SUNE.

Brorsan talade om för mig att julkalendern inte har börjat än, glömde liksom bort att det inte är December än. Så istället njöt jag av några avsnitt från Sunes Jul. Ont i magen av skratt.


MÅNDAG 29 NOVEMBER.

Dag hit och dag dit, den här dagen hade jag kunnat varit utan om det inte var så att jag närmar mig hem för varje liten minut. Jag längtar efter kärlek, kärlek från nära.
Fuskade så mycket som möjligt på yogan, men man måste vara taktisk när man står på första raden. work. Sen ingen matte, aldrig mer matte, jag var nästan nöjd när jag droppa den förra veckan, fy.
Min engelska lärare måste vara den knasigaste och snällaste på jorden, jag fattar hälften av vad hon säger när hon kommer nära, men jag ler och hon blir glad.
Cyklade i motvind till united för att hämta ut min medicin, läskiga, farliga hundar skällde på mig och jag fick äntligen tycka lite synd om mig själv. Men den riktiga ilskan kom när jag inte fick hämta ut medicinen, för att den var inte packad, och skulle inte heller hinnas bli packad idag, så när hade dom tänkt att jag skulle bli frisk?
Snällaste tanten frågade då om jag ville ha skjuts tillbaka till skolan, ja tacka och sa att nej hojjen väntar där ute. Så det var bara att trampa hem igen, men lite fick jag iallafall med mig i väskan.

14 dagar tills jag står packad och klar för hemfärd.


BEST FRIEND.


SÖNDAG 28 NOVEMBER.

Gjorde mitt bästa för att få lite första adventkänslor.
Föll nästan en tår när jag hittade Annas pepparkakor på whalgreens igår.
Nu ska jag käka gröt och sova bort sjukan.


THANKSGIVING/BREAK/RECOVER.

Ja vad ska man kalla det. Slog på stort och fick en fin förkylning, en sån där när man får ballonghuvud och hela kroppen håller sig två centimeter ovanför backen. Men jag klagade inte.
Började lovet på tisdag kvällen med pizza och corona med Malorys farmor och farfar.
Onsdagen blev sen lugn, åkte mest runt och hälsade på tjocka släkten. Kvällen tillbringades på en bar där Malorys Pappa var dj. Ha, vi delade på största Maragrita jag någon sin sett!
Torsdag var lika med Thanksgiving och sjukt mycket mat, första målet var hemma hos Malorys farmor och farfar, sen blev det hennes mormor, sen hennes pappas nya frugas föräldrar, och sista stoppet blev hennes brorsa. Skönt att veta att man inte behöver vara rädd att bli hungrig.
Fredag, eller black friday, nej vi gick inte upp tre på morgonen för att köa för fina billiga elektriska saker. Vi sov, och sen fynda jag ett par levis på eftermiddagen istället. Får inte glömma den göttiga frullen som Malorys pappa slängde ihop också! Tittade på Harry Potter sex för att sedan kunna se Harry Potter sju.
Lördag, och vi tog den längsta promenade upp på berget, fin utsickt och många hjärtslag, jag har svårt för att promenera sakta, dumt när man är sjuk. Ha! Plockade pecannötter på malorys bakgård, hur fränt är inte det, smaka skit gott! Och hennes läskiga hund käkade inte upp mig heller! Till kvällen fick vi oss en båttur på pecos (älven) och tittade på alla lyxhus som hade julpyntat, fint och kallt., Sex and the city 2 istället för harry Potter, för att Malory inte gillar stolarna i hennes hemstads biograf, får bli i Lubbock till veckan istället, och sen var jag död.
Söndag, feber och hemfärd, men först pannkakor och pizza.









MÅNDAG 22 NOVEMBER.

Trötthet när den är som värst.
Ja, det är när man ätit lite för mycket frukost för att sedan stå på huvudet i yogaklassen. Ville spy och somna på samma gång. Men det var värt det!
Blev dock lite bättre framåt eftermiddagen, och ännu bättre efter min lilla nap.
Nu är det vindruvor och chai, känner på mig att det kommer bli en tidig kväll.
Imorgon blir det New Mexico för att stanna hos Malroys family i en vecka, är Thanksgiving på torsdag, och då vill jag lova att jag ska käka turkey!
Hej.


SÖNDAG 21 NOVEMBER.

Jaha så var det väl över, men har haft en av de bästa helgerna här i Amerika.




Sista burgaren, sista slantarna.

(Händer något konstigt med bilderna när jag lägger upp dom, kenpigt)

LÖRDAG 20 NOVEMBER.

