ONSDAG 30 MARS.

Solen är tillbaka igen, allt som det ska.
Gled till wal mart med min hoj idag, om det gick fint, tack Pappa!

Sju och en halv vecka känns rätt långt bort, men jag blir sjukt nervös varje gång jag tittar in i min garderob, hur fan ska jag få med allt hem. Två väskor är ynka 46 kg.
Jag mår bra.

KÖRV KÖRV KÖRV.

Blev sjukt jävla sugen på IKEAS kokkorv!
Skulle lätt trycka fem på raken nu!

DET REGNAR INTE I TEXAS.


Det regnar i Texas idag.
Fjutt regn.

MÅNDAG 28 MARS.

På morgonkvisten sa jag hej då till Familjen, men på återseende!
Jag kommer hem om åtta veckor!

SÖNDAG 27 MARS.

Sista dagen med Familjen i Texas, så shoppade satan i Lubbock hela långa dagen!
Men det fick börjas med Donuts och avslutas med steak, om det var gööödis..
Sen slagga jag på hotellet med familjen, mycket värt.
Saknar er redan.
Mamma fick köpa en till resväska för att få hem allt.

EL PASO.

Så har man varit så där väldigt nära Mexico igen, men vi fick inte ta oss över den smala floden, är tydligen lite farligt och läskigt där nu.
Första tävlingen på utomhussäsongen avklarad, sprang fyrahundra och fyrahundrastafett. Gick fint med tanke på väldigt väldigt mycket motvind!
Familjen var såklart där, gött!
Vi vann vårat heat i stafetten! Plus att jag kuta om lila tjejen. ha!

TORSDAG 24 MARS.

Idag fick även pappa och brorsan prova på att skjuta, (mamma titta bara på). Sjukt braiga för att vara första gången ju, båda träffa tian! (Inte Tian på aktiv).
Pappa fixade sen min punktering, äntligen, nu kan man ut och frän-åka lite igen GÖTT!
Mexikansk middag igen, familjen får ju passa på när det finns annat än bara fredags-tacos.. Frappe på donken.
Imorgon blir det El Paso för första utomhus tävlingen. Familjen ska med!

FICK LOV.


ONSDAG 23 MARS.

Familjen är på besök här i Levelland, fränt.
Blev en liten sväng till Antikaffären och så klart Walle! Mamma gjorde en "paulina" där. haha!
Middag på den lilla trevliga mexikanska restaurangen.
Kaffe och götta på deras hotellrum innan det var dags för mig att kila tillbaka till mitt lilla rum.
Fick lite nödvändigheter också. Öj!

TISDAG 22 MARS.

Idag fick jag fetaste kramen av min pistollärare bara för att jag sköt så jävla bra, haha! Han sa att du är ju bättre än killarna Lisa, stolt var han, ännu stoltare var jag. Vad hände över spring break?
På torsdag kan jag visa Pappa och Brorsan för då ska dom få pröva..
Annars steker det satan här i Texas, plus att alla äppelträd blommar, vackert!
Nu blir det mango, pistagenötter och kaffe.

GRAND CANYON.


L.A


HIGHWAY 1.


SAN FRANCISCO.


MÅNDAG 21 MARS.

SÅ VAR MAN TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN.
SPRANG OCH SPRANG SÅ JAG VILLE SPY TUSEN GÅNGER OM.

SAN FRANCISCO TILL TEXAS.

OCH ALLT DÄR EMELLAN.

