SÖNDAG 23 MAJ.

Förstår inte vart den här våren har tagit vägen, hur fort får tiden gå egentligen,.. Men bra måste jag ha haft det, eller rätt super bra, kanske bästa våren på länge för att inte överdriva. Men imorgon bitti säger Lisa hejdå till Levelland, Texas och hej New York och HEJ BRORSAN!
Tycker inte om att säga hejdå, särskilt när det inte är som hemma, man säger hejdå, och anntar att man ses på stan. Här är det kanske hejdå för livet, amerika är alldeles för stort,.. Vänner kommer och går, men va fan, STANNA!
LisaForsberg har varit i USA ett helt år, sjukt, och sjukt kul, den här tiden är värd att minnas.
På återseende TEXAS!
PUSS.

LÖRDAG 22 MAJ.

Så var Nationals för det här året avklarat, sjukt kul! Kom tvåa på 8oom, helt klart nöjd men det är ju alltid roligare att vinna. Men min springkompis Shack vann, så det var bättre än någon annan. Över trettio grader varmt och motvind var kanske inte det optimala, men va fan! Både tjejerna och killarna på skolan vann hela skiten, om det var fränt! Vi vann med mycket poäng...
Det här var annat än SM hemma, det var minst tre försöks heat i allt, så det ska vara! Nu är det slut på springadet här i USA för ett tag, hem till Sverige och ta stora tag!


FREDAG 21 MAJ.

NATIONALS!
Vi började dagen med att vinna 4x8oom, hur skönt som helst. Angelle, Shack, Lorianne och jag, GÖTTANS. Is bad, lite vila sen var det försök på 8oom. Det var nog ingen i mitt heat som ville att jag skulle gå till final, alla knuffa mig och jag låg nästan på backen ett tag, men vidare gick jag. Final imorgon!
Både tjejerna och killarna på min skola leder, det är spännande, ohh,...
Buffé för tredje kvällen i rad, target och sen var jag som död i sängen!

SUGEN.

SJUKT SUGEN PÅ SHOPPING. NEW YORK, TRE DAGAR KVAR.
LÄNGTAR EFTER BRORSAN MIN.

ONSDAG 19 MAJ.

Största hängdagen.
Legat på hotellrummet den största delen av dagen, rätt skönt. Tittade på walk the line för tredje gången på en vecka, kommer bli som med sommaren med göran, man är fast fast fast! Tog oss faktiskt en promenad till Target också, hitta ginger chews, käkar och tänker på dig Mamma! Ska köpa hem mig några paket. Såg även Wasaknäcke, längtade hem ännu mer.
Tränade lite lätt och käka massa mat. Hatar och älskar Buffé på samma gång, har aldrig blivit lagomt mätt, proppmätt är vad man blir! Dags att tagga till!


BÄSTA.


PAULINA.

SA HEJDÅ TILL MIN ROOMIE PAULINA IDAG. ELLER JAG VÄCKTE HENNE HALV SJU I MORSE OCH KRAMA OM HENNE. VI HAR SOVIT EN METER IFRÅN VARANDRA I ETT ÅR, OCH HON HAR PRATAT MIG TILL SÖMNS. BRA ÅR TJEJEN, JAG GILLAR DIG!
MEN DET ÄR INTE SLUT HÄR, MED TANKE PÅ ATT STOCKHOLM INTE ÄR AMERIKA, SÅ KAN DET JU HÄNDA ATT MAN SPRINGER PÅ VARANDRA ELLER RÄTTARE SAGT BARA MÅSTE SES!




TISDAG 18 MAJ.

Bussig dag, men gick fortare än väntat, tog bara nio timmar till Kansas, måste ha sovit den mesta tiden för jag tyckte att det gick rätt fort. Den enda bra filmen som visades var top gun, och den somnade jag ändå till. Ha. Blev ett stop på pizza hut också.
Tränade lite lätt och badade i poolen, nu är det jäsning på hotellrummet. Imorgon blir det lugnt, lika så på torsdag, sen fredag då gäller det, 4x8oom och 800m försök, göttigt, ska bli kul!




