SÖNDAG 31 JANUARI.

Resan är bokad, Dennis kommer och hälsar på mig i USA och vi åker till L.A!

Här kommer en försenade popcornphotosession.


FÖRSENAT.

Tävlingen i Texas Tech förra helgen.



POPCORN OCH SMÖR.


NÄST SISTA.

Allt hade vi en trevlig tid i Lubbock, det blev the mall och vi var åter tillbaka till vårat kära forever 21, härligt återseende.Hitta lite trevliga prylar. Sen blev det middag på ett kycklingställe, gött, göttans. Sen blev det några timmar på Barnes and noble booksellers, hitta en fin bok till Dennis. Blev också en kopp på starbucks medans vi väntade på att Malory skulle läsa ut den sextonde boken av någon mangaserie. Här får man tydligen läsa böcker och tidnigar utan att köpa dom. Sjukt, så har man dåligt med pengar och för mycket tid är det bara att gå till affären och sätta sig i ett trevligt hörn och läsa en fräsch bok, rätt fint.
Den eftermiddagen och kväll var bra.



LÖRDAG 30 JANUARI.

Januari börjar dra sig mot sitt slut, gör mig ingenting för jag vakande verkligen på rätt sida. Var lycklig för jag trodde att jag hade sovit över frukosten för första gången, men så var inte fallet, kolla på klockan igen och den hade bara slagit några minuter över åtta. Jag var lycklig ändå!
Blev varm och glad när jag pratade med Dennis. Gymmet med Paulina, och ja solen strålade. Käkat alldeles för mycket lunch, hamburgare, fries, brownie,jordgubbar och keso. Jag kommer stå mig ett tag. Mamma gjorde mig också glad.
Nu blir det Lubbock.


FREDAG 29 JANUARI.

Dagen var ungefär lika lång som natten innan du fyller år när du är liten, ja skit lång. Började dagen med att fördriva tid på pyssel och dator. Sen hyrde Malory och jag fyra filmer. Kan tyvärr inte minnas namnen men första filmen vi såg var riktigt bra. Andra var mindre bra, allt var bara grått.
Sen trotsade vi fyra minus grader och åkte till lubbock och gick på bio Save a life, det kom några tårar, och jag käka allt för mycket popcorn. Helgen har bara börjat.

BABEL.

Det blev film, babel och popcorn kväll. Mys. Istället för födelesdagskalas. Vi tog oss iallafall ut till bilen, men den var så gott som stelfrusen lika så vi, gick inte att få upp dörrarna så vi tog oss tillbaka till filmen istället, faktiskt inte helt fel. Så går det när det blir snö i texas.

TORSDAG 28 JANUARI.

Shit, jag vaknade av blixtrar och dunder och självklart regn. Men när jag väl hade tagit mig upp ur sängen och skulle ta mig till frukosten då började det hagla, hårda hagelflingor som gjorde ont ont på kinderna mina. Efter första lektionen säger dom att alla lektioner efter lunch är inställda plus träning, ja det blev glädje. På väg till andra lektionen var det en meter slask. Mamma vart är mina nya gummistövlar?
Så kan det gå, från sommarvärme till stockholmsslask.Usch.

ONSDAG 27 JANUARI.

Hej världen!
Skulle vilja säga att jag har så mycket läxor att jag inte hinner blogga, men det är iallfall nästan sant. Har pluggat matte i 150 minuter, det är mer än vad som är bra för en lisa. Usch! Annars, jo tjugo grader varmt idag, men imorgon ska det tydligen bli snö. Jaha.
Igår blev det en lite snabbsväng till Lubbock för att försöka hitta de sista filarna till min metall kurs. Sen tappa jag bort Malory på bokaaffären, och hon är inte den lättaste att hitta när hon inte är mycket längre än 150 cm. ha! Cheesecake är gott.
Nu blir det andra avenyn och yoghurt!


MÅNDAG 25 JANUARI.

Jaha hört något om att det är sjutton veckor till sommaren. Låter faktiskt inte så farligt. Sen kan det faktiskt hända att man får träffa dennis på springbreak, fränt.
På min metallkurs idag skulle vi presentera oss, alltså sexton människor skulle lite snabbt säga något om sig själv. Det tog två och en halvtimme, sjukt, sjukt drygt, jag får myror i benen av att sitta still för länge. Fick lov att gå på toa och låtsas kissa, kolla på bilder från fotokursen, utställning från sykursen och annat som kunde fördriva tiden från toan tillbaka till klassrummet. Nu har verkligen skolan börjat, ingen återvändo.
Ja nu sitter jag och väntar på kvällspasset som börjar nio, äcklig tid. Det är inte bra. Men när jag kommer tillbaka blir det halv åtta hos mig, Matprogram har hört till mina favorit program ändå sedan jag sprang hem från skolan till matprogrammen på lågstadiet. Gött.


