SÖNDAG 30 JANUARI.

Mamma bakade bullar idag, såg dom till och med i skype, längtade hem lite mer.
Annars lugnaste söndagen, legat och läst, hängt på internetten och försökt plugga lite. Jag och Malory tog oss även ut på en liten promenad som fick avslutas på subway.
Solsidan gör mig glad.

På fredag är det 4 februari.


REVOLVER.

Försöker lära mig revloverns alla delar.



KÖRKAN.

Var snäll och höll Malory sällskap till kyrkan idag.
Nu vet jag varför man sitter, reser sig, ber, sitter reser sig, ber om vart annat hela tiden. Annars skulle man somna.  Tack mamma och pappa att ni inte tvingat mig att gå till kyrkan varje söndag. Fast det där med söndagslunchen efter med familjen vore ju ändå rätt trevligt.

LÖRDAG 29 JANUARI.

Lugn dag.
Och avslutades med män som hatar kvinnor, jag tröttnar aldrig.

NYTT KORS.



FRÄSCHT.

Köpte nya böcker igår.



I'm down av Mishna Wolff och Just kids av Patti Smith, skönläsning.

FREDAG 28 JANUARI.

Frukostdejt med Malory och Julian, gym, lunchdejt med Malory och Julian och sen en löprunda i skönaste solen. 20 grader varmt räcker gott och väl för mig, behöver ingen stekarvärmebölja!
Lubbock för inhandling av alla pennor och papper som behövs till drawingklassen, pennor kan vara dyra om man behöver väldigt många!
Mamma bjöd på middag på chilis, käkade göttiga minbabyribs och homestylade pommes!

Bunkrade upp med lite starbucks och götta innan min livs första drive in bio! Känsla känsla, var en riktig western film,. tyvärr hade det inte skadat med lite subtitle, gubben i filmen hörde jag inte ett skvatt av vad han sa! haha. Men en trevlig film.


GÄSPA.

Mamma undar varför jag gäspar hela tiden. Jag gäspar jämt, det är liksom min grej fast jag inte är trött. Ibland tror även folk att jag är ledsen för jag kan få tårarna att spruta när jag gäspar. Bra grej att köra med egentligen, Ha!
Min hund gäspar när hon blir generad eller inte vet vad hon ska göra. Sött.

TORSDAG 27 JANUARI.

Andra skolveckan klar, gött!
Ska ha prov på en handgun nästa vecka, bra att man bara fick en bild på alla delarna och inte vad dom heter. Får nog ta och ringa Malorys pappa, gammal sheriff!
Mördarträning idag, kändes jävligt innan och under men oj så nöjd man är när man är klar. Efter kvällsgymmet blev det fika med Amanda och Malory på donken, fint.

Min kamera är trasig, ledsen och arg.


VA?

Har jag gått och blivit solbränd, eller legat för länge på samma sida under kvällsnapen?

ONSDAG 26 JANUARI.

Fin dag, gött med bara praktiska ämnen.
Tog mig igenom sista avsnittet av bibliotekstjuven, jobbigaste serien på länge fast ändå rätt bra.
Kvällsfika på subway.
Imorgon är det Torsdag, har stora funderingar på att kanske bli jägare. Rifle är ju gevär på engelska och om jag inte fattat det hela fel så ska vi även få prova på det i min pistolklass, då känns inte älgjakten så långt bort i höst! haha.
Hej.

COLLAGE.

En början till mitt collage i drawing-klassen.






RÅTTOR.

Alla mina dammråttor är nu borta. Hur nöjd får man vara.

Fick för mig att lyssna på Björn Rosenström till dammandet, kom tillbaka till mellanstadiet och Slättaskolan direkt. Jag och mina vänner måste haft världens bästa uppväxt. Gött!


VART SKA DETTA SLUTA?


TISDAG 25 JANUARI.

Känns fortfarande inte bra att gå upp 07.10 på morgonen, var fina tider då pappa kom med sin fina röst istället för en jävla mobiltelefon. Inte blev det bättre av att det var nollgradigt heller.
Sen blir jag på dåligt humör när jag ser min kvinnliga engelskalärare, hon har högklackat och sitter ner när hon går, har du bajsat på dig kvinna? Kanske den tråkigaste kvinnan på gjorden, stackare.
Blåste typ bort på träningen, brottades med en stenvägg halva vägen.
Usch vilka problem jag har! haha.
Nu blir det kaffe.


MÅNDAG 24 JANUARI.

