FREDAG 29 OKTOBER.

Vart tog dagen vägen?
Träning och min vanliga fredagssyssla matte! Börjar tappa sugen, förstår man inte så förstår man inte, sätter det sig inte så sätter det sig inte, en sak som är säker är att jag inte räknar för min egen skull. Jag klarar mig alldeles utmärkt med mina mattekunskaper jag redan har, förstår både 50% OCH 75% i affärerna och så är jag bäst på att förvandla dollar till svenska rikstaler, vad mer behöver jag kunna?

Idag blev iallafall den rosa heldräkten min, känns väldigt bra. Kommer sitta utmärkt ute på björdudden under jul, bror min kommer vara så jävla avundsjuk när vi ska sova, ha! Hitta också världens finaste klackar, måste nog bli mina. Mamma, prova även lite cowboyboots, har lite bilder att visa!
Som vanligt fick det avslutas med Ihop, kommer springa ap fort på New York pannkakor, bacon, stekt ägg och hash brown!
Pistachnötter, chai och juice, snart faller jag i sömn.


DET TAR SIG.




TORSDAG 28 OKTOBER.

Ingen och inget var på min sida denna förmiddag, hade varit säkrast att stannat i sängen, vad skulle kunna hända där. Höll på att förstöra min teckning till att börja med, hatar att blanda färger, särskilt när man måste använda färger man inte tycker om. Efter det var det min ring som höll gå att pipan, eller gjorde det först, håll tillbaka tårarna och tänkte att fem timmars arbete var åt skogen, men Michel hjläpte mig tack och lov, dagen var räddad och jag skärpte till mig.
Underbart lätt träning och lätta steg, skönt.
Har ont i mitt högra pekfinger efter allt målande, jag håller nog penseln lite för hårt. Malory tog med mig på konsert här på skolan, fick höra Hurt med Johnny Cash, var ett tag sen, dom spelade även Pappas låt med världens längsta intro ni vet, saknade Pappa lite extra. Sen blev det nattmacka på Subway, fint.
Zoo och Kenza och Tyra show, god natt.

ONSDAG 27 OKTOBER.

Lättad som lätta, gör inget om jag inte klarar av mattekursen, har tillräckligt med timmar iallafall. Tunga stenar bara föll från mitt bröst. Lycklig. Det fick firas med gratis-glass från DQ.
På måndag är det en månad och sexton dagar kvar tills jag är i Sverige.


DET TAR SIG.



TISDAG 26 OKTOBER.

Fått största blåsan på tungroten, fan gör ont att äta, kommer jag överleva?
Båda mina lektioner var inställda idag,  så jag hängde lite i djävulens hus (läs mattehuset) istället. Blev jag smartare, nej, men blev iallafall av med lite läxor.
Pratade med kära Angelica idag, välbehövligt och mycket trevligt. Flickan kommer över till Amerika i Januari, snyggaste barnflickan! Fränt.
Pysslat har jag gjort. Hej.



HEL.



Vad säger du Pappa, skulle inte den här vara otroligt bra att ha när man klär julgranen?

FROSTBURG.



Fått nytt efternamn.

MÅNDAG 25 OKTOBER.

Grattis alla glada löntagare, bränn bränn stålarna.

Grå dag i Texas, trött men ganska lycklig, trött och feberkänsla, trött och allt för mätt. Att jag är mätt har jag bara min själv att skylla, en lång subwaymacka är kanske för mycket för mig. Det har börjat blåsa här också, man får grus i ögonen, när man springer får man grus i munnen också.
Fick paket av Mamma och Pappa. Årsförbrukning på skavsårsplåster (förebyggande syfte) plus götta. Paket gör mig lycklig och varm i magen. Nu ska jag läsa engelskaläxan och sova och vakna upp som en lättare Lisa.


SÖNDAG 24 OKTOBER.

