir bra så där åk och parkera där borta nu!
Sen sa hon dom magiska orden! Du har klarat det!
Lyckligaste Lisa, lyckligast i hela världen!

Och om jag har fattat det hela rätt så får jag åka på mitt texas-körkort i ett år hemma!
Tisdag den 24 Maj ska jag åka ner till Faluån och köra fram och tillbaka, fram och tillbaka!
Mitt provisoriska körkort, det riktiga kommer om en månad!

ÖJ!

LISA HELENA ARVIDA FORSBERG HAR TAGIT KÖRKORT!
FYRA ÅR FÖRSENT MEN LYCKLIGAST I VÄRLDEN...

TORSDAG 14 APRIL.

Dagen min började inte riktigt som den skulle, fick värsta julilskan. Som tur var gick den över väldigt fort.
En man sa igår att det skulle bli 60 mph vind idag, tänkte vilket skitsnack i morse, var ju super fint, men sen du blåste det till. Nu håller vi oss inne!
Skolan klar för denna vecka, lite plugg och sen blir det mys och film.
I morgon åker vi till El Paso igen, ska tydligen bli ruggigt varmt, men här ska vi inte klaga!

ONSDAG 13 APRIL.

Fin dag.
Mycket att stå i.
Fick mega punka på cykeln och trodde bilen bakom mig skulle köra över mig, tur att jag var snabb av och överlevde.
Blev arg och lämnade cyklen vid united och gick hem! Malorys vän var senare snäll och hämtade den! tack.
Övningskört lite till, bra Lisa!
Tittat på alla stockholm/båstad avsnitt, kul.
Sov gott.

TISDAG 12 APRIL.

Jag gått och fått sömnsvårigheter, tar mig 30 minuter att somna istället för när huvudet nuddar kudden. Sjukt drygt!
Då ska man gå runt och vara trött på dagen istället, onödigt.
Jag knaprar kanelknäcke med phille och kalkon, gött!
Sov gott.

MÅNDAG 11 APRIL.

Ville inte gå upp i morse.
Bet ihop.
Rätt trevlig dag ändå, och fick mycket gjort i mina art-klasser.
Plus att det är sånt där skönt svenskt sommarväder. Lagomt.
Jag har övningskört med Malory idag. Började på parkeringen och det tog sig ändå till Wal mart och runt hela jävla Levelland. Var inte alls så farligt! Pappa du kan vara stolt.

Nu blir det kvällsshopping på Walle!

DET TAR SIG.

Jag tycker om att pyssla.

SÖNDAG.

Blir galen, hittar på massa "bra att ha, måste ha saker" som man bara måste köpa innan man åker hem, men när jag tänker efter känns mina väskor redan fulla! Man kan få shoppingsjukan här i Amerika, jag fick!
Känslan jag måste passa på innan jag åker hem, kommer allt för ofta!

Annars har det varit en väldigt väldigt lugn söndag som inte innehållit mer än brunch, skype, plugg, bad, Sunes sommar och havregrynsgröt!
Sex veckor kvar.

GÖTT.

SWEDISH HASBEENS.
Dom blev mina!

DET TAR SIG/ BLEV KLART.



OMTANKE.

Tack Angelica.

TEXAS TECH.


LÖRDAG 9 APRIL.

100 fahrenheit= 37 celsius.
Jag höll mig i skuggan för att inte svettas sönder. Höll mig mellan väggar för att inte blåsa bort. Bästa förutsättningarna för att springa bra, nej. tre varv gick fint. Jag säger som alltid, nu kan man bara springa fortare. Bita ihop, glömde jag det?
Men Austin var trevligt, hann även träffa Anthony från förra året, kändes inte som om det var ett år sedan vi senast sågs. Jag saknar grabbarna.
Halv fyra på morgonen var vi tillbaka, att sova!

BRA.

DET ÄR BRA ATT TRE FRÅN MIN SKOLA JUST NU HAR VÄRLDÅRSBÄSTAN. OKEJ ATT SÄSONGEN PRECIS HAR BÖRJAT. MEN DET HÄR ÄR FRÄNT!
400M PÅ RONDELL, 400M HÄCK PÅ GINELLE OCH 100M PÅ JURA!

TORSDAG 7 APRIL.