SÖNDAG 24 JANUARI.

Ja idag blev det en promenad till walmart i solen. Promenad och promenad, när vi hade kommit en liten bit var det en tant som stanna oss och undrade om vi skulle någonstans eller bara var ute och gick, självklart var vi påväg till walle så hon skjutasde oss, tack. Men på tillbaka vägen fick jag syn på den döda hunden som jag hitta innan jul. Eller om han nu är död eller bara spelar. Var faktiskt rädd att han skulle röra sig när jag gick förbi, plus att farliga baciller skulle hoppa på mig. Men lite ledsen i hjärtat blir man.
Annars så har jag tagit stora tag och pluggat, bra lisa.


LÖRDAG 23 JANUARI.

Mitt första mile-lopp var helt enkelt inget att hänga i julgranen, äh jag lägger det bakom mig. När ska jag lära mig att springa långt, och springa bra på första lång-loppet? Försökte förklara för coach att det var huvudet som sprang idag, inte benen. Han analyserade mitt lopp så här : först spurta du, sen sov du, sen spurta du igen. Bra upplägg lisa!haha. Han undrade sen hur min coach var hemma, jag sa han är snäll, alldeles för snäll. Då skratta han och sa, så han får dig inte att gråta som jag gör?, äh jag gillar coach Lindgren och coach Beene.

Nu har jag och Paulina tryckt i oss varsin Italian B.M.T från subway, där blir man aldrig lagomt mätt, för mycket eller för lite. Idag blev det för mycket.
Jag har planer på gång, det gillas.
Imorgon blir det en efterlängtad promenad till walmart. yes.
Hej.

FREDAG 22 JANUARI.

Så var första inhomhustävlingen avklarad. Helt kul. Sprang på en bana som liknade en donut och inte kunde ha den vanliga längden 2oom utan istället 236m, hade glömt att dosera den också. Men det gick fint, var så klart den ständiga tvåan efter kenyanskan, ja vi sprang 1ooom, kul ju. Blev skolrekord också, värt att slå igen!
Sen fick kvällen avlutas på Mc donald's med två cheeseburgare, mocha och en cinnamon melt. Stress dusch för att jag ville hamna i sängen före ett, en dag imorgon också, (tävling).
Bra kväll.

TORSDAG 21 JANUARI.

Jag vad ska man säga, jag och Paulina har fått den minsta och största killen i laget efter oss. Självklart hör lillen till mig, och monstret till Paulina. Vad gör man åt sånt? Om jag inte minns fel så var det senast i lågstadiet någon kille drog mig i håret. Det bästa är nog att tala om att jag har en stor och stark svensk kille hemma.
Annars så har jag skrattat mig igenom succéduon, kan det bli roligare, nej. " Du kan självdö"

En annan sak jag la märke till idag är att jag inte kommer hinna ät lunch på tisdagar och torsdagar, hur ska dett gå, lisa med sin hunger. Tror nog inte att jag får gå tidigare från matten, på tal om matten, det är två mammor där.
Nu ska jag luta mig tillbaka och läsa mina sista sidor i Luftslottet som sprängdes. Kommer allt kännas lite tomt sen. Jag som har haft sällskap av Lisbeth i en månad nu.
Sov gott.

ONSDAG 20 JANUARI.

Ja så var man tillbaka i gamla lunken. Jag hade kanske inte saknat det över lovet, men det var riktigt skönt att luta sig tillbaka i sängen och kolla lite trevlig svensk tv. Ja, vi kände att vi måste vila upp oss efter det här tuffa lovet.
Mina måndagar och onsdagar kommer bli bra dagar, först fotokurs sen metall och smycke. Kan bli skoj.
Sen är det så att det nästan måste börjas ladda lite för tävlingen fredag, lördag. Faktiskt lite springsugen.
Äh Paulina har somnat så det är väl lika bra för mig att ladda kudden också, sov gott eller godmorgon.


TISDAG 19 JANUARI.