Vanligaste söndagen som vanligt, men vad gör det man får iallafall någonting gjort. Måla satan på förmiddagen, delade brunch med Malory och pluggade sen lite till, bara för att.
Fick ett stort JA från coach Beene, det blir Las vegas den 19 November, om jag ska spela! Men tyvärr är jag nog för snål för att bränna dom rätta summorna för att vinna dom stora slantarna! Men va fan.
Hej,.


LÖRDAG 23 OKTOBER.

Lite lätt återhämtad efter dagens löpning tog jag och Malory hennes gula blixt till Lubbock. Det blev starbucks och Wall street sen fick det hela avslutas på Ihop som vanligt. Tillbaka till kära Levelland blev det några avsnitt av friday night lights innan jag slockna. Snabb lördag.

SEXTON.

Jag är kanske den enda av löpare som är stolt av att ha sprungit sexton kilometer, men det var sexton kilometer i motvind. Jag tänkte på idealmakaroner och brändfalukorv hela vägen. I bussen hem började jag längta efter pågens gifflar istället. Är inte livet underbart.

FREDAG 22 OKTOBER.

Vaknade o3.oo, trodde mina fönster skulle komma in, det var storm ute, så mycket storm att jag blev lite rädd men ändå nöjd över att jag låg i min säng alldeles varm. Somnade om till oväsendet.

Jag har slagit rekord, jag har slagit alla mina rekord, räknade matte i sex timmar idag inklusive lunch. Tro inte att jag gått och blivit någon plugghäst. Blev ändå inte klar med veckans läxor. Men jag kände mig ändå så jävla klar att jag inte behövde öppna en enda jävla bok mer idag.

Tog mig en lite löprunda och såg att nattens storm hade satt sina spår, vägen efter sjön fanns inte längre, den var i sjön. Men det ska nog törka till sig ska ni se, så törrt som det brukar vara här. Hundar bakom staket skällde på mig, blev lite rädd, men bet ihop och tänkte att jag kommer aldrig kunna springa fortare än dom.

Hat fastnat allt för mycket för friday night light som jag och Malory tittar på, börjar fan lära mig amerikansk fotbollsregler, första säsongen avklarad. Tvättade samtidigt och vill tacka mamma för alla tusentals maskiner hon tvättat åt mig, har aldrig varit tillräckligt tacksam känner jag nu. Alla tvättar mamma, dom är mer än tusen löprundor, jag är helt slut efter bara två maskiner. Tack kära Mamma.

Bädden väntar, och sexton kilometer väntar för morgondagen, o7.3o.
God kväll.

ONSDAG 20 OKTOBER.

Det är läskigt, redan 20 Oktober, 11 dagar till November, när ska man hinna stanna och tänka, tänka igenom allt man gör? eller gör man allt bara för görandets skull. Kom ja upp med ett nytt ord nu, mamma kommer älska ordet görandets.
Min mattelärare tycker jag är dålig, jag tycker hon är otäck, vi är på samma nivå, men jag gömmer min ilska, det gör inte hon. Ha!
Fick mina namnsdagspresenter av Dennis idag, jag har tre namnsdagar inom loppet av två månader. Mamma, Pappa och Olle måste fastnat för slutet av Juli, Augusti och September. Tack Dennis, var finaste presenterna.
Nu ska man göra allt man måste göra, och lyssna på Mumford and sons och käka Marabou sensation caramel crisp.



Finaste rimmet fick jag också.
Du är het och jag är lite småfet.
90kg jag nått, hät får du lite smått och gott.
Nu är jag nere på 85, och längtar tills du kommer hem.
Det var slut på Marabou med kaka, men hoppas ändå att detta ska smaka.



LÄNGTA-HEM-LISTAN.

Kärleken.
Närhet.
Mammas kramar.
Pappas famn.
Wilmas kärlek.
Brorsan i hel het.
Linda.
Angelica.
Bregott.
Hönökaka.
Fullkorn.
Lussekatter.
Köket.
Potatis.
Kyla.
Lösgodis.
Mammas fisk.
Falun.