Efter mycket kämpande fick jag till slut upp Malory ur sängen. jag hade ingen lust att stanna inne bara för att hon var lite bakis! haha. Blev lite mer shopping och spelande med Malorys pappa. Sen var det dags för att snygga till sig lite inför bröllopet. Bröllopet var precis så som man hade tänkt sig. Var över med både vigsel och tårta på trettio minuter! Men fint var det. Sen blev det till att skynda till spelingen 3oh!3 Var rätt bra för att inte ha lyssnat något på dom tidigare. Tyvärr så var väl medelåldern runt 15 år, Ha.
Tillbaka till hotellet för att käka godaste steken någonsin, sen lite mer dans innan jag slocknade.



FREDAG 19 NOVEMBER.

Började dagen med en göttig frukost på restaurangen American!
Shopping ner efter the strip, och allt annat som man kunde titta på. Helt sjukt att den stad kan byggas på spel och alkohol. Folk gick runt med öl och drinkar redan på förmiddagen inne i köpcentret, galet!
Lunch med Malorys family och sen var vi värda en nap, innan det var dags för dans igen, denna gång på en klubb med fria drinkar, kunde sluta hur som helst! Vi tog oss hem.


TORSDAG 18 NOVEMBER.

Resan började bra med att Malory tappa sitt körkort på flygplatsen i Lubbock, som tur var var det någon hjälte som gav det till flygvärdinnan och hon ropade ut det i flyget. Om inte hade vi suttit rätt fast inne på hotellrummet i Las Vegas. Men väl framme var det bara att byta om och dra sig mot klubbarna! BRA START!



TORSDAG 18 NOVEMBER.

Proppmätt är vad jag är.
Grabben i metallklassen hade med sig cupcakes från fiket han jobbar på,. Jag tog en choklad, väldigt god och sjukt mäktig.
Nu är man taggad, flyget går 16.55!

Det här är min familj, den bästa famlijen!


ONSDAG 17 NOVEMBER.

Snart börjar ju julkalendern för fan!

Att vara täppt i näsan och försöka stå på huvudet är ingen bra kombination, kändes som att täpptheten kom upp huvudet, YOGA. Coach var sen bjussig och bjöd oss på en träningsfri dag, skönt. Åkte till Lubbock och köpte dyraste handgjorda papperet, 14o kronor för sex ark, men fina var dom. Käka italiensk och tillbaka till skolan.
Nu ska det packas för imorgon är dagen, LAS VEGAS, öj vad sköj.
Fick nationlasringen från vårens tracksäsong idag, gött.


KLART.




RÄTTARE SAGT 42O OLIKA NYANSER.
JAG ÄR TRÖTT NU.

EN TILL KLAR.



TISDAG 16 NOVEMBER.

Längtar satan efter lussekatter. Börjar bli lite orolig mamma har inte ens satt igång baket, bara köpt saffran, hur ska det här sluta.
Annars sitter jag och är mest nöjd över att jag inte behöver springa halvmaran på lördag, aldrig att jag skulle pina mig i tretton miles, (2 mil & 800m) ungefär. Istället blir det vegasvegasvegas!
Väntade i en och en halv timme på en lärare ikväll, väldigt irriterande, men lärde mig iallafall hur alla staters konturer ser ut. Fixade också en tatuering på foten. Vänta är det värsta jag vet!


DET TAR SIG.


MÅNDAG 15 NOVEMBER.

Fyra veckor och två dagar, sen står jag på flygplatsen. kanske ett jävla tjat om hemresa men jag längtar satan nu. Den här hösten har gått sjukt fort. Jag har snart spenderat ett och ett halvt år i Amerika.
Måndagstrött, hösttrött, vardagstrött, kalla det vad du vill, men jag var inte på hugget idag. Så illa att jag och leeann gjorde våran timmes springning till en timmes powerwalk istället.
Målat och planerat lite för Las Vegas, på torsdag åker vi, skita kul. Och klänningen kom idag! Passa och allt, tack och lov.

Tacka mamma för de fina hjärtetrumpbyxorna, och tack Pappa för chain, välbehövligt.


DET TAR SIG.



NYA PJUX.


FARSDAG.

LÄNGTAR EFTER VÄRLDENS BÄSTA PAPPA.


SÖNDAG 14 NOVEMBER. (NATIONALS.)