MÅNDAG 17 MAJ.


Det drar sig mot sitt slut vill jag lova. Imorgon blir det Kansas, tillbaka igen söndag, måndag New York, måndagen där på SVERIGE!
Annars har det varit en bra dag. Känns lite halv sorligt bara att Paulina åker på onsdag. Ett år med en brud som jag kanske skulle tro vara den sista jag skulle dela ett år i USA med. Men vi har haft goda stunder, göttiga stunder och kanske alldeles underbart! Bra brud som jag kommer sakna!
Kanske sa jag hejdå till wal mart idag också, men på återseende såklart.
Nu ska det sovas, imorgon väntar en 13 timmars lång bussresa.
Hej.

SÖNDAG 16 MAJ.

Ronny och Ragge- Rara söta Anna, blir dagens låt.

Annars så har man fortsatt med packningen lite smått, skypeat, och utnyttjat solen. Sprang även till walle för att köpa lite götta, vi är allt för trötta på cafeteria-maten. Tonfisk,ris, avocado, jordgubbar och chips ute i solen. Jag börjar känna sommar och längtar ännu mera hem!
Nu väntas kanske donken med frappe och filmen the notebook. Prick en vecka till New York med brorsan, läckert!



LÖRDAG 15 MAJ.

Närmare och närmare för varje dag, ja nu längtar jag hem!


FREDAG 14 MAJ.

Var det långfreadag idag?
Vart kom regnet ifrån?
Vart kom tanken på att inte göra någonting alls idag?
Det enda vettiga jag gjort är att ätit känns det som, tre hela gånger. Försökte även ta tag i min packning, men får bara beslut ångest, vad ska vara kvar, vad ska inte vara kvar, vad vill jag ha i sommar, vad vill jag inte ha i sommar? Äh.
Tittade på BIG DADDY, väldans bra film, skulle kunna tänka mig en liten son nu på stört!
Natti.





TORSDAG 13 MAJ.

Så klarade man av det sista provet, om det var skönt, om det var lycka, om det var SOMMARLOV! Det enda som fattade " Ja det var en kväll i juni, då när sommarn är som bäst....." Annars är det så gott som sommarlov nu.
Gjorde sen sista hårda passet, rätt skönt det med, nu blir det bara mjukisspringning fram tills National nästa helg.
Blev en liten shoppingtur med Shayla och Paulina som sen avslutades på Buffalo wild wings med Daniel, Anthony och Robert, göttans. När man tänker efter känns det rätt sorligt att man kanske aldrig mer kommer träffa dom här människorna, som man har varit med varje dag. Men kul har vi haft!




ONSDAG 12 MAJ.

Ledig dag.
Tog mig friheten att kolla klart på de sista andra avenyn avsnitten, väldigt spännande, men sorligt att det är över nu. Att man spenderat 185 avsnitt av sitt liv på just detta program. Tyvärr var det väl för dåligt för att dom skulle få fortsätta, haha.
Slöade, och sen blev det träning, var för varmt så vi hitta en bra skuggplats där vi kunde låta våran trettio-minuters-run springa iväg! haha. Efter träningen blev det promenad till wal mart, någon jävel tuta, ville inte titta bak men fick lov, det var Shayla!, Shayla på besök, underbart. Vi götta oss sen med glass på DQ och filmen Dennis.
Fin dag.

Lorianne sa till mig idag:
" Lisa, my life is over, three F and one D, I'm going to flip burgers"

TISDAG 11 MAJ.

Lyckans lycka efter matteprovet idag, alla tal var från reviewn! Haha. Efter det blev det engelskaprov som tvåmeters-Nick hjälpte mig med, gött. Nu är man nästan klar, sista provet på torsdag, sen är man fri, fri som en fågel, ja vi kallar det sommarlov!
Annars så blev det några timmar i solen med Paulina, några andra avenyn avsnitt, shit, äckligt spännande.
Kvällsträning i trettio plus, det var dödens idag. Efter det blev det en kvällsfika med Paulina, Tallen, Anthony och Robert på Mc donald's. Frappe och cinnamonmelt, fint.
Läggdags, sov gott, gott folk!