Längta är fortfarande bra, längta gör en stark.


TISDAG 19 OKTOBER.

Min designlärare bad mig ändra mina framtidsplaner idag. Hon tycker verkligen jag skulle gå bildvägen, inget jobb i världen är mer värt bara för att man gör pengar, man måste göra det man älskar sa hon. Klart jag älskar att måla, men hur ska jag kunna leva på det,..  Aja, får ta och bli barnmorska eller tandtekniker först sen ska jag ta mig en ytterligare funderare. Eller så kan Dennis ta och bli sjukt rik, så jag kan sitta hemma och måla, ha fina utställningar där han hyr in läskiga män för att köpa mina tavlor. Ha! Har sett bröllopsfotografen allt för många gånger nu.

Pratade med coach Barker om Las Vegas idag, han tyckte det lät skit fränt, och klart att jag ska åka, han ska bara prata med Beene också! Snart tar jag och köper biljett för fan!
Flickan till Pappan som ska gifta sig.

MÅNDAG 18 OKTOBER.

Åska och blixtra så mycket på träningen idag att coach bad oss springa hem. Hur skönt var inte det, var noll taggad på träning. Och det bästa med dagen var att jag slipper springa halvmaran, så nu är det nästan säkert att det blir Las Vegas och bröllop, SHIT!


THUNDER.

Åska och blixtra nyss, shit pommes!
Nu väntar jag på Malroy så vi kan ta en cykeltur till Mc Donald's för en kaffe.


COTTONFIELD.






FLINGOR.

Mamma talade om för mig att det snöat hemma, hemma i Falun.


Inte i Levelland, Texas, Amerika.
Taysia & Angie.

KLART!



LÖRDAG 16 OKTOBER.

Det är halvtid. Tiden är halv, det är mitten av oktober, Lisa har varit i Amerika i nio veckor, det är nio veckor tills Lisa kommer till Sverige, till en alldeles underbar svensk jul.

Dagen idag har också varit halv och lite hel, som allt och inget. Lite nytta, lite bra och lite bortkastad tid. Jag har svårt för att kasta bort tid, jag har den där känslan att man måste nyttja varje liten minut. Sitta still är svårt, ännu svårare att sitta still och vara alldeles blixtstill!

Klippt mig för det billgaste någonsin, 108 kronor, kan förstå priset när klippningen tog tio minuter. Men riset är borta och det ser lite fräschare ut. Om inte Linda blir nöjd nu så jävlar!
Lagade middag till mig själv, stolt, gott och nöjd. Var nio veckor sen jag stod vid spisen. Nu ska jag försöka njuta av att inte göra någonting och sen bara somna, imorgon bitti väntas löpning.


KLIPP, KLIPPEN.






Snyggaste reklamskylten, vykort från 60-talet och en kaffeburk. Men detta var inte allt, men man kan ju inte visa julklappar här. Hur bra är det inte med gamla saker.

FREDAG 15 OKTOBER.

Inga ormar inga björnar men jag började dagen med att springa en komma tre mil. Försökte spurta sista sextonhundra metrarna, då var det ännu en sådan stund när man undrar vad fan man håller på med. Jag har många sådana stunder.
Käka svettig korv och pommes till lunch, när de lasset smälte hade jag en lång och trevlig pratsund med mammsen. Jag längtar hem till allt.
På eftermiddagen tog jag blixten till antikaffären och fynda satan. Blev också en fika i Lubbock med Malory och en kortis till köpcentret. Ögnen fick bli tunga till friday night lights.


TORSDAG 14 OKTOBER.

Löven gulnar och faller, kylan är på väg, jag är lycklig.
Så kyligt att jag äntligen kunde bära min nya jacka imorse, men tyvärr var den alldeles för varm när eftermiddagen var närmare 25 grader, kylan var som bort blåst.