Åh shit pommes vilken trevlig resa.
Det hela började bra med att jag hittade på familjen på San Franciscos flygplats. Började kvällen med shopping och avslutade den med med en riktig jävla hamburgare. Hela lördagen fick också bestå av shopping, kassarna var fulla, vi var glada! Middag på the cliff house var sjukt gott och sjukt cool utsikt!
På söndagen blev det Hamnen och Alcatraz, trevlig fängelseö  och mysiga celler. Skaldjurslunch och fina sjölejon. Kunde inte låta bli lite mer shopping och en till gödis hamburgare.
Sen var det måndag och hämtning av hyrbil för att börja våran tripp ner till L.A! Tog oss först en sväng över på golden gate bridge, fint! Men Highway 1 är den vackraste vägen jag någonsin har åkt på. Närmare havet kan man inte komma, men lite läskigt var det också, tur att brorsan körde så fort i kurvorna. Tisdag fick också bestå utav fin åkning och närmare L.A var vi. Godaste hamburgaren i hela världen åt jag i Santa Barbara! Om jag njöt. Väl framme I L.A eller rättare sagt Venice beach på Cadillac hotel, blev det lite mer shopping!
På onsdagen fick vi doppa tårna i the pacific ocean och fy fan vad kallt det var. Blev en promenad till Santa Monica, och ja, lite mer shopping. Sen tog vi bilen upp till Melrose "place", trevlig gata, men dagen och den korta L.A vistelsen fick avslutas uppe i Holly Wood!
Sen började resan mot Grand Canyon! Sjukt fränt att se hur naturen ändrades, och ja vi kom in i Arizona. Efter en lång dag i bilen stannade vi i Flag staff för att kolla in staden och sova!
Fredag var dagen för grand canyon, sjukt coolt, sjukt läskigt och sjukt maffigt! Jag kände mig nära döden många gånger. Finns det inte något som kallas räcke? Ett räcke för att rädda liv.
Ja, sen började resan mot New Mexico, Carlsbad! Torsdag, fredag var vi bästa vän med bilen, har aldrig varit så kul att åka bil tidigare, men så har man ju också världens bästa familj!
Väl framme hos Malory på lördagen blev det riktig jävla brakmiddag! och en hel del öl. Vi hade sjukt kul tillsammans!
Söndag och det var dags för fyrhjulningar i deras lilla öken. Åkte med Malory ochg hon var helt galen, sjukt kul, men sjukt jävla rädd också, vi flög över topparna! Även här blev det riktigt jävla goda hamburgare!
Sen började världens bästa spring break leda mot sitt slut. Jag och malory tog gula blixten tillbaka till skolan, men familjen bestämde sig för att stanna en dag till i Carlsbad för att kolla in grottan och smaka på farmors mexikanska lunch! Gött.
En enda liten tråkig sak, Jag LisaForsberg råkade förstöra brorsan alla bilder, hoppas Lisbeth Salander kan hjälpa honom när han kommer hem till Stockholm!
Försökte fatta mig kort, Californien till Arizona till New Mexico till Texas!
På onsdag kommer familjen igen!
För er ska jag göra det tusen gånger om.
Mer bilder kommer.

TORSDAG 10 MARS.

Jag tycker om att längta, men nu har längtan gått över till en väntan, bara för att jag är så jävla nära. Jag hatar att vänta! Vänta är det värsta jag vet, ge mig fredag, ge mig kärlek!
Om tre timmar stiger familjen upp, om tre timmar går jag och lägger mig, sen ses vi i San francisco!

Två prov avklarade idag, sen var/är det så mycket Spring break det bara kan bli. Mitt andra och sista för den delen. Förra året precis den här tiden, hade jag precis sprungit klart en 4x400m stafett och satt på en buss tillbaka till skolan för att duscha och hämta en resväska. Dagen efter mötte jag upp Dennis i Los angeles.
Det var underbart, men detta kommer också bli underbart!


OH.


ONSDAG 9 MARS.

Coach säger som Mormor, jag har guld hår.

En dag kvar i skolan nu, hur underbart. Vart tog Januari och Februari vägen? Spring break kändes så långt bort. På fredag får jag krama och pussa världens bästa familj.
Försöker plugga, men har ingen lust. Finns alltid så mycket andra viktiga saker man bara måste göra när man ska plugga. Ex som att måla naglarna, livsnödvändigt. Jag borde kanske börja vika och packa istället!



DET TAR SIG.