Ny vecka, nya tag.
Fösta lektionen i min drawingclass, råkade visst hamna i steg två direkt, men får hoppas att det inte blir allt för avancerat på en gång. Ska börja med ett stort collage, där vi sen ska ta delar ifrån och rita. Hade safetytalk i metallklassen, haha en kille höll på att somna hela tiden så sista timmen stod han upp och nickade. Jag nöjt, haha.
Stormvind har det också varit, efter dagens löparrunda var min läppar alldeles svarta av allt skit som blåste runt, äckligt.
Pysslat med lite läxor och sen haft kvällsgym.
Nu knapras det på knäckebröd med messmör och phille med kalkon, inte på samma dock,. gödis.

Bästa med dagen är att min biljett till San francisco nu är köpt!

SÖNDAG 23 JANUARI.

Lugnaste södagen på länge, men ack så skönt.
Planerade spring break i några timmar med famlijen. Vi ska mötas upp i San francisco och sen blir det en liten roadtrip tillbaka till Texas. Längtar satan!
Blev en kvällspromenad med Malory och Amanda och sen en sväng till Wal Mart.

Nu ska äntligen solsidan få avnjutas!



FREDAG/ LÖRDAG 21-22 JANUARI.

Så var andra tävlingen avklarad. Fredagens stafett DMR, gick helt okej, vi tog iallafall tredjeplatsen och kvalificerade oss för nationals. Lördagens 800m fick vara den första men visst finns det lite att kapa på där. Man kan väl inte mer än vänta på formen.
Shayla vår gamla vän kom och titta, mycket trevligt att få träffa henne igen.

Till kvällen blev det sen bio med Malory, Kelly och Amanda, no string attached. Var slutsålt när vi kom så det fick bli en fika och sen gick vi på den senare. Och såklart fick det hela avslutas med ännu ett kärt återseende, IHOP.

DMR.

IKVÄLL BLIR DET STAFETT, RÄTTARE SAGT DMR-REALY.
1200M 400M 800M OCH SIST 1600M, DET ENDA SÄKRA ÄR ATT 1600M ÄR SIST OCH DET SKA JAG SPRINGA. KAN BLI KUL!
HEJA.

TORSDAG 20 JANUARI.

Så har man klarat av första skolveckan utan större problem. Men hur fan kan skrivbordet hinna bli dammigt på en vecka? Det är inte riktigt okej det.
Jag och Malory har hittat en ny vän, Amanda heter hon. Hon kom förbi med kaffe och donuts igår, rätt trevligt. Tyvärr så verkar inga amerikanare veta hur man brygger riktigt kaffe. Blasket gick iallafall ner.
Läste ut boken GUCCI KIRIGEN och somnade fint.


Längtar lite extra ibland.

ONSDAG 19 JANUARI.

Så var det kanske slut på sommarvärmen iallafall, hört att det kan bli snöstorm och kallt imorgon. Jag njöt idag. Fixade till mitt schema imorse så nu verkar allt stämma, skönt. Ska ha drawing och metallkursen måndagar och onsdagar, kan bli fina dagar det.
Bjöd Malory på messmör idag, hon tyckte inte det var helt fel. Bra tjej.


Alltid lika glada i varandra, inte sant?

TISDAG 18 JANUARI.

Första skoldagen avklarad.
Var fan tufft att stiga upp sju på morgonen, gäspade mig igenom dagen men klasserna verkar bra. First aid and safety, sen pistolklass, (enda tjejen), engelska och slutligen konsthistoria. Jo vars.
Börjar bli lite svensksommar här borta, 20 grader varmt och shortsen åkte på, hoppas den är här för att stanna.
Fast visst saknar man längdskidsturerna med Brorsan och Dennis. haha!
Hej.

MÅNDAG 17 JANUARI.

Fick för mig att börja följa ung och bortskämd serien på ettan som gick i höstas. Usch jag blir bara arg. Blev iallafall några avsnitt imorse.
Mat och träning, sen hade jag och Malroy tänkt att åka till Lubbock för att göra ett kärt återseende på IHOP och sedan bio men det visade sig att jag ska ha kvällsträning på måndag och torsdagar 21.00! Drygt.
Blev en promenad till en mexikansk restaurang istället för burritos, gött!
Ska sova och göra mig redo för morgondagens skjutningsklass, fränt..
Hej.


Dennis hade långt hår.

ÅRETS.

Så var årets andra fight avklarad här i dormen/huset. Denna gång gick det tyvärr lite för långt.
Var på väg till träningen och såg att två polisbilar var parkerade precis här utanför, tittade lite närmare och såg att min gamla roomie höll på att få handklovar runt sina handleder. Hon var tyvärr inte den enda.
Helt sjukt och skärpning, men vi är ju i Amerika.


SÖNDAG 16 JANUARI.