MÅNDAG 10 MAJ.

Man kan inte göra mer än sitt bästa, som mamma brukar säga. Tänker gå på dom orden för nu är jag så jävla slut på matte, så slut att jag inte vill se ett tal mer i hela mitt liv, eller okej, efter provet imorgon.
Ja vad har man gjort idag, fick hjälp av ryssen, men han skulle mest visa hur fort han kunde räkna så jag vet inte om det var så mycket till hjälp. Försökte sola men fick bara sand i ögonen. Tränade och sen spelade vi basket i poolen, sjukt kul! Fortfarande vatten i örat.
Skrikit av ilska, och sjungit Ronny&Ragge " Snälla söta Anna" med kärlek. Paulina och jag fick oss en lite allsångs feelings. Gött!
Nu blir det antingen film eller frappe på donken.
Hej!



SÖNDAG 9 MAJ.

Har varit en sån där riktigt jävla tråkig söndag.
Började med att plugga till matteprovet, hur tråkigt är inte det, käkade brunch, hyffsat kul, bättre än matte, tråkigare än godis. Ville inte plugga mer så sov en stund. Bestämde mig sen för att plugga lite iallafall. Fastnade vid datorn och sen var det middag. Sen var jag så sjukt rastlös så jag tvingade med Paulina till Wal mart, vi skulle inte köpa något bara kika lite. Kom hem med två t-shirtar, en blus, ett nagellack, två carmex, juice, nötmix, film ( walk the line). Men allt detta för ynka 200 kronor. Haha. Men nu är jag glad igen, wal mart räddade dagen.


BÄSTA KÖPET.



Lagomt svårt, eller kanske lagomt lätt för Lisa Forsberg.
Skit bra sysselsättning medans man väntar på att Paulina ska vakna på morgnen.

LÖRDAG 8 MAJ.

Tävling gjorde dagen.
Började med 4x800m vi vann och slog skolrekordet, göttans. Men det är fan svårt att springa på hemmaplan, känns bara som träning. Sen götta jag mig på rummet med Sommaren med Göran, skype, sova och middag. Sen var det dags  för 4x400m vi var enda flicklaget så vi fick springa med killarna, så vi kan väl säga att vi kom först och sist på samma gång. Pizza, dusch och jag kan nästan lova att jag kommer stanna i liggande läge, om det inte skulle vara så att jag orkar mig ut till macken för lite godis.
Hej.

MAN KVINNA.


FREDAG 6 MAJ.

Lugn skön dag.
Tränade lite lätt, och tog ett litet lätt iskallt bad.
Jag och Malory tog sen en sväng till Lubbock. Hitta lite gott och smått, smått och gott. Käkade även kyckling. Nu blir det laddning för morgondagens tävling, 4x800m och 4x400m på hemmaplan, hur skönt som helst. Inte nog med det, näst sista tävlingen på amerikansk mark. Sen är det national.

Min hunds födelesedagspresent. Om hon är frän.


GEVALIA.

Paulina och jag har storstädat hela rummet. Det är så att det syns, det nästan så att det luktar städat. Bra kämpat!
Nu dricker jag Gevalia instant, " svenskt" kaffe ska det vara. Nu ska jag ge det sista jag har till mina sista prov.
Plugga, plugga plugga satan!
Pratade massa strunt med Pappa på skype idag, lite med Mamma också, jag längtar hem, till världens bästa hem!
Jag längtar efter allt, särskilt min grabb. Det är bra att längta. När jag varit hemma ett tag kommer jag säkert längta hit igen. Klart, jag längtar efter brorsan också! Äh va fan jag längtar efter hela jävla Sverige!
Hej.


HOT HOT.

Jag vill lova att jag hade en hel del att svettas ut idag, 36 grader varmt!
Så varmt att coach flyttade fram träningen till halv åtta, tyvärr råkade jag somna innan, så det var så där lagomt kul att komma igång. Men finaste kvällen, älskar varma sommarkvällar.
Nu är det helg, ska njuta satan!