Mjukis dag.
Frukost och sen en liten trevlig joggingtur här i Austin. Körde på det säkra, springa rakt fram och sen vända... Jag hittade helt enkelt tillbaka till hotellet. Mys och lunch och sen till tävlingen för att se lite 400m häck.
Träffade andra svensken för tävlingen, Hanna från Lamar, mycket trevligt.
Middag och sen ja har jag legat här och degat. Snart somnar jag.
Jag längtar lite efter Mamma och Pappa.

TEXAS RELAYS.

Ja vad ska man säga, är man lite seg i starten. Men det kommer, jag är aldrig på hugget i början av säsongen.
Goule vann och jag kom fyra på 800m. Inte illa och inte tip top!
Var faktiskt 25 mph vind! Inte att leka med.
Nu blir det middagm två vilodagar sen 1500m på lördag!
Ikväll ska vi döda lite tid och tittta på The perfect man, och my mig fat greek wedding!
Hej.

AUSTIN.

I morgon drar jag, Goule och Coch till Austin för att springa 800m på Texas Relays!
Resten av laget kommer på torsdag. På lördag blir det 1500m.
Trevligt.

TISDAG 5 APRIL.

DET TAR SIG.
Nu skjuter vi med en lite snabbare pistol. Man har magasin och grejer. Lätt en av dom bästa klasserna jag tagit här borta i Amerika!

LYCKLIG OCH STOLT!

JAG LISA FORSBERG HAR KLARAT TEORIPROVET FÖR TEXAS-KÖRKORT!
JAG SKITER I ATT DET VAR TUSEN GÅNGER LÄTTARE ÄN DET SVENSKA. JAG ÄR SJUKT GLAD.
NU SKA DET FIRAS MED DQ-GLASS!

MÅNDAG 4 APRIL.

Trodde att denna morgon skulle bjuda på samma sommarhetta som gårdagen, nej du! Fick Lov att springa till frukosten i mina shorts! Min lärare trodde jag var tokig. Men Texas är Texas, det var varmt på eftermiddagen igen.
I Texas är det lagligt att sitta på flaket på en truck om familjen bara har en bil. Ingen familj i Texas har bara en bil!
På onsdag åker jag till Austin, Texas relays, gött!

SÖNDAG 3 APRIL.

Idag har jag gjort något stort, börjat på något som jag skulle gjort för fyra år sedan.
Starka tag.
Skön dag, trevlig brunch sen några timmar i solen, och lite plugg.
Dagen avlslutades dock rätt jobbigt med att titta på filmen 127 Hours! Sjukt jobbigt, tänker aldrig gå någonstans själv igen. haha!
Sov gott.

LÖRDAG 2 APRIL.

Klockan är 23.00
Det är stjärnklart
Det är tjugo grader varmt.
Jag har ingenting att klaga på.
Jag klagar visst, är inte alls kul att springa runt och tävla när det är 30 grader varmt. Var ju torr som en brösmula redan på startlinjen. 800m och 4x400m, helt okej, men inte superduper. Gött iallafall att vi vann över texas tech i stafetten, 3.38!
Sitter här och smular och dricker te, sängen är efterlängtad.
Imorgon är det söndag och då ska jag vara sjukt lat.

VA FAN.

Grannarna lyssnar på julmusik, vart gick det fel?
Precis tittat klart på Life as we know it och The fighter. Bra grejer.
Nu säger vi god natt!

APRILSKÄMTET.

GRATTIS ANGELICA!

FREDAG 1 APRIL.

Att slappna av och njuta.
Legat och degat i solen med Malory, avnjutit en donken smoothie och tränat.
I morgon är det tävling, blir en lugn kväll. Gött.

SISTA MARS.

Och här sörjer man inte.
Jag snarare räknar ner, jag längtar hem, men längtar inte bort här ifrån. Knepigt.
Gödis-värmen är tillbaka, så här kör man sten hårt på solkräm, och jag är väl den enda i hela friidrottslaget. Måste vara gött att vara svart. Var nyss 42 grader varmt utanför mitt fönster, dock ligger termometern i solen på kvällen.
Funderar på att krypa ner till en film nu när veckan är avklarad. Fyra dagars skolvecka är det bästa som finns.

RSS 2.0