Jag har blivit bjuden på bröllop, ett bröllop i Las vegas, hur fränt är inte det?  Malorys pappa ska gifta sig i November, skita kul ju! Nu hoppas jag bara att coach låter mig åka, om inte tänker jag hota med att åka hem på stört! Detta är stort och fränt!

Torsdagkväll och jag vill ha en lugn helg, det enda som är planerat är en sväng till antikaffären och kaffe på donken. Sen kan jag tänka mig att bara ligga på rummet och titta på film. Klart att det kan bli en sväng till Wal mart också.

Idag var min man på födelsedagsmiddag hos mina föräldrar, jag hade velat varit där. Stunder som sånna vill man bara vara hemma. Tio veckor till jul.

Hej!

DET TAR SIG.




BRORSAN.

Tack brorsan för bästa paketet.
Nästan så att man inte behöver längta hem något mer.


TISDAG 12 OKTOBER.

Började dagen med att bli skit arg på Pippi, Pippi ville inte bli Pippi, Pippi fick bara en konstig Hitler mustasch. Men med mycket ilska och ganska mycket tålamod fick jag till slut till det. Klanta till det rätt mycket på metallkursen också, men det löste sig, allt löste sig idag.

En gammal man kom fram till mig i gymmet idag, han hade en liten handduk med tre röda jelly beans, han talade om för mig att han alltid äter lite godis när han tränar, han hade sprungit i 24 år och, ja alltid har han med sig lite götta! Frän man, ska nog också börja äta götta när jag springer, fatta vad mycket roligare det skulle bli!

Ägnade också 135 minuter med en smart matte-grabb, blev jag klokare? äh jag försöker spara det tills imorgon, heja Lisa och matteprov!





Nya projektet Pippi Långstrump, DET TAR SIG.

MÅNDAG 11 OKTOBER.

Pratade med Dennis idag och var så där lycklig. Ibland glömmer man bort hur mycket man längtar, eller man förtränger det för att allt ska gå lite lättare. Jag längtar iallafall satan!


Räknat och räknat och blitvit mycket smartare, kan man bli smartare bara så där? Tyckte iallafall att jag var värd lite onödigt så började måla på en ny bulldogteckning. Nu är det välling och peanutbuttercrackers.



SÖNDAG 10 OKTOBER.

1O-1O-1O
Fick knappt plats med foten i mina converse idag, haha, svullo-lisa!
Så cykeln sitter hur fint som helst nu. Jag Malory tog oss en liten tur efter middagen, mysigt. Men annars så har söndagen varit som alla andra, man försöker plugga men hittar på allt annat som man tycker är viktigare än viktigast. Ja det blev även en liten kvällsfika på Mc donald's, cinnamonmelt och kaffe, gödis.
Nu ska jag snart somna ifrån alla verkar och hoppas på en bättre dag imorgon.


Till Pappa.

PAPPA OCH MAMMA.


Det var tider det.

ÄNTLIGEN.

Så köpte vi våra cyklar, om vi flög fram på vägarna.
Fast det började inte lika bra, kedjan hoppade av precis utanför wal mart. Men jag gick tillbaka och fick en ny hojj och sen var det bara att trampa! Höll sen på att köra över en liten chiwawa och blev senare jagad av en stor svart hund, men hem kom vi, levande.




BLISTER.






Så här kan det gå om man springer med skavsår för Lisa Forsberg.
Den blev visst lite svullen på köpet också.

GRATTIS MANNEN.



Om jag varit hemma hade jag bakat bästa tårtan.

LÖRDAG 9 OKTOBER.

Heja heja heja, goo blister (skavsår) !
Det var vad coach Beene ropa till mig under loppet. Ha ha.
Med kvinnoverk och saftiga skavsår tog jag mig i mål som trea, bara massa positiva tankar under loppet, det här är det värsta jag vet, jag ska aldrig mer springa cross country, jag vill sluta, det gör ont, jag är trött, benen mina är tunga, det är jätte långt kvar!
Men nu är det bara två tävlingar kvar, underbart.