Sjutton dagar till New York.

TORSDAG 6 MAJ.

Skulle boka ny klasser till hösten så här på morgonkvisten, men alla klasser jag ville ha är när jag har träning, jävlans skit. Fick bli metallkursen steg två, och design. Men det blir nog fint. Om det är så att man vill komma tillbaka till hösten!
Vem vet man kanske blir sjukt hemmakär.



ONSDAG 5 MAJ.

Sitter här med en liten kvällsfika, mys. Har precis avklarat Luftslottet som sprängdes igen.
Dagen annars har varit gött, blivit klar föralltid med metall och fotokursen. Så nästan vecka ska jag kunna se ikapp andra avenyn,. Har nämligen bara matte och engelska prov nästa vecka. Så det blir rätt mycket ledigt, fint!
Dog på träningen, var hur varmt som helst och hur drygt som helst. Men det var det som var meningen sa coach Beene, jaja.
25 dagar till Sverige!
Hej.

DET SKA BÖRJAS I TID.

KOLLA NAGLARNA!


TISDAG 4 MAJ.

Ohej vilken dag, hade kunnat haft sovmorgon till ett, men tog stora tag och gjorde klart min foto och metallkurs på morgonkvisten. Om det var skönt, nu ska det bara redovisas imorgon, sen är jag klar klar!
Efter skolan skulle vi hjälpa till på high school tävlingen, jag och Paulina fick det stora ansvaret att skrämma iväg alla som försökte planka ( hoppa/klätra över det lilla oranga nätet). Vi gjorde bra, Paulina somnade i solen, jag vilade ögonen i skuggan. Efter middagen stupade jag i säng och vaknade upp av att Malory knacka på, lagomt till träningen. Var helt död, och tackar gudarna för en lätt träning.
Fick världens snickers begär så vi tog en sväng till macken, hitta lite annat också!
Hej.




MÅNDAG 3 MAJ.

Fin dag, glad Lisa.
Dagen började med att jag nästan gjorde klart min foto-final. Sen fortsatte man att nästan göra klart metall/smycke-final. Skulle och bada/simma men Paulina tvinga mig till gymmet först i flipflop och bikini, gött! Sen tog vi oss några längder. Hatar killar som inte kan crawla, dom skvätter vatten i mitt ansikte.
Till kvällen blev det konsert, Malory sjöng country hela kvällen, fint. Malorys Farfar bjöd sen på godaste glassen på bästaste DQ.
Nu ska det bara pluggas klart, sen blir det lätt sängen.




ROKY.

Biljetterna kom idag Brorsan!

SÖNDAG 2 MAJ.

Hej Maj!
Käkade brunch, skulle gå och titta på dom söta valparna några kvarter bort, men dom var redan slutsålda, attans. Skulle gå ut i solen, men det kom moln. Städade tracken och blev skitig. Käkade go-middag och snodde med mig massa chokladpraliner. Försökte plugga men, äh lika bra att kolla på sommaren med Göran igen, filmen gör mig lycklig, en stämingsfilm helt enkelt.

En skolvecka kvar.
En finalsvecka kvar.
En laddavecka kvar.
En New Yorkvecka kvar.
Hemma!


ALBUQUERQUE.

Denna helg tillbringades i New Mexico, Albuqerque. Om jag har blivit bäst på att åka långa bussresor och få tiden att gå lite fortare. Tog bara sex timmar den här gången. Ligger tydligen rätt högt upp så fick se några snöflingor och snö på bergstopparna. Man kändes sig nästan som hemma.
Göttig buffé på fredagkvällen där jag mest hängde vid glassmaskinen, öj!
Hände en liten incident på natten, lampan i badrummet föll ner, och vatten kom det vill jag lova, det droppade så härligt hela natten, sen på morgonen hade vi kunnat bada på badrumsgolvet,. festligt!
Springningen gick helt okej, men inte superdupermegabra, kom tvåa på 800m och vi vann sen stafetten 4x400m.
Pizza på bussen och filmen last samurai, så var man nöjd och glad igen.

RSS 2.0