Bra dag, bra söndag.
Tog oss en sväng till Lubbock för lite shopping, men allt som kom med hem var en blus och en väldigt fin almanacka. En fika på starbuck och sen åter till skolan för att få hämta skolböcker. På tisdag börjar verkligheten igen.
Ett antal avsnitt av friday night light men nu är det läggdags.
Hej du.

Solsidan var lika bra som väntat!

LÖRDAG 15 JANUARI.

Milen idag gick väl som mina första långlopp brukar gå.
kommentaren av coach efter mitt lopp förklarar allt.
- Sitt inte där lisa, du kan inte vara trött gör dig redo för stafetten!
Haha han är bra.
Men stafetten 4x400m gick desto bättre, vi kom tvåa och all snabbhet var inte som bort blåst.
Till kvällen blev det bio med Malory och alla små grabbar i Lubbock, såg the green hornet. Kul film. Kvällen fick sen avslutas på starbucks.

FREDAG 14 JANUARI.

Så var det dags, första inomhustävlingen. Vi var till texas Tech men det kände mer som en hemmatävling för hela SMU-ligan var där (Klara, Lovisa och Mary), trevligt att råkas. 1000m sprangs i bubblan och tvåa blev jag, tiden var inget att hänga i julgranen men det var ju bara första tävlingen.
Donken och sen var det bara att slänga sig i sängen.
Malory kom hit idag också, underbart!

TORSDAG 13 JANUARI.

Var och provade nya skor hos coach imorse, 41,5 hade han beställt, ja inte har mina fötter vuxit 1,5 storlek över lovet inte, fick bli att beställa nya.
Tävling imorgon och jag börjar fan bli nervig, och inte blev det bättre av att jag ska få lov och hoppa in på 4x4oom med Jamaica/Trinidad-tjejorna. Snabbheten är liksom inte riktigt vässad än. Blir 1ooom imorgon och 16oom på lördag plus stafetten, läskigt.
Ryssen Anton kom och pumpade min cykel, nu kommer det gå väldans fort till wal mart, inte nog med det sen kom Jabari med en present från New York-Troy, en pumatröja som det står Sweden på, haha tyckte väl att det skulle passa mig. Fränt du!
Skypeat med Angelica som har gått och blivit Washington DC-bo, trevligt ser ni.
Hundrasjuttonde koppen te för dagen och jag får inte sova än, tänk om man ändå fick gå och lägga sig när man ville.


BÄSTA AV SITUATIONEN.














Min kamera låg i Frankfurt hela jullovet, men snodde lite bilder av Mamma, tack.

GUCCI KRIGEN.

När mannen min inte orkade vara uppe längre för att hålla mig sällskap på skype tog jag boken pappa glatt köpte till mig på Ica Maxi och la mig lite för skönt i sängen. Bra och skön bok, men ögonlocken blev tunga. Man får inte lägga sig åtta på kvällen, men man får ta en liten kvällsnap, vaknade halv tio och ville bara somna om, men ville heller inte vakan fem imorgonbitti igen. Kämpade mig upp och satte på te och sitter nu här och myser.
Så stark du är Lisa.
Malory pallra dig till texas nu för fan.


ONSDAG 12 JANUARI.

Gör en repris och vaknar o5.oo, blir arg och kniper ihop ögonen allt vad jag har och bestämmer mig för att somna om, gick inte alls, plus att jag är världens sämsta somnaomnare, gör hellre något vettigt än att bara ligga still VAKEN! Tog mig en frukost och lite fönster eller rättare sagt skärmshopping och somnade om till elva.
sen blev det en liten shock när man man kom ut och det visade sig vara bara ynka fem grader varmt, försökte visa mig stark på träningen med ett antal lager kläder, men med min röda näsa sken det rakt igenom att det var kallt även för nordiska Lisa, haha.
Första svängen till Wal mart för 2011 var ett kärt återseende. Så kärt att det blev gröt istället för middag.

Men walle har inte allt.


TISDAG 11 JANUARI.

Så var man tillbaka, en sista liten sväng här i Texas.
Flygresan var lika lång och lika tråkig som vanligt, men lyckades sova bort den mesta av tiden. Fick iallafall helt oväntat sällskap av Sofia hela vägen till New York, det var bra.
Sov min sista natt i rum 39 igår, idag ska första natten i rum 43 sovas. Har flyttat och packat och grejat hela dagen, och lite träning. Ska bli underbart att slippa tvn och stora lampan på nätterna nu. Så det blir jag och Malory som ska gänga stadigt.
Tyvärr möttes man inte av någon sommarvärme, men kunde inte se någon snö, inga minusgrader för den delen heller. Ska bli varmare till slutet av veckan.
Svensk tv är bra men nu är det fan läggdags.
Hej du.

RSS 2.0