Tagit bästa napen och dricker chaite och käkar choklad, under sånna här omständigheter får man äta hur mycket choklad man vill. Ha!


Den här kvällen ägnade jag inte en endaste liten sekund för cross country.
Det här var Toftbyn och sommar.

FREDAG 8 OKTOBER.

Lagom dag, dagar kan vara lagoma.
Finträning på morgonen, jag satt på en träningscykel ute i solen och vilade mina skavsår. Första gången jag njöt av en träningscykel, brukar snarare kännas som min värsta fiende. Fixade med lite plugg, Malory hjläpte mig med mywritinglab, måste kanske höra till det tråkigaste amerikanerna har kommit på.
Sen bjöd Malroys farfar på middag på olive garden, sjukt gott, sjukt mätt. Calamares, friterad mozarella och bakade champinjoner till förrätt, sen blev det krabbfylld ravioli med räkor och soltorkadtomatsås. Vi tackade nej till efterrätt, gick helt enkelt inte ner. Hyrde Karate kid, bästa filmen på länge, hur vacker får man vara.




PAPPA.


BLÖTA KYSSAR.

Hon är kärleken.


TORSDAG 7 SEPTEMBER.

Jag har fått världshistoriens största blåser på mina seniga fötter. Förlåt mamma, fast jag lovade men jag kunde inte sluta springa. Både coach Barker och coach Wiley tyckte synd om mig, det föll en tår och jag sa att jag kanske är vek, men jag är inte för vek! Ha, imorgon ska jag få rysk salva av Anton som ska göra susen.

Fick paket av MammaPappa, tack! Polly är ruskigt gott lika så Säkerts nya skiva Facit, ruskigt bra alltså.
Pratade med min kära bror idag, jag saknar honom.
Imorgon kan hända att jag får en fin cykel, imorgon kan bli en bra dag.



ONSDAG 6 OKTOBER.

Lyckligare men inte lyckligast.

Idag var det inte den lilla rulltiga blonda yogaläraren som gjorde dog-ställningar, idag var det biggest loooser dvdn som var på. Hon kanske hade vaknat på fel sida, vad vet jag. Svettade iallafall om benen.
Hade ingen filmklass så jag gick tillbaka till bädden, nog det klokaste jag gjort. Tror nästan att jag lider av sömnbrist, jag är i vanliga fall världens bästa sovare men med tv och lampor på tror jag inte att jag sover som jag ska. Brukar aldrig vakna tre på natten, eller sex på morgonen när man vet att man ska till skolan.

Världens bästa pappa har gjort nya inlägg idag som redan är skickade, idag tejpade jag fötterna, hårt, men inte så hårt att tårna blev blåa, bara så att jag inte kunde böja dom, perfekt, nu blir det bra!

Jag och Malory skulle köpa bästa cyklarna idag på wal mart, men dom hade bara en och vi ville ha samma, får nu lov att vänta tills på lördag, jag vill ha den nu. Det är den finaste cykeln jag sett för sexhundra svenska rikstaler. Den är gräddvit och mintgrön, vacker.

Det är Pippi, Astrid och kurbits som står på schemt nu.

TISDAG 5 OKTOBER.

En dålig dag, den dåligaste på länge, så dålig att jag ringde och väckte mammapappa o1.oo.

Igår flanerade jag på wal mart när jag redan gått och lagt mig.

SÖNDAG 4 OKTOBER.

Jag har gjort allt och inget.
Haft söndagsmorgonträning.
Ätit brunch.
Varit i Lubbock.
Fikat donuts.
Ätit middag.
Målat.
INTE räknat matte, att spara det värsta till sist kan vara bland det värsta man kan göra.
Ska man må dåligt nu, eller vara nöjd med det lilla man presterat, vad vet jag.


DET TAR SIG.



Ska det bara vara vitt i mellanrummen, eller ska det vara en ytterligare färg?

