MÅNDAG 30 AUGUSTI.

Jaha, så var det slut på friden.
Talade ut med coach om mina framtida planer, planerna på att inte stanna i USA mer än ett år till, och det gick fint, tack och lov.Lite ledsen blev han, men han sa att det var okej bara jag forsatte att springa när jag kom hem, jag lovade honom. Tyvärr ville han inte ta bort satan själv ( min matte ) men fick iallafall byta bort historian till en nybörjar klass i film,. ha, lisa ska göra kortfilmer!
Annars så har dagen varit bra, förutom att jag fick matteläxa,. vem fan ger ut matteläxa första dagen i skolan?
Så min kväll har tillbringats vid satans bok.



Ja för fan, införskaffade mig den här trevliga korgen för endast 210 rikstaler. Innehåller elva delar. Hur bra!



Och kollar hur sjukt bra man sover på det nya överkastet.




Nu är det läggdags, klockan står på 06.1o = morgonjogg.

ADRIAN LUX- TEENAGE CRIME.

Håller på att lyssna sönder en ny favoritlåt Teenage crime. Vad är det för mening med att ha en favoritlåt om man inte lyssnar på den tills man tröttnar.
Förlåt alla i min närhet, men den går om och om igen.


SÖNDAG 29 AUGUSTI.

Måste man älska löpning för att kunna löpa?
Idag hatade jag löpning mer än någonsin. Det var fruktansvärt varmt, närmare bestämt 37 grader, och ja solen satt på min axel och götta sig i att jag höll på att dö. Jag lovar det rann svett från min axlar, och då vill jag tala om att jag inte har super lurviga axlar utan bara lite ludna. Det jag vill komma fram till är att jag nog aldrig svettats så mycket och vette fan om jag varit så jävla trött förut. Men visst älskar jag att löpa?

Annars, jo Coach Beene har satt mig i amerikanks histora klass, utan att fråga mig. Håller på att överväga om jag vågar gå och ändra den klassen imorgon utan att fråga, plus att jag inte vill ha matte! Vem vill ha matte, jag hatar matte, matte är det värsta som finns, matte borde var helt jävla frivilligt! Man ska inte dö för matte.

Malory är tillbaka! Och det firades med att gå till DQ och köpa glass, cookie dough och oreo!
Hej.



Det var iallafall fina bilder i historiaboken.




GEVALIA/HILLS BROS.

BÄSTA KOMBINATIONEN.
EN SKED AV VARDERA.


LÖRDAG 28 AUGUSTI.

Eftermiddagen har ägnats åt kanal 17, har hunnit med tre filmer och en macka från subway.
Förmiddagen ägnades åt träning och ilska över att internetet inte fungerade.
Nu är jag glad igen, men klockan är o6.13 hemma, har en känsla av det inte är så många inloggade på Skype en söndag morgon som denna, sista söndagen för den här sommaren. Iallafall för landet Sverige, inte för staten Texas.

Att handla gör en glad.



FREDAG 27 AUGUSTI.

Vaknade långt före klockan ringde, jag som trodde att jag hade gått och blivit vuxen och ville sova på morgonen. Nej så var inte fallet. Med bara ben blev det morgonjogg runt sjön, närmare bestämt 06.3o. Det var en man som satt och fiskade, jag tänkte på min kärlek, kärleken som jag längtar fruktansvärt mycket efter.
Bästa idag, en av de svarta killarna frågade coach om det var okej att inte springa efter vägen, han var rädd att bilarna inte skulle se honom när det fortfarande var mörk ute! Sött, och gött.
Kröp sen ner i sängen igen och kollade på Disneychannel, det var Musse pigg. Som jag sa, Tayshia måste sova med ljud, antingen är det musik eller tvn, äh jag klagar inte.
Tog mig en promenad till Wal Mart, fint.
Tränade lite till och käkade sen middag med Kadian och Anton. Sen så bestämde vi oss för att åka till Lubbock för lite shopping,BRA!
Det var dagen.


TORSDAG 26 AUGUSTI.

Sa startade man dagen med en bagel, om man ar tillbaka i USA, gott var det iallfall.
Var nog tyvarr inte tillrackligt tacksam over att mitt internet kom av sig sjalv, sa lika fort som jag fick det forsvann det. Var sakert den nya kenyanen som bara har en framtand som har varit och jaklats med internetsladdarna, det ar val ratt mycket sladdar till tradlost internet!
Iallafall grabben undrade om jag skulle vara snabbare an honom om jag var grabb, klart!
Forsta traningen ar iallafall avklarad, om det var varmt efter bomullsfalten, men stamning var det. Imorgon blir det tyvarr en morgonjogg 06.30, forsokte komma undan med en ruskigt bra bortforklaring om jet lag, gick visst inte hem.
Kom aven pa att jag ar den enda vita tjejen i laget, hur frant ar inte det!
Hej!


ONSDAG 25 AUGUSTI.

Vakande upp tre på natten och var dunderpigg, men somnade om till ett upplyst rum och mysmusik. Min nyra roomie vill tydligen ha det så, Tayshia är namnet, och jag ska väl inte klaga. Somnade kanske om allt för bra och missade frullen, äsch blev en macka på subway iställlet.
Träffat massa nya flickor, det här kan bli gött, mycket trevliga. Skippade första träningen och hängde vid vattenflaskorna istället, jag vill lova det är sjukt varmt!
Hanns även med en sväng till kära efterlängtade Wal Mart, oj det var fint.
Nu blir det god natt.


GOODBYE SWEET DREAMS, OR HEY SWEET DREAMS!

Så var man tillbaka, tillbaka i Texas!
Tittade ner på min svenska klocka och upptäckte att jag varit vaken i tjugofyra timmar nu, speedar på lite marabou. Om man kommer sova gott, sova på sömn.
Känna efter får man göra imorgon, jag säger här med god natt!


RSS 2.0