Så var första dagen i skolan avklarad, var faktiskt inte så kämpigt. Kämpigare var det när alla böcker skulle hämtas, ja jag kommer ha träningsverk i armarna imorgon. Lärarna verkar bra, men det tyckte tydligen inte coach., när han såg att jag skulle ha Harris i matte så sa han nej lisa, det går inte, hon ger alla ett F. Så imorgon blir det till att byta. haha.
Nej nu är jag skit trött.

KONSTEN ATT GÅ PÅ TOA.

Det ska jag allt tala om att det är en konst att gå på toa i amerika. För det första så får man passa sig när man kissar mycket, och sedan ska torka sig, vattnet regleras inte som i Sverige att när det kommer mer vatten i toan så åker lite vatten ner i avloppet. Så när man väl ska torka sig så är det säkrast att halv stå, så där så att man får lite kramp i låren.
Och det andra som är så där fruktansvärt dåligt är att det inte finns någon rygg, man kan alltså inte luta sig tillbaka och ta en liten funderare över livet. Nej här ska det gå fort, pang på bara! Amerikanarna kan alltså inte ha insett det fina med att läsa en bra bok på muggen, illa!

Annars, jo jag hade ett dödensspringpass idag, ja ja man kan iallfall känna sig nöjd efteråt. Malory är nu tillbaka, blev helt slagen på kortlek så vi drog till wallemartte istället. Åh vad skönt det var att vara tillbaka... Ja nu är det bara Paulina som saknas men hon kommer snart förhoppningsvis.
Imorgon börjar skolan, inte fy skam, helt okej faktiskt.
Hej!

MÅNDAG 18 JANUARI.

Jag städar och gör det fint.
Jag blir yr och illamående.
Amerikanska rengöringsmedel är inte att leka med.

Anthony and the Johansson, Hope There's someone är bra städmusik.

LÄTTNAD.

LISA FORSBERG KAN SE EN ANNAN DEL AV KÖPING FAST HON ÄR I TEXAS. KLUMPEN SLÄPPTE OCH HJÄRTAT BLEV LÄTT.

 


SÖNDAG 17 JANUARI.

Råkade som den tidgare natten här i texas somna lite väl tidigt, som sedan resulterar i att man vaknar halv sex på morgonen. Men vad gör det när Stieg Larsson ändå ligger där och bara väntar. Tog mig sen en lite morgonpromenad i solen, tänkte ta mig en kaffe på mc donald's också men det fick man inte. Är tydligen något fel på vattensystemet i hela stan. ( Som bettsy sa, du får inte ens borsta tänderna i det baby. )
Dagen har gått sjukt fort för att vara en slappardag, men det behövdes. Jag tänker skylla på jetlag ett bra tag till.
Tiden gick nog mesta dels åt att skypa med Dennis, var ju så länge sen, inte för att jag föredrar skype, men vafan bättre än ingenting alls!
Nu längtar jag tills imorgon när Paulina och Malory kommer, det blir göttans.

Här kommer en liten photosession när Dennis provpoppar popcorna han fick av mig!
vart fan tog bilderna vägen?, äh får leta rätt på dom imorgon.
hej!


FREDAG 15 JANUARI.

Det blev hejdå Sverige och hej Texas.
Ja vad säger man, nu har jag lämnat allt det där trygga ännu en gång, men det trygga finns alltid kvar. Nu är jag här och det ska bli en bra vår, men inte utan att jag fällde några tårar för att jag redan längtar hemskt mycket efter Dennis. Man hade precis börjat vänja sig att ha någon så där nära. Men Dennis finns kvar som allt annat!

Trevlig resa, nej, såklart var det försenat ett antal timmar sen blev det ingen trip över london och dallas, fick istället ta mig till new york och memphis, ( Elvis skulle varit sjuttiofem nu). Varför hamnar jag alltid bredvid illaluktande män på mina new york turer? snälla gud, jag får svårt att andas och blir ännu mer illamående än vad jag redan är. Från memphis till lubbock var jag så jävla trött att jag inte visste vad jag gjorde, men damen kunde iallfall inte lura av mig 60 dollar, tack! Och killen jag satt bredvid måste trott jag var läskigabruden, jag tog tag i han allt vad jag hade när vi landade, ja, det är svårt att ha kontroll över kroppen när man sover. ha!

Nu har jag käkat catfish, phille med bröd och kanelbulle med kaffe. blir nog en liten nap innan jag ska och träna.
Och Wal Mart jag är påväg...



RSS 2.0