Bra helg!
Torsdagen bestod av flyg, flyg och buss. Femton timmars resan till South Carolina, ( hade nästan hunnit hem till Sverige på den tiden). Men resan fick underhållas med ett antal P3-dokumentärer, sjukt bra, sjukt spännande. Väl framme slocknade jag fint i en underbart skön säng med fyra kuddar.
Fredag fick bli lite shopping och provspringning av banan, gödisbana, fick fan koncentrera mig på att inte springa runt och kolla på den fina naturen under tävlingen! ha.
Sen blev det middag, bananas och Pretty woman.
Coach och jag hade en deal, om jag kom topp 5, så skulle jag få åka hem tidigare till jul. Jag tyckte det var omjöjligt, men han sa bara du kan Lisa om du vill!
Lördag så var det dags, sexa blev jag och skit nöjd, förbättring från förra årets 24-plats. Som lag blev vi tvåa med bara fem poäng från ettan, skit. Var 300 tjejor med!
Pratade med Coach igen och satt att det här får fan räcka, hade ju samma tid som femman, han  svara och sa att det är ju ännu värre Lisa, nu blir det fredag istället för onsdag, sen skratta han och sa, Lisa jag är nöjd, klart det blir onsdag! Tack gode gud!
Allt för lång resan tillbaka till birmingham Alabama, blev pizza på rummet och död redan halv tio, vilken dag!
Hemresa.






HÄR ÄR VI.


ONSDAG 10 NOVEMBER.

Imorgon blir det flyget till South Carolina för att äntligen springa sista cross country tävlingen, Nationals. Vi ligger så bra till att vi kan vinna som lag, känns as kul och as drygt. För det betyder att jag måste stå och kräkas när jag kommer i mål, annars har jag inte sprungit tillräckligt fort. Vad finns viljan för att utsätta sig för denna pina? Älska.

Egentligen bara onsdag, halvtid, men känns som veckan nästan är avklarad, det är bra, för jag känner mig bara närmare och närmare hemfärd, Jag längtar nu, jag längtar satan efter allt som har med hemma att göra. Till och med att bli tillsagd att flytta skorna från dörren, så pappa kommer förbi och fram, mamma skulle till och med kunna få tjata på mig att ta ner alla mina små attiraljer till mitt rum, och du dennis skulle kunna få be mig tvätta mina händer hundra gånger om, och bror min, be mig hålla käften för fan!
Jag vill komma hem och bara vara mig själv.


BÄTTRE.

Den här uppgiften kommer bli betydligt roligare.
Varje liten detalj ska klippas ut och sättas på igen i olika typer av papper ( olika färger och strukturer)
Skit kul.


TISDAG 9 NOVEMBER.

Gjorde ett nytt försök med coach idag, gick inge vidare, han pratade på att han måste få så mycket tid som möjligt med mig, efter detta år kommer det bara att bli mail, dina mamma och pappa kan ha dig hela livet. Ja sa tisdag, han sa torsdag, då borde ju onsdag vara dagen?
Jag erbjöd mig till och med att jag kunde vara med honom hela helgen, om han nu skulle sakna mig så mycket, då svara han bara att nej det blir FÖR mycket Lisa! Jag har inte gett mig, inte han heller. Han vet att han vann sist, han tror att han har övertag, jag säger att det är min tur nu!

Annars så har jag satt igång med världshistoriens tråkigaste uppgift, colorwheel, ska ha minst 225 olika nyanser. Super trist.
Nu dricks det te och äts crackers gött, ska försöka plugga lite på ett trevligt yoga-quiz som jag har imorgon också.
Hej!

BROR.

När internet är segt och jag söker på min bror kommer alltid den här Olle upp.
Totala motsatten till min bror. Det är kul. Olle Forsberg.


MÅNDAG 8 NOVEMBER.

Så var sommaren tillbaka, man borde inte vara besviken men jag blev nästan avundsjuk när Pappa sa att det var -10 hemma. Jag vill känna värme när jag kommer in, inte kyla av alla dessa luftkonditioneringar. Sluta gnäll.
Nej, jag är förbannad, julilska kan man kalla det. Kommer vara klar med mina finals veckan innan finalveckan, (har fixat lite) men nu tänker inte coach låta mig åka hem förens sista finalsdagen för att han vill att jag ska träna här med honom. Va fan, kan väl träna hemma, enda skillnaden kommer bli dubbla kallingar istället för shorts. Stannar inte en vecka extra för hans skull inte! Jag tänker inte ge mig. Vill hem, längtar hem!

Annars ligger den en liten mexikanska här på golvet och snorar, Taysias mattevän. Usch, snyt och fräs dig för fan.

FYRA VÄNNER.




Lite eget pyssel.

SÖNDAG 7 NOVEMBER.

Fixat klänning, hur skönt nöjd är man inte när man vågar vänta två dagar och klänningen blir på rea och sjunker från 86 dollar till 38 dollar. Så skönt att man kunde känna sig nöjd, sen så skadade det inte att jag fick den allra sista.
Annars har jag bara varit lat, fruktansvärt lat, men fruktansvärt skönt också. Lite lite nytta.
fem och en halv vecka, tiden går sjukt fort, så där fort att man börjar längta ännu mer, kära och nära, nära och kära. Hej!


LÖRDAG 6 NOVEMBER.

Vi tog oss en liten tur till Wal mart på morgonkvisten, Malory ramlade och slog sig, postgubben tappade sugen och suckade högt, jag hörde inte men jag såg. Jag skrattde inombords men bet ihop. Malory tackade mig senare att jag inte skrattat, jag var nöjd.
Blev bio och Due date och Pizza på dions.Filmen var sjukt bra, skönt att få skratt från botten av hjärtat.
Fixade också ihop tre nya quarters.

DET TAR SIG, ÄVEN PÅ METALLKURSEN.





FREDAG 5 NOVEMBER.

Havregrynsgröt och konstiga frön till frukost, frönen har jag fått av coach Beene (man ska springa fort på dom). Inga steroider!
Lite löpning på morgonkvisten, sen var det klänningsökande i Lubbock. Tror vi var in i var enda affär på köpcentret men jag hittade ingen jag verkligen ville ha, fick klänningsilska och blev förbannd och käkade pannkakor på Ihop istället. Hittade däremot ett par fina boots, känns bra.
På hemvägen stannade vi på walle för att köpa lite fredagsmys sen blev det friday nights lights.

$

DOLLARN ÄR LÅG, DÅ MÅSTE MAN SHOPPA.

ATT VIKA.

En liten japanska lärde mig att vika en svala idag.



MALORY OCH JAG.


TORSDAG 4 NOVEMBER.

Jag äter som en hockeyspelare och käkar götta som en amerikansk kärring. Har försökt att inte stoppa i mig något sött den här veckan, men visst kan man ha både fredagsgodis och lördagsgodis? Jag håller på att bli tokig. Sen fick jag höra att Reese's gör en beroende, nu fattar jag varför jag varit helt galen i dom, och inte fan tänker jag sluta.
Skönt med  torsdagkväll, betyder helg och ledighet och faktiskt inte något särskilt planerat mer än att hitta en trevlig klänning till bröllopet.
Tittade nyss på pearl harbor, föll nästan några tårar, men jag höll dom tillbaka, hade inte tid.
Imorgon blir det ett nytt försök på körskolan, hoppas på stora tag.
Sov gott.

DET TAR SIG.



ONSDAG 3 NOVEMBER.

Snälla Malory.
Hon tjejen kom glatt in med en en liters läsk till mig idag, men tyvärr tappade hon bankomatkortet på vägen. Vi letade överallt i trettio minuter tills vi tröttnade, hon ringde och spärrade det och vi var nästan nöjda. Hon körde ut bilen från parkeringen och vad ligger inte där om inte hennes kort, måste ha kilat in sig under framhjulet!
Ja ja sen lagade vi iallafall spam och äggröra, väldigt gott.
Trotsade mörkret och gick till tv-huset för att göra klart en läxa i min filmklass, hade inte läraren glömt att låta dörren vara olåst, så det var bara att springa hem igen, fy fan. Tittats tv och målat, nu blir det sängen. Hej!

TISDAG 2 NOVEMBER.

Längsta skypesamtalet med MammaPappaBrorsan idag, 90 minuter. Allt för mycket att prata om, och planering, för fanken det är ju snart jul, julen är väldigt viktig för mig och särskilt traditioner. Morsan och Brosan försökte få mig och Farsan att fira jul i stan i år, inte en chans julen ska firas på björkudden så är det bara!

Nu blir det Wal Mart, är skit hungrig.


TACK COACH BEENE.


Nu ska det sovas!

MÅNDAG 1 NOVEMBER.

Fint, så kan man mer exakt säga att det är en månad och sexton dagar kvar till jag kommer hem!

Väldigt tråkig dag, riktigt jävla grå fast med sol. Men jag frågade coach Barker om inte han kunde hjälpa mig med mitt körkort, han sa självklart, så nu ska jag bara försöka ta mig till körskolan, sen ska vi ut och övningsköra, äntligen.
Annars sitter jag här med värk i armen efter influensasprutan och ska till och måla!

Las Vegas.

Nu är biljetterna fixade!
Den nittonade åker vi!
Gött!


LÖRDAG 30 OKTOBER.

GRATTIS VÄRLDEN BÄSTA, LINDA HELENA ANDERSSON!

Vi slog till och vann regional idag, så nu blir det National i South Carolina, fränt. Själv kom jag trea. Så nu väntas bara en till pina sen jag jag klar med cross country, kom på att jag egentligen aldrig mer behöver springa ett cross countrylopp!, om jag inte skulle få för mig att utman brorsan eller Dennis på Hackmora...

Snabbdusch och snabbpackning för att sen åka med Malroy hem till New Mexico, Carlsbad. Hennes farmor bjöd som vanligt på massa göttig mat. Och till kvällen delade jag ut massa godis till alla barnen som kom och knacka på. Vi klädde ut oss och tog oss till en klubb, men vi var allt för trötta så det blev en tidig kväll, men bra.


RSS 2.0