KRISPY KREME DOUGHNUTS.



I denna ask låg det två dounats, dom godaste jag någonsin ätit.
Dom var fluffiga vill jag lova. Bara smälte i munnen. Inga tunga jäklar alltså.
Underbara.

KLIPP.

Jag gjorde klippet idag. Köpte två mascaror från Lancôme och fick allt detta på köpet.



LÖRDAG 3 OKTOBER.

En viss man lärde mig vad sovmorgon var den här sommaren, jag till och med lärde mig att utnyttja en sovmorgon. Jag vet inte längre hur man gör så jag vaknar klockan sju när alarmet är ställt på nio.
Blev en ruggigt bra shoppingdag med Malory, den började på buffalo wild wings med hela tolv vingar, japp jag var proppmätt och redo. Hitta allt jag var ute efter och lite till.
Det blev cheesecake och chaifrappuccino på starbucks innan vi åkte till bion och såg social network. Har aldrig någonsin hört någon prata så fort, om dom inte hade haft Mark som huvudroll hade filmen blivit två timmar till. Jag fick koncentrera mig till tusen! Ha.
Kvällsfikat blev pannkakor på IHOP. Kul att dom serverar svenska pannkakor med lingonsylt. Tyvärr tänker jag inte prova för jag hatar lingon. Lingonberry.
Jag sjöng sen ut för Malory hela vägen hem, hon undrade om hela min famlij var dålig på att sjunga....



ORO.

Oro är inte bra för håret sa frisören. Så jag gick hem och oroade mig för att inte oroa mig för mycket.

Jag har sparat mitt hår sedan 2005, (snart sex år) håret räcker fortfarande bara till mina axlar. Jag gör nog alla fel man man göra. Men det kanske är någon mening med att det inte blir längre. Det är kanske så här jag ska se ut. Men ett svall kan man alltid drömma om.


DET TAR SIG.



AMERICAN HEART.

and all the people you meet
down in the streets
may be good but they don't wanna know
so they cover their eyes
for who wants to be sad
life is sweet at the bottom of the sea

and don't tread on me
for i am your brother
i was born with an american heart

and don't tread on her
for she is your sister
she was born with an american heart

and the mothers will cry
fathers stay up all night
with the worry that goes to the bones
and if your god makes war
then he's no god i know
cause christ would not send boys to die


FREDAG 1 OKTOBER.

Så var det äntligen dags för Oktober.
Käkade långfrukost med mig själv och sen tog jag stora steg bort mot mattebyggnaden. Räknade matte i två hela timmar med hjälp av fredags-tutorn och donuts. Jag var stolt när jag gick där ifrån. Inte så stolt att jag ville äta upp mig själv, men jag var stolt.

Sen blev det skolbussen till Amarillo för ännu en tävling. Var noll laddad men tog mig ändå in som tvåa. Var nog mest av ren ilska, både mina skosnören könts upp första tvåhundra metrarna. Sen så var det två tjejer från samma lag som gjorde allt för att springa ifrån mig, jag blev förbannad och lyckades springa ännu fortare. Vadå gadda ihop sig.
Träffade Anthonys mormor som vill föja med mig hem vid jul så att pappa kan fixa hennes gamla fot, jag sa att det gick utmärkt, så vi bestämde 16 Dencember skulle bli datumet.
Ett äldre par kom fram till mig efter loppet och mannen talade om att hans fru tyckte jag var vacker och att han redan innan loppet såg att jag skulle springa fort! Jag tackade och log. Detta är typiskt Amerika, skulle aldrig hända i Sverige.
Blev äckliga chicken express till middag, men Coach Barker bjöd mig på en äppelpaj efteråt så då kändes allt mycket bättre. Han talade även om att han brukar baka, nästa gång han bakar sina blueberrymuffins ska han bjuda mig. Jag tackade och log för andra gången idag.

Nu blir det chaite och kanelknäcke med fille!



RSS 2.0