Mycket mörk bild, men vad ska man göra när kameran är trasig, webbkameran bara vill ta mörka bilder, och man väntar på sin nya dator.
Patron huvudet eller botten, eller vad man kallar det ska iallafall tryckas in i ringen där. kan bli gött!

DET TAR SIG.



FAT TUESDAY 8 MARS.

Det är en fet tisdag här i Texas också, men inte en semla så långt ögat kan nå. Dom är så vackra, men jag tycker inte om dom. Men tro inte att jag inte göttade mig, jag och Malory festade till på en donuts istället!
På träningen var det jag mot vinden, saknar grön skog med tallar och granar.
Fick en katalog från Urban outfitters, blev galet shoppingsugen, vill ha fredag nu!

Den gamla mannen från gymmet talade om att imorgon har han sprungit varenda dag i 23 år. Jag frågade honom om han aldrig varit sjuk? Han svarade då att jag blir aldrig sjuk, men jag hade en operation en gång men jag sprang på eftermiddagen den dagen. Galet, galen gubbe!

Nu blir det kvällssushi i Lubbock med Malorys Pappa.
Hej.



MÅNDAG 7 MARS.

Dagarna rusar.
Längtar tills på fredag så att jag håller på att spricka!

Jag har gjort något jag aldrig tidgare gjort i mitt liv, bokat bord. Om man börjar bli gammal. På lördag blir det middag på the cliff house i SF med familjen, gött!

Nu ska jag avsluta denna trevliga måndag med Flickan som lekte med elden.


The cliff House.

DET TAR SIG.




TROGEN KÄRLEK.


SPIKAR I PUNGEN.

Ja det är så sant som det är sagt.
Sista varvet för killarnas 1000m final fick Roblet en spiksko på självaste paketet. Gjorde så ont att han ramlade ihop. Försökte springa i mål och ramlade ihop igen. Gjorde ett nytt försök och tog sig till slut i mål. Stackars kille stackars paket.


GRATTIS.

LINNEA GRUNDSTRÖM SVÄGERSKAN!
NÄR BLIR DET FEST?


LÖRDAG 5 MARS.

Göttans start på dagen med att vinna milen!
Vilade i två timmar och blev sen tvåa på 1000m!
Och bästa bästa, vi vann som lag, 180 poäng till oss, 88 poäng till tvåan, vi moooosade alla. haaaa!


Sen blev det buffé och jag var helt död.
Kom hem, landade i Malorys säng och vi tittade på grown ups och män som hatar kvinnor.
Jag somnade för fint.



VILKEN SOPPA!

Jag var arg som ett bi efter dmr-stafetten.
Det hela började med att nummerflickan som ska ha koll på varven klantade till sig redan på första sträckan. Så kadian i mitt lag sprang bara fyra varv istället för sina fem. Några lag gjorde som oss, sprang för kort, några sprang som man skulle. Andra sträckan som Kirsten skulle springa alltså 400m blev rätt, är väl kanske svårt att springa fel på den. Sen var det dags för tredjesträckan som Tiffany skulle springa alltså 800m. Men när hon har sprungit sina 800m står nummerflickan och visar att dom har två varv kvar, så hon fortsätter och jag tar inte pinnen från henne. Men då skriker coach på mig att spring ikapp henne och ta pinnen. Så jag börjar kuta allt vad jag har och hinner ikapp henne efter ca 60m och tar pinnen och börjar mina 1600m. Jag fattar ingenting, ,men coach börjar skrika på vilka jag ska springa om för att bli etta. Det gör jag, sen börjar försöka lista ut hur många varv jag har kvar, coach säger en sak, varvräknaren visar en annan. Så det var bara att kuta på. Men till slut är det bara ett varv kvar och precis när jag springer i mål är det en annan tjej som stannar precis framför mig, så va fan var inte vi först?
Efter mina 1809m istället för 1609m visar det sig att vi var tvåa!
Egentligen så skulle väl alla lag var diskvalificerade, men alla lag som sprang rätt antal varv tillsammans fick vara kvar! Helt jävla sjukt  allt ihop! Två ynka sekunder vann det andra laget med, jag hade kunnat tagit henne om jag had vetat!

1000 försökt gick fint, vann mitt heat!

Idag är det mile och 1000m final. Heja!

ATT KÄNNA LIVET.


FÖDELESEDAG, FREDAG 4 MARS!

VAD ÄR DET FÖR EN DAG, ÄR DET EN VANLIG DAG, NEJ DET ÄR INGEN VANLIGT DAG FÖR DET ÄR LISA FORSBERGS FÖDELESDAG!
Mycket mycket fin skönsång på skype så här på morgonkvisten. Jag som glömde bort att det var min dag när jag vaknade.
Tack för skivan (Daniel Adams-Ray) brorsan, sitter faktiskt och lyssnar nu. Bästa för-presenterna, armband och kurbitssocks av mamma&pappa, för det blir mer kalasande nästa fredag i SF, åh vad jag längtar. Det är egentligen den bästa presenten man kan få av alla!

Nu har jag laddat med havregrynsgröt, och snart gäller det. Idag är det DMR och 1000m försök som står på programmet. Heja Nationals!


TORSDAG 3 MARS.

PAFF PAFF!
Fick värsta trevliga surprise-kalaset-dagen-före! Käkade fetaste kaktårtan där det stod "grattis på födelsedagen Lisa" PÅ SVENSKA! Äckligt gott. Värmde upp kroppen med twister för morgondagen, och huvudet med banka bäver.
Mycket trevlig dagenföredag!
TACK.

ONSDAG 2 MARS.

Jag längtar efter Dennis.



Praktisk dag, bra dag. Kan vara bra att vara lite kreativ eller vad säger vi.
Vilade mig i form idag, jag får myror i benen när jag inte springer. Hur ska detta gå.
25 grader varmt, 20.30!


FASTÄN.

jag ska dansa fastän hjärtat brister 
ska dansa fastän hjärtat brister
det går sönder i takt med basen i marken
det går sönder i takt med värkande huvud
vulkan inuti men polerade yta
det här golvet ikväll
jag ska va sist här
dansa fastän hjärtat brister
dansa fastän du inte är här
.

TISDAG 1 MARS.

Lyckans månad, månad av lycka.
Jag är snabb, men tiden är mycket snabbare. Jag hinner lite men inte allt. Ibland får man vara nöjd.

En vecka och två dagar kvar till spring break, jag ska krama MammaPappaBrorsan så hårt att jag får ont i kroppen. Jag längtar så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Längta är det bästa jag vet.

Richey kom på att jag inte alls ska skjuta med vänster hand. Bytte till den högra och satte flera tio-poängare! Richey var stolt över mig, glad och stolt blev jag.

Malory och jag tog en drive-through-fika på donken så här på kvällskvisten.


ÄPPLE.


Äntligen en i gänget.

MÅNDAG 28 FEBRUARI.

Dagen började med 3 grader och en besviken Lisa, men till eftermiddagen åkte shortsen på och det var 20 grader. Man ska inte klaga.
Det börjar dra ihop sig mot nationals nu, på fredag smäller det, och lördag. Man borde kanske ta och tagga till.
Inte nog med det på fredag blir jag apgammal! 22 år, shit pommes.



SÖNDAG 27 FEBRUARI.

Det är storm ute, man ser ingeting för all skit flyger om kring.
Så total sett har jag bara satt foten utanför dörren två gånger och det var för att få i mig lite föda. Brunch och middag.
Annars har dagen tillägnats till plugg, målade tills jag blev trött i huvudet.
Råkade också titta på nästa veckans solsida, vad ska man nu ha att se fram emot på söndag.
Knaprat annas pepparkakor, om jag fick välja skulle jag föralltid äta svensk mat.

Skönt att februari snart är över.

